Ben gerçekten niye böyle görülüyorum?

Oha artık. .

don sütyen dolaşmadigina göre aklıma gelen şıklar;

a-tüm sapiklar seni bulmuş
b-ülke sapık kaynıyor
c-sen abartiyorsun
d-ben hala konunun şokundayim.
E_ arkadaş alkol almayı seviyor, gayet rahatım diye kendi söylüyor,küfür ediyor.
Devamını sana bırakıyorum dadlum

Her erkek demiyorum 1 2 kere parayla teklif aldım ama tanıştıgım çoğu erkek öyle gördü beni

Öykü her konunda denk geliyorum yanlış anlama ama alkol seviyorsun, ben rahat kadınım diyorsun giyimin bunda payı olduğuna inanmıyorum bende severim ayarında açık giyinmeyi.
Ama bu cücük beyinli adamlar bar da alkol alıp küfür eden kadın gördüğü zaman akılları uçkuruna iniyor.

Belki de sizinle ugrasan biri insanlara bu isi yaptiginizi soyluyodur, tel numaranizi dagitiyordur oraya buraya yaziyordur. Kimse kimseye durup dururken boyle biseyi teklif edemez yani ne munasebet! Hadi oyle laf atmalar sarkmalar falan yapan okuzler heryerde var da o cesit bir teklif bilemiyorum

bar cevabiniz biraz daha tutarli oldu, alkol ve muzigin etkisi ile sizi de hos bulup beraberlik teklif etmesi olabilir ama bir erkegin parali iliski teklif etmesi icin bir sohbet olmasi gerekir.
Yani siz once onu reddedersiniz oda istersen para vereyim demis olabilir-de bunu kac erkek yapar, ben bi dusuneyim.

1 2 kere yaşadım bu olayı

Kucuk bir yerde yasiyorsaniz ondandir ya da ortamda sert durus sergilemiyorsaniz ondandir.Yani rahat olacagimiz yer olur sert durdugumuz yer

durumun açık giyinmekle alakası olduğunu sanmıyorum, bütün yaz bir karış şortlarla dlaşıyorum kimse bana paralı ilişki teklif etmedi, gece ortamlarında da, burdan sonra başbaşa bişeyler içelim mi vs diyen oldu ama ne direk ilişki teklifi ne de paralı teklif almadım.
siz ya çok çok frapansınız ya da davranışlarınızı yeniden gözden geçirmenizde fayda var.

Yok artık ne giyerseniz giyin kimsenin böyle bisey teklif etme hakkı yok.
Fakat her açık giyinen bayana bu şekilde teklif geldigini sanmıyorum. Hiçte duymadım çevremde.
Bende sadece kıyafetten dolayı olduğunu zannetmiyorum. Davranışlarınız , girdiğiniz ortamlar bunlara neden olabilir. Çok rahat davranmayıp sert bir görüntü sergileyin ki buna cürret etmesinler.

Son düzenleme:
Davranışlarını gözden geçir o zaman bara gittiğinde. Parayla ilişki teklif etmek taciz değil ki, teklif işte. Bunu memnuniyetle kabul eden kadınlar da var neticede. Adamlar da kendince bu teklifi uygun gördüğü kadına ediyor, sanırım kabul etme ihtimali yüksek buldukları kadınlara. Bunun da senin davranışlarınla ilgili olduğunu düşünüyorum. Hareketlerine ve kimlerle ne konuştuğuna dikkat et sen de.

Giyimin ne olursa olsun buna şuh kahkaha ve gevşek davranma durumu oluyorsa erkekler o şekilde yaklaşıyor.
Sadece acik giyinene yaklaşmaya calisiyorlar ama davranışlar eğer ağır değilse erkekler daha rahat davranıyor..
Herkesle muhabbet etmeyin.
Cinsellik ihtiyaçtır gerekliliktir ama herkesle konuşulmaz.
Seni düşünüp hayallere dalmasi saglanilmaz.
Doğal diye bakarsanız bu yaklaşımlar artar..

Benim bi kız arkadaşım hakkında iyi konusulmuyormus.
Erkek arkadaşım hiç inanmadı olamaz ya dedi.
Bana sordu sen ihtimal veriyor musun ?
Bilmiyorum dedim..
Çünkü farkettiğim birşeyler vardı ama bu beni ilgilendirmezdi o onun hayatı bana laf düşmez.
Önemli olan bana davranışı ve sıkıntısı yoktu benimle..
Sonra erkek arkadaşım korudu onu bizim bu şekilde konuşulduğunu öğrenmemize sevgilimin arkadaşı vesile oldu.
Ben muallakta kaldım.
Erkek arkadaşım kesinlikle olmaz dedi ihtimal vermedi.
Bende bilmiyorum diyince şüpheye düştü.
Kıza yakınlığı olduğu söylenilen çocuğu sordu.
Kiz kendini ele verdi baya net bi şekilde.
Şok olduk !!
Sonra ben kafamda karar verdim.
O kızla araya mesafe koyucam..
Çünkü muhabbeti geçen çocuk benim erkek arkadasimin yakın çevresinden bi çocuk.
Üniversite ortamı herkes baglantili.
Bizim iliskimizde biliniyor.
Ve gözde olan ilişkilerdendi.
Bana da adım başı "yenge! " diye seslenenler vardı.
Benim o kızla arkadaşlık ettiğimde duyulmuş.
Başka bi arkadaş sevgilimi uyarmış catlakb nin yanında gördüm uyarayım dedim kanka ortamı biliyorsun demiş.
Ben bu yüzden mesafe koydum.
Aradan 1yıl geçti her gün iyiki mesafe girmiş araya dedim..
Sosyal medyada farketsem bile her seferinde doğru seçim yaptigimi yineliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…