Evet ailem de kırma sakın seni seviyor kaynanan diyor ama vıç vıç vıç ilgiden çok eve damlıyor rahat bırakmıyor yeni evliyiz birdeMadem sadece evler ayrı siz ayrı değilsiniz bol bol para isteyin eve erzak isteyin yetmezse araba isteyin. Sorarlarsa da biz ayrı değiliz ne olacak ki diyin. Bize aldığınız şey size alınmış sayılır diyin üstlerine gidin.
Kültürleri böyleyse kavga ederek değiştiremezsiniz onların doğrusu o çünkü.
Genelleme böyle ama siz istisnasınız maalesef sonuçta biz uydurmuyoruz bunlarıGenelleme yapmasaydınız keşke.Bitlisliyim.
Her geldiğinde bi şey iste yemek ya da erzak iste. Hatta sen çağır. Anne akşam bize gel böyle ayrı gayrı olmaz bi de dolma yap eşim senin dolmanı çok seviyor de durmadan. O bir yapışıyorsa sen bin yapış. Gündüzleri evlerine git evde ne var ne yoksa götür. Aa anne şu vazo çok güzelmiş aa anne dün çorba mı yaptın eline sağlık de kabın içine doldur evine götür. Böyle sınır çizicem vs diyerek asla laf anlatamazsın rahatsız edici davranAnlamıyorlar müsait değiliz dedi dün damladı gıcık kadın
Bi insana kendisinden daha fazla kimse zarar veremez.En sonunda o olacak tutacağım kollarından evimden çıkın çıkmazsalar polis çağırırm heralde artıkşaka maka cidden sinir sistemim bozuldu
Evet babası dediğim dedik annesi mıy mıy gıcık olmaya başladım ileride çocuk olur mu bilmiyorum emin değilim çocuk yapmaya korkar oldum hiç ayrılmazlar evden yatarlar diye ilerisi için bile ama çocuklarım olsa onları isterse doldurdu desinler ama hep uzak tutarım çünkü küçük görümcemin çocuklarını en çok sevdikleri halde bağrıyolar değişiklerKültürleri böyle değiştiremezsiniz biz mesela doğulularla evlenmeyiz kolay kolay ki bizde karadenizliyiz ama anlaşamayızsonuçta evlenince yeni bir ailende oluyor istesende istemesende
Uzak tutamazsınız kendinizi kandırmayın tutabilseniz şimdi yapardınız ona göre düşünün ve hemen çocuk yapmayın işiniz zorEvet babası dediğim dedik annesi mıy mıy gıcık olmaya başladım ileride çocuk olur mu bilmiyorum emin değilim çocuk yapmaya korkar oldum hiç ayrılmazlar evden yatarlar diye ilerisi için bile ama çocuklarım olsa onları isterse doldurdu desinler ama hep uzak tutarım çünkü küçük görümcemin çocuklarını en çok sevdikleri halde bağrıyolar değişikler
Evet de yemeklerini içim almıyor spagetti pişirecekti yere döktü kuru halde öyle tencereye koymuş kıl içinde yüzdü makarna bende lavaboya gittim kustum ondan sonra içim almıyor yemeklerini ki o zaman nişanlıykenHer geldiğinde bi şey iste yemek ya da erzak iste. Hatta sen çağır. Anne akşam bize gel böyle ayrı gayrı olmaz bi de dolma yap eşim senin dolmanı çok seviyor de durmadan. O bir yapışıyorsa sen bin yapış. Gündüzleri evlerine git evde ne var ne yoksa götür. Aa anne şu vazo çok güzelmiş aa anne dün çorba mı yaptın eline sağlık de kabın içine doldur evine götür. Böyle sınır çizicem vs diyerek asla laf anlatamazsın rahatsız edici davran
HaklısınBi insana kendisinden daha fazla kimse zarar veremez.
Yani işte keşke herkes 4 4 lül olsaGenelleme böyle ama siz istisnasınız maalesef sonuçta biz uydurmuyoruz bunları
İstemiyorum zaten çocuk iki de bir elini sallıyor beşik gibi kadın senden bebek bekliyorum demek istiyor hiç kusura bakma dedim ben hemen istemem dedim suratı sirke sattıUzak tutamazsınız kendinizi kandırmayın tutabilseniz şimdi yapardınız ona göre düşünün ve hemen çocuk yapmayın işiniz zor
Ok.Genelleme böyle ama siz istisnasınız maalesef sonuçta biz uydurmuyoruz bunları
yemek için değil zaten. amaç kadını yormak. bunalsın daralsın iyiceEvet de yemeklerini içim almıyor spagetti pişirecekti yere döktü kuru halde öyle tencereye koymuş kıl içinde yüzdü makarna bende lavaboya gittim kustum ondan sonra içim almıyor yemeklerini ki o zaman nişanlıyken
Tmaam inşallah bunalırlar kocası ileyemek için değil zaten. amaç kadını yormak. bunalsın daralsın iyice
Büyük diye saygı göstermek zorundasın diye bir kanun yok. Saygı karşılıklıdır. Sana saygı göstermeyen senden de saygı göremezEvet haklısın bazen büyükte olsa saygısız olmak gerekiyor sanırım herkes kibarlıktan anlamıyor çünkü
Allah korusun bir an önce uzaklaşsın inşKayınailenin laftan anlamadığını biz burdan anladık, siz hala kırmadan açıkça söylüyoruz diyorsunuz, konuşmak fayda etmiyor gördüğünüz gibi uygulamaya geçmeniz lazım.
Eşiniz yapsın ama ,sizi maşa edecek gibi geldi bana çünkü.
Haklısın canımBüyük diye saygı göstermek zorundasın diye bir kanun yok. Saygı karşılıklıdır. Sana saygı göstermeyen senden de saygı göremez
Kız kendi kendine nasıl uzaklaşacak vahiy mi inecek, güldürdünüz beni eşin halletsin sen beni dinle canım.Allah korusun bir an önce uzaklaşsın inş
Bu riskli. Hem koşarak gelir çağırılıyor diye hem de yarım yamalak yapıp yaptım oldu der. Sen çağırdın yaptırdın ama sen beğenmiyorsun söyleniyorsun olur, kadın iyice mağdura yatar. Karın vazoyu götürdü bana lazım der yenisini aldırır. Hem madden hem manen zarar. Hem kadının eski püskü eşyasını alıp eve getirecek hem de aile bütçesinden yenisi alınacak.Her geldiğinde bi şey iste yemek ya da erzak iste. Hatta sen çağır. Anne akşam bize gel böyle ayrı gayrı olmaz bi de dolma yap eşim senin dolmanı çok seviyor de durmadan. O bir yapışıyorsa sen bin yapış. Gündüzleri evlerine git evde ne var ne yoksa götür. Aa anne şu vazo çok güzelmiş aa anne dün çorba mı yaptın eline sağlık de kabın içine doldur evine götür. Böyle sınır çizicem vs diyerek asla laf anlatamazsın rahatsız edici davran
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?