Ben haklı mıyım haksız mıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Evet ailem de kırma sakın seni seviyor kaynanan diyor ama vıç vıç vıç ilgiden çok eve damlıyor rahat bırakmıyor yeni evliyiz birde

Anlamıyorlar müsait değiliz dedi dün damladı gıcık kadın
Her geldiğinde bi şey iste yemek ya da erzak iste. Hatta sen çağır. Anne akşam bize gel böyle ayrı gayrı olmaz bi de dolma yap eşim senin dolmanı çok seviyor de durmadan. O bir yapışıyorsa sen bin yapış. Gündüzleri evlerine git evde ne var ne yoksa götür. Aa anne şu vazo çok güzelmiş aa anne dün çorba mı yaptın eline sağlık de kabın içine doldur evine götür. Böyle sınır çizicem vs diyerek asla laf anlatamazsın rahatsız edici davran

Kültürleri böyle değiştiremezsiniz biz mesela doğulularla evlenmeyiz kolay kolay ki bizde karadenizliyiz ama anlaşamayız sonuçta evlenince yeni bir ailende oluyor istesende istemesende
Evet babası dediğim dedik annesi mıy mıy gıcık olmaya başladım ileride çocuk olur mu bilmiyorum emin değilim çocuk yapmaya korkar oldum hiç ayrılmazlar evden yatarlar diye ilerisi için bile ama çocuklarım olsa onları isterse doldurdu desinler ama hep uzak tutarım çünkü küçük görümcemin çocuklarını en çok sevdikleri halde bağrıyolar değişikler

Uzak tutamazsınız kendinizi kandırmayın tutabilseniz şimdi yapardınız ona göre düşünün ve hemen çocuk yapmayın işiniz zor

Evet de yemeklerini içim almıyor spagetti pişirecekti yere döktü kuru halde öyle tencereye koymuş kıl içinde yüzdü makarna bende lavaboya gittim kustum ondan sonra içim almıyor yemeklerini ki o zaman nişanlıyken

Uzak tutamazsınız kendinizi kandırmayın tutabilseniz şimdi yapardınız ona göre düşünün ve hemen çocuk yapmayın işiniz zor
İstemiyorum zaten çocuk iki de bir elini sallıyor beşik gibi kadın senden bebek bekliyorum demek istiyor hiç kusura bakma dedim ben hemen istemem dedim suratı sirke sattı

yemek için değil zaten. amaç kadını yormak. bunalsın daralsın iyice

Cahille önyargılı insanlarla tartışmamak gerektiğini anladığımdan beri kafam çok rahat. Sevgili konu sahibi sana da bunu tavsiye ederim

Allah korusun bir an önce uzaklaşsın inş
Kız kendi kendine nasıl uzaklaşacak vahiy mi inecek, güldürdünüz beni eşin halletsin sen beni dinle canım.

Ortalığı yaygaraya verir bu potansiyeldeki kv, vay gelin bizi istemiyor diye ayılıp bayılır ordan oraya atar kendini ,haklıyken haksız duruma düşersin, maşa olma lütfen.

Eşine de lütfen en kısa sürede bu problemi çöz ,beni oyalayıp durma aramız bozulacak yoksa böyle konuşmamıştık de.

Bu riskli. Hem koşarak gelir çağırılıyor diye hem de yarım yamalak yapıp yaptım oldu der. Sen çağırdın yaptırdın ama sen beğenmiyorsun söyleniyorsun olur, kadın iyice mağdura yatar. Karın vazoyu götürdü bana lazım der yenisini aldırır. Hem madden hem manen zarar. Hem kadının eski püskü eşyasını alıp eve getirecek hem de aile bütçesinden yenisi alınacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…