Ben gerçekten niye böyle görülüyorum?

Ben cok acik giyinmenin de carsaf vs.. giymenin de cinsiyetcilik oldugunu dusunuyorum. Biri disiligimi sonuna kadar kullanayim derdinde biri de ay disiligimi saklayayim da niyetlerini bozmayayim erkeklerin sacimin teli bile gozukmesin derdinde. Ikisi de kadinliga karsi saygisizlik.
Sizin ozelinizde soylemedim bunu zira ne kadar acik giyindiginizi bilemem.
Ama oldugunuz insanin disinda yanlis bir profil olusturuyorsunuz demek erkeklerin gozunde.
Ha bi de yerine gore giyinmek diye bisey var isyerinde ki kiyafetle gece eglenceye gidilecek kiyafet ayni degildir. Buna dikkat ediyor musunuz?

ben de açık giyinirim yerine göre ama etrafa davetkar bakmıyorsanız kimse size öyle teklifte bulunmaz

Ne sekilde davranirsan insanlar seni o sekilde gorur hangi ortamda olursan ol bu farketmez ! senin gercekten ne olduguna bakmazlar, davranislarina bakip ona gore davranirlar ! bara giderken acik sacik giyinilecek diye'de bir kayde yok !

Rahatligin derecesini bilemem ama ben de bekarken arkadaslarimla bara gider alkol alir eglenirdim simdi kocamla yapiyorum, bu ne basitlik ne de gel beni rahatsiz et demek kaldi ki kimsede yanasamaz eglenir kalkar evimize giderdik ve alkolu de severim su aralar bebek dusundugumden icemesem de. Bu sohlediginiz yanlis anlasabilecek birsey bence. Belki arkadas gittigi yerleri iyi secemiyordur. Hele de kiz arkadaslarimla bir mekana gidiyorsak cok dikkat eder ve elite yerleri seceriz rahatsiz edilmemek icin

aşırı mı güleç insansınız? bunu yanlış anlamış olabilirler. malum erkek beyni, pek bi işlevi yok

dekolteyi çok yerinde kullanıp çok zarif görünen kadınlar var
bir de açık giyineceğim derken bayağı görünenler var
onu da yerinde ve uygun şekilde kullanmAk lazım

bazı erkekler çarşaflıya bile sulanabiliyorlar
ama sizin duruşunuz bakışınız davetkar olarak algılanıyorsa siz de buna cesaret edebilecekleri bir imaj çiziyorsanız zaten cinselliğe aç yurdum erkeği dünden hazır, gelip şanslarını deniyordur.
bar derken de gittiğiniz yerin insan profili de önemlidir diye düşünüyorum

Yuhhh , nasil bir ortamdasinki parayla iliski teklif ediyorlar ya...

Doğrudur arkadaşım...

Biraz söylemle ilgili bence. Siz herhangi bir erkek arkadaşınızla bile cinsellik konuşabiliyorsunuz, bunu kadınlara gore daha fazla düşünen erkek bile, cinsellik kokuyorsun diye değerlendiriyor. Demek ki konuşmalarınız o yönde. Yoksa giyimle falan alakası yok bence.

Her yorumunda cinsellik iması var o koku bana bile geldi adam eve çağırdı gittim ne var bunda hamile olabilir miyim ne var bunda sürtündük ne var bunda 17 yaşında bekaretimi tanımadığım bi adama verdim ne var bunda, bu kadsr olağan basit herkesle yapılabilen birsey gibi anlatıyosan her yerde adama sorarlar ne bekliyosun, açık ben de giyinirim küfür de ederim ortamlara da aktım herkes kime nasıl davranacağını bilir çocuk değiliz diyip duruyorsun çocuk değilsen şuncacık şeyden de etkilenme arzulanan bi kadınım de geç

Söylemek isteyip de soyleyemediklerimdir

Konularindan anladigim kadariyla gece yarilari disarlarda geziyorsun nisanli olmadigin biriyle bile iliski yasiyorsun evli cocuga bakan kardesine geceleri gezemedigi icin aciyorsun alemlere akamicagin icin evlenme ihtiyaci bile duymuyorsun dekoltede giyiyormussun yani simdi anlayabiliyorum neden böyle göründügünü yadirgamak degil ama sordun cevap veriyorum ..

herkes böyle yaklaşıyorsa yani parayla teklif edicek kadar ne biliyim bi kendine mi baksan acaba, erkeklerle lavbali ilişkilerin mi var, oturup kalkmandamı sıkıntı var. Ben ve çevrem hatta burdaki bayanlar bu tür şeler yaşamıyoruz böle teklifler almıyoruz ,bilemedim

töbeeee
konu sahibi sen daha ne konuşuyosun ya, hayret bişe

konu sahibinin alıntılanan diğer msjlari konu başlığında ki neden sorusunun cevabı bence.

adamın e daha ne olsun diyesi geliyor

Ya bence sizin her şeyden önce bir benlik sıkıntınız var. Açtığınız bütün konularda ben ben ben demiş durmussunuz. Yok saygısız yok aşırı seksi yok eğlence düşkünü bilmem ne, sürekli şahsi tutumlarinizi yaşam tarzınızı ortaya döküp durmussunuz. Cidden size dert mi bunlar yoksa bunları dile getirerek bir tür haz mı duyuyorsunuz? Az daha kişilik özelliklerinizle alakalı konu acarsanız, FBİ gibi parçaları birleştirip profilinizi çıkaracağım az kaldı yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…