Ben cok acik giyinmenin de carsaf vs.. giymenin de cinsiyetcilik oldugunu dusunuyorum. Biri disiligimi sonuna kadar kullanayim derdinde biri de ay disiligimi saklayayim da niyetlerini bozmayayim erkeklerin sacimin teli bile gozukmesin derdinde. Ikisi de kadinliga karsi saygisizlik.Slm kızlar öbür konumu bilen bilir erkek arkadaş adayım bana cinsellik kokuyorsun demişti vs bunun gibi bir çok olay yaşadım parayla ilişki teklif eden oldu sırf biraz açık giyiniyorum diye böyle görünmek zorunda mıyım tüm erkekler kadınları s.. Objesimi görüyor böyle
Rahatligin derecesini bilemem ama ben de bekarken arkadaslarimla bara gider alkol alir eglenirdim simdi kocamla yapiyorum, bu ne basitlik ne de gel beni rahatsiz et demek kaldi ki kimsede yanasamaz eglenir kalkar evimize giderdik ve alkolu de severim su aralar bebek dusundugumden icemesem de. Bu sohlediginiz yanlis anlasabilecek birsey bence. Belki arkadas gittigi yerleri iyi secemiyordur. Hele de kiz arkadaslarimla bir mekana gidiyorsak cok dikkat eder ve elite yerleri seceriz rahatsiz edilmemek icinÖykü her konunda denk geliyorum yanlış anlama ama alkol seviyorsun, ben rahat kadınım diyorsun giyimin bunda payı olduğuna inanmıyorum bende severim ayarında açık giyinmeyi.
Ama bu cücük beyinli adamlar bar da alkol alıp küfür eden kadın gördüğü zaman akılları uçkuruna iniyor.
Doğrudur arkadaşım...Rahatligin derecesini bilemem ama ben de bekarken arkadaslarimla bara gider alkol alir eglenirdim simdi kocamla yapiyorum, bu ne basitlik ne de gel beni rahatsiz et demek kaldi ki kimsede yanasamaz eglenir kalkar evimize giderdik ve alkolu de severim su aralar bebek dusundugumden icemesem de. Bu sohlediginiz yanlis anlasabilecek birsey bence. Belki arkadas gittigi yerleri iyi secemiyordur. Hele de kiz arkadaslarimla bir mekana gidiyorsak cok dikkat eder ve elite yerleri seceriz rahatsiz edilmemek icin
Cinsel açlık var eyvallah sozlu taciz var o da tamam ama parayla ilişki teklifi çok uçuk.Ülkede cinsel açlık var ben hiç tacize ugramayan bi kadın görmedim bu ülkede
Söylemek isteyip de soyleyemediklerimdirHer yorumunda cinsellik iması var o koku bana bile geldi adam eve çağırdı gittim ne var bunda hamile olabilir miyim ne var bunda sürtündük ne var bunda 17 yaşında bekaretimi tanımadığım bi adama verdim ne var bunda, bu kadsr olağan basit herkesle yapılabilen birsey gibi anlatıyosan her yerde adama sorarlar ne bekliyosun, açık ben de giyinirim küfür de ederim ortamlara da aktım herkes kime nasıl davranacağını bilir çocuk değiliz diyip duruyorsun çocuk değilsen şuncacık şeyden de etkilenme arzulanan bi kadınım de geç
Her yorumunda cinsellik iması var o koku bana bile geldi adam eve çağırdı gittim ne var bunda hamile olabilir miyim ne var bunda sürtündük ne var bunda 17 yaşında bekaretimi tanımadığım bi adama verdim ne var bunda, bu kadsr olağan basit herkesle yapılabilen birsey gibi anlatıyosan her yerde adama sorarlar ne bekliyosun, açık ben de giyinirim küfür de ederim ortamlara da aktım herkes kime nasıl davranacağını bilir çocuk değiliz diyip duruyorsun çocuk değilsen şuncacık şeyden de etkilenme arzulanan bi kadınım de geç
töbeeeeHer yorumunda cinsellik iması var o koku bana bile geldi adam eve çağırdı gittim ne var bunda hamile olabilir miyim ne var bunda sürtündük ne var bunda 17 yaşında bekaretimi tanımadığım bi adama verdim ne var bunda, bu kadsr olağan basit herkesle yapılabilen birsey gibi anlatıyosan her yerde adama sorarlar ne bekliyosun, açık ben de giyinirim küfür de ederim ortamlara da aktım herkes kime nasıl davranacağını bilir çocuk değiliz diyip duruyorsun çocuk değilsen şuncacık şeyden de etkilenme arzulanan bi kadınım de geç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?