Ben haklı mıyım haksız mıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

ne yapacağım bilmiyorum gerçekten
Size yazdığım klavyeden atıp tutma değil, bizzat yaşadım. Üstelik kucağımda bebek varken ananı da al git dedim. Sen kimsin senin ailen kim, topla eşyanı yallah dedim. 20 sene olacak evliyim, saygı sevgi çerçevesinde sürdürdük çünkü herkes haddini hududunu bildi geri adım attı. Babamın evinde el üstünde gezerken elin herifiyle evlendim diye kimse beni çiğneyemez. Sevgi saygı karşılıklıdır. Yapacağınız şey sert çıkmak, masaya yumruğu vurmak, tavşan kaç tazı tut yapılmasına izin vermemek. Anası haddini bilecek yoksa tersiniz pis olacak. Sizin aile de pısırık. Benim annem bilse duysa benden önce girerdi devreye, siz benim kızıma bunu şunu he hakla yapıyorsunuz hayırdır derdi. Sