E_ arkadaş alkol almayı seviyor, gayet rahatım diye kendi söylüyor,küfür ediyor.Oha artık. .
don sütyen dolaşmadigina göre aklıma gelen şıklar;
a-tüm sapiklar seni bulmuş
b-ülke sapık kaynıyor
c-sen abartiyorsun
d-ben hala konunun şokundayim.
Her erkek demiyorum 1 2 kere parayla teklif aldım ama tanıştıgım çoğu erkek öyle gördü benitacize uğramak ayrı her tanıdığın erkek tarafından cinsel obje olarak görülüp cinsellik teklif edilmesi çok ayrı.
bizim ülkemizde bir ördeğe hatta damacanaya tecavüz edildi ancak bu konu bir değişik geldi bana.
bu tip şeyler duydum tammda parayla teklif nedir yahu13 yaşında yolda okul etegimle 30 yaşındaki adam taciz etti siz düşünün
Çekinmiyorlar herhalde ne bilim
Anlıyorum.Her erkek demiyorum 1 2 kere parayla teklif aldım ama tanıştıgım çoğu erkek öyle gördü beni
Yapmanız gereken çekinmelerini sağlamak o halde.
Zor değil.
bar cevabiniz biraz daha tutarli oldu, alkol ve muzigin etkisi ile sizi de hos bulup beraberlik teklif etmesi olabilir ama bir erkegin parali iliski teklif etmesi icin bir sohbet olmasi gerekir.
1 2 kere yaşadım bu olayıbar cevabiniz biraz daha tutarli oldu, alkol ve muzigin etkisi ile sizi de hos bulup beraberlik teklif etmesi olabilir ama bir erkegin parali iliski teklif etmesi icin bir sohbet olmasi gerekir.
Yani siz once onu reddedersiniz oda istersen para vereyim demis olabilir-de bunu kac erkek yapar, ben bi dusuneyim.
Küçük bi yerde yaşamıyorum duruşum sert degilKucuk bir yerde yasiyorsaniz ondandir ya da ortamda sert durus sergilemiyorsaniz ondandir.Yani rahat olacagimiz yer olur sert durdugumuz yer
Küçük bi yerde yaşamıyorum duruşum sert degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?