- 21 Mayıs 2014
- 1.292
- 598
- 43
allahin sobasi yok ki gokten indirsin ILAHI ADALETKonuyu hortlatıyorum ama yeni konu açsam anlatmak zorunda kalıyorum.
Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.
Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.
Ayrılıp ayrılıp barışıyor. Kadın arayış içinde duyuyorum akrabalarıma bile yazıyor, para bitti aşk bitti.Su an kadınla hala birlikte mi
Sender valla hic uzulmedim canim baslarina gelenlere.Allah sana gostermis ahin cikmis .Dilerim bende onlarin kahroldukarini gorebilirim .Kimse bana kotu kalplisin demesin canimi cok yaktilar hayattan tek istedigim onlarinda cani yansin . Beni mutlu edicek bu yada oyle saniyorum.Senin adina sevindim insllah hep mutlu günlerin olur canim oglusunuda opuyorum .Benimkide buyudu 2.5 olucak nerdeyse ama dana gibi masallah kucagima alamiyorum
allah sizi çocuklarınızın başından eksik etmesinHer şeye üzülmese. Banane diyemiyorum ben, neden böyle takıntılıyım.
Hep derdim ki bunlar kendilerine bile değer vermiyorlar canları yanmaz, ne zamanki paraları biter o zaman dank eder, ohoooo derdim bunlarda para mı biter.
Bir hikayenin kahramanı gibiyim. O kadar tuhaf ki yaşadıklarım.Sender valla hic uzulmedim canim baslarina gelenlere.Allah sana gostermis ahin cikmis .Dilerim bende onlarin kahroldukarini gorebilirim .Kimse bana kotu kalplisin demesin canimi cok yaktilar hayattan tek istedigim onlarinda cani yansin . Beni mutlu edicek bu yada oyle saniyorum.Senin adina sevindim insllah hep mutlu günlerin olur canim oglusunuda opuyorum .Benimkide buyudu 2.5 olucak nerdeyse ama dana gibi masallah kucagima alamiyorum
Hepsi zor durumda ne yazıkki. Baba, oğullar ortaktı hepsi iflas etti.
Ayrılıp ayrılıp barışıyor. Kadın arayış içinde duyuyorum akrabalarıma bile yazıyor, para bitti aşk bitti.
Valla o iş öyle olmuyormuş, insan sevinemiyor.valla ilahi adalet tecelli etmiş
sevin tabi ki sana yaşattıkları yanlarına kalmıyo bak
Desene kadın öyle bir geçer zamanki dizisindeki Carolin gibiymişAyrılıp ayrılıp barışıyor. Kadın arayış içinde duyuyorum akrabalarıma bile yazıyor, para bitti aşk bitti.
Bizimkilerde beraber discotek acicaklar duyuyorum.Oda onlarin sonu olucak insallah batislarinin baslangici. Para bitince ask tabiki biticek.Paranin hatrina birbirlerini seviyorlar.Ayrılıp ayrılıp barışıyor. Kadın arayış içinde duyuyorum akrabalarıma bile yazıyor, para bitti aşk bitti.
Kimde para varsa onunla görüşmek istiyor. Yine evli olması fark etmiyor:). Bulunduğum şehirde herkes benim o kadın yüzünden boşandığımı biliyor. Akrabama ben sana aşık oldum diye mesaj atmış, o da bana gönderdi bak aranıyor diye.Pislik
Senin akrabalarına mı yazıyor
Kimde para varsa onunla görüşmek istiyor. Yine evli olması fark etmiyor:). Bulunduğum şehirde herkes benim o kadın yüzünden boşandığımı biliyor. Akrabama ben sana aşık oldum diye mesaj atmış, o da bana gönderdi bak aranıyor diye.
Gittiği yeri kurutuyor:)Desene kadın öyle bir geçer zamanki dizisindeki Carolin gibiymişOhh olmuş hepsine
o da doğruValla o iş öyle olmuyormuş, insan sevinemiyor.
Eski eşim öyle bir durumda ki o kadının ağzından çıkan emir, tek doğru, başka bir söyleyişte var dini olarak ama yanlış anlaşılmasın, eski eşim kadına tapıyor.Ohaaa, e eski kocanın kulağına gitmedi mi bu durum
Aman sizden uzak onlara yakın olsunGittiği yeri kurutuyor:)
Nasıl bir kadın bu merak ettim, bıraktığı etkiye bak uhhEski eşim öyle bir durumda ki o kadının ağzından çıkan emir, tek doğru, başka bir söyleyişte var dini olarak ama yanlış anlaşılmasın, eski eşim kadına tapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?