eşim bayaa bi paralı. neyin derdinde olduğu açık aslında. ben kurtulayımda parada boğulsunlar. hayır burda oturmuyor onlar ama buraya taşınacaklarmıış. çıkmamı sabırsızlıkla bekliyorlar:)Kadına ne desem bilemedim..
Kendisininde çocuğu var ama bir şerefsiz için canına kıyıp çocuğunu annesiz bırakmayı göze alabiliyor..
Ne için..? Bir erkek için mi.. Belkide oyundur intihar ettiği fln sırf adamı kendine çeksin diye..
Oyun bile olsa midesi nasıl kaldırıyor karısını seçmiş bir adamı yuvasından koparıp kendine çekmeyi..
Bu arada siz nasıl altlı üstlü oturuyorsunuz..
Kadına sizin bir alt/üst katınızda ev mi açtı?
eşim bayaa bi paralı. neyin derdinde olduğu açık aslında. ben kurtulayımda parada boğulsunlar. hayır burda oturmuyor onlar ama buraya taşınacaklarmıış. çıkmamı sabırsızlıkla bekliyorlar:)Kadına ne desem bilemedim..
Kendisininde çocuğu var ama bir şerefsiz için canına kıyıp çocuğunu annesiz bırakmayı göze alabiliyor..
Ne için..? Bir erkek için mi.. Belkide oyundur intihar ettiği fln sırf adamı kendine çeksin diye..
Oyun bile olsa midesi nasıl kaldırıyor karısını seçmiş bir adamı yuvasından koparıp kendine çekmeyi..
Bu arada siz nasıl altlı üstlü oturuyorsunuz..
Kadına sizin bir alt/üst katınızda ev mi açtı?
Ayy çok kötüü Allah düşmanıma vermesinTanıdığım birinin başına geldi. Adamın başka bir kadından çocuğu oldu. Kadın kocasına aşık olduğunu, bu durumun kendi hatası olduğunu sandı. Maddi gücü de yoktu, iki çocuğuma yalnız bakamam dedi, boşanmadı. Adam yıllarca iki hatunla ilişki yaşadı. Biri resmi nikahlı öteki metres. Bir gün orada bir gün burada. Zavallı kadın sinir stres sahibi oldu. Şimdi ikinci kadın rahim kanseri olmuş ve vücuduna yayılıyormuşRabbim düşmanıma vermesin, evlerden ırak ama ilahi adalet mi demeden geçemiyor insan
Siz de takılıp kalmayın bunlara lütfen. Yeni uğraşlar, yeni arkadaşlar, yeni bir hayat kurun. Kimse salt mutluluk yaşamaz hayatta, "onlar mutlu ben mutsuzum" yanılgısına düşmeyin. Herkes mutluluklar da yaşar, derin acılar da. Gerekirse başka şehre taşının, uzaklaşın o ortamdan.
Rabbim size de, gönlünüze göre bir insan nasip etsin. O zamana kadar ruhunuzu tüm kirden pastan arındırmak göreviniz. İnançlı iseniz dua edin bol bol, ibadet edin, Rabbim ruhunuzu aydınlatacaktır.
evlenmeden önce alınmış hak talep edemyorum
senin rahmin alınmış ve tekrar evlendiğin takdirde bir daha çocuğun olmayacak..sen eşinide o senin yuvana göz diken aşifteyede dava açma hakkın var...biliyormusun onlar şu an aşk sarhoşu ama er geç bu sarhoşluktan ayıkacaklar..onlar mutlu olamaz..Kafami bir turlu toplayamiyorum. Nasil baslayacagimi bilemedim. Esim tarafindan aldatildim. Ardindan esim bana bosanma davasi acti. Simdi cocuklu evli (kadininda bosanma davasi suruyor) sevgilisiyle beraber yasiyor. Kadinin cocugu da beraber kaliyor. Bizimde ortak cocugumuz var. Kayinvalideyi zorlarsam cocugu goruyor. Gordugu zamanda sevgilisine anne demesi icin baski yapiliyor. (Agir tedavi olarak sahip oldum cocuga, suan rahmim alindi. biraz fazla hassasim bebegime karsi). Her Allah'in gunu esimi sevgilisiyle, kadinin cocuguyla aile saadeti icinde goruyorum. Surekli mutluluk haberini aliyorum. İcim gidiyor. Eksigim oldugunu dusunmuyorum ama zoruma gidiyor. Tam iyiyim diyorum sallamiyorum, birde bakiyorum salya sumuk almis basini gidiyor. Neden mutlu olamiyorum? Neden surekli mutsuz olmalarini istiyorum? Aldiris etmeden yoluma devam etmek istiyorum. Yapamiyorum. Nasil basedecegim? Artik sacma sapan kafamda kurup aglamak istemiyorum. Basina gelmis olan var mi? Siz nasil basediyorsunuz?
