Aminnn:)), bir de eski eşim ve sevgilisi bulunduğum şehirden defolup gitse daha mutlu olucam.Aman sizden uzak onlara yakın olsun
Hülya Avşar'ın gençliğine benziyor tipi. Ruhu tilki, yılan vs.Nasıl bir kadın bu merak ettim, bıraktığı etkiye bak uhh
Eski eşim öyle bir durumda ki o kadının ağzından çıkan emir, tek doğru, başka bir söyleyişte var dini olarak ama yanlış anlaşılmasın, eski eşim kadına tapıyor.
Allah herkesin gönlüne göre veriyor önce yıkılışlarını gör ona da sıra gelirAminnn:)), bir de eski eşim ve sevgilisi bulunduğum şehirden defolup gitse daha mutlu olucam.
Bende öyle olduğunu düşünüyorum:),Kukusu altından heralde canım tövbe tövbe
büyümü yaptılar kocanaEski eşim öyle bir durumda ki o kadının ağzından çıkan emir, tek doğru, başka bir söyleyişte var dini olarak ama yanlış anlaşılmasın, eski eşim kadına tapıyor.
üzülme üzülme sakınKonuyu hortlatıyorum ama yeni konu açsam anlatmak zorunda kalıyorum.
Biliyorsunuz boşandım. Boşanmayı temyiz etmedikleri için bugün gittim kimliğimi aldım. Vukuatlı nufüs kayıt örneği aldım, evlendiğim ve boşandığım gün aynı:)) aradaki 5 yıl hariç.
Ama söylemek istediğim bu deil. Kimliği aldım, tatlı acı değişik bir heyecan içindeyim. Ağlasam mı gülsem mi bir garip duygudayım. Apartmanın yakınında inşaat var, arabayı baya uzağa park ettim, evime baka baka yürüyorum. Birden dondum kaldım benim eski kayınvalidenin evini boşaltıyorlar(halen aynı apartmanda oturuyorduk) ben eşimle kavga edince önüme valizi atıp sen bu eve layık olamadın defolup gideceksin diyen kadın gidiyor. Önüne gelen herkese benim mahremimi anlatan, beni evden nasıl çıkaracağı hakkında konuşan kadın gidiyor. Ama ben sevinemedim, eve geldim saatlerce ağladım. O kadar canımı yaktı ki yine de sevinemedim. Eski eşimin bir arkadaşını aradım, n'oluyor dedim nereye gidiyorlar. İflastan sonra hiç benim bulunduğum şehre gelmediklerini öğrendim. Eşyalarının ve evlerinin icrayla satıldığını öğrendim. Olmadı hiç yakışmadı öyle bir aileye bunlar. Bu yaşadıklarım halen hayalmiş gibi.
resimdeki sizseniz eski eşiniz zaten kadından anlamıyormuşBende öyle olduğunu düşünüyorum:),
Ayy buna cok guldum canim ya.Ama oh olsun o eski kocan ne ugruna yuvasini yiktigini gorse anlasa keske.Ben olsam o mesaji yollarim exe bak iste karinin marifeti derim tam sana layuk bir kadin derdim.Kimde para varsa onunla görüşmek istiyor. Yine evli olması fark etmiyor:). Bulunduğum şehirde herkes benim o kadın yüzünden boşandığımı biliyor. Akrabama ben sana aşık oldum diye mesaj atmış, o da bana gönderdi bak aranıyor diye.
1 haftadır gidip geliyorum nufüs müdürlüğüne bildirilmemişti boşandığımız, bugün düşmüştü ekrana nihayet, aldım kimliğimi. Yani halen benle evliydi, bugünden sonra evlensinler:)Ha onlar hala sevgili evlenmediler öyle mi
Yapmadığım iş diil, bilgisayarla ben biraz haşır neşirim benim bilgisayar ortamında yaptığımı söylüyor.Ayy buna cok guldum canim ya.Ama oh olsun o eski kocan ne ugruna yuvasini yiktigini gorse anlasa keske.Ben olsam o mesaji yollarim exe bak iste karinin marifeti derim tam sana layuk bir kadin derdim.
1 haftadır gidip geliyorum nufüs müdürlüğüne bildirilmemişti boşandığımız, bugün düşmüştü ekrana nihayet, aldım kimliğimi. Yani halen benle evliydi, bugünden sonra evlensinler:)
Yok hayır o ben diilim, Seda Önder o şarkıcı:)resimdeki sizseniz eski eşiniz zaten kadından anlamıyormuş
Ama senderin aldatildigi kadin yine sarisin falan guzelmis kukusunun altin olma ihtimali varda ya benimkinin boyle olma ihtimali sifir ya kadin simsiyah zenci olsa olsa komurdendir onunkiKukusu altından heralde canım tövbe tövbe
Allah o günü göstermesin Can'ım, ben bugün eşyaları giderken bu kadar üzülüp etkilendiysem Allah bi daha karşıma çıkarmasın iyi ya da kötü.A evet pardon o detayı atladım ama evlenmezler o adamda sana geri döner bak gör
Ama senderin aldatildigi kadin yine sarisin falan guzelmis kukusunun altin olma ihtimali varda ya benimkinin boyle olma ihtimali sifir ya kadin simsiyah zenci olsa olsa komurdendir onunki
Sarışın diil Can'ım o kızıl bildiğin çingene kızılı:). Ben kumralım ama:)Ama senderin aldatildigi kadin yine sarisin falan guzelmis kukusunun altin olma ihtimali varda ya benimkinin boyle olma ihtimali sifir ya kadin simsiyah zenci olsa olsa komurdendir onunki
Allah o günü göstermesin Can'ım, ben bugün eşyaları giderken bu kadar üzülüp etkilendiysem Allah bi daha karşıma çıkarmasın iyi ya da kötü.
Ay buna inanmam:)büyümü yaptılar kocana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?