essek yukuyle tazminat alma sansi var, farkinda degil konu sahibi! onlar da bence bu yuzden bos bulmus meydanisenin rahmin alınmış ve tekrar evlendiğin takdirde bir daha çocuğun olmayacak..sen eşinide o senin yuvana göz diken aşifteyede dava açma hakkın var...biliyormusun onlar şu an aşk sarhoşu ama er geç bu sarhoşluktan ayıkacaklar..onlar mutlu olamaz..
aynen..ben olsam sürüm sürüm süründürürüm...böyle mtluluk pozları nasıl verecekler bakalım o zaman..essek yukuyle tazminat alma sansi var, farkinda degil konu sahibi! onlar da bence bu yuzden bos bulmus meydani
şuan çok mutlular benimde zoruma bu gidiyor. ama dediğin gibi zaman içinde ne olur bilinmez.senin rahmin alınmış ve tekrar evlendiğin takdirde bir daha çocuğun olmayacak..sen eşinide o senin yuvana göz diken aşifteyede dava açma hakkın var...biliyormusun onlar şu an aşk sarhoşu ama er geç bu sarhoşluktan ayıkacaklar..onlar mutlu olamaz..
zina sucu sayilir ve ispat ederse o adama cocugu bile gostermez hakim.. duygusallikla yanlis hareket etmemeliaynen..ben olsam sürüm sürüm süründürürüm...böyle mtluluk pozları nasıl verecekler bakalım o zaman..
paran varsa yalancı şahit tutarsın ve evindeki namusunu hiç gitmediği yerlere gitti edersin, sonuç: eşinle aynı kusurlu tazminat ödemezsin:). mahkemede hiç tanımadığım kadınlar eşime hakaretler ettiğimi, evden hiç çıkmadığım halde sürekli gezdiğimi idda ettiler. bu aralar en çok da bunları takıyorum. hakim çok gezersen, kocanı ihmal edersen o da başkasına gider dedi. ama hep evdeyim. kimseyi inandıramadım:)essek yukuyle tazminat alma sansi var, farkinda degil konu sahibi! onlar da bence bu yuzden bos bulmus meydani
paran varsa yalancı şahit tutarsın ve evindeki namusunu hiç gitmediği yerlere gitti edersin, sonuç: eşinle aynı kusurlu tazminat ödemezsin:). mahkemede hiç tanımadığım kadınlar eşime hakaretler ettiğimi, evden hiç çıkmadığım halde sürekli gezdiğimi idda ettiler. bu aralar en çok da bunları takıyorum. hakim çok gezersen, kocanı ihmal edersen o da başkasına gider dedi. ama hep evdeyim. kimseyi inandıramadım:)essek yukuyle tazminat alma sansi var, farkinda degil konu sahibi! onlar da bence bu yuzden bos bulmus meydani
inşallah konu sahibi bunları okurda çabuk uyanır ve harekete geçer..zina sucu sayilir ve ispat ederse o adama cocugu bile gkstermez hakim
hakimler boyle davranmaz normalde, olmadi reddi hakim yap, belki tuttular hakimi ne belli?paran varsa yalancı şahit tutarsın ve evindeki namusunu hiç gitmediği yerlere gitti edersin, sonuç: eşinle aynı kusurlu tazminat ödemezsin:). mahkemede hiç tanımadığım kadınlar eşime hakaretler ettiğimi, evden hiç çıkmadığım halde sürekli gezdiğimi idda ettiler. bu aralar en çok da bunları takıyorum. hakim çok gezersen, kocanı ihmal edersen o da başkasına gider dedi. ama hep evdeyim. kimseyi inandıramadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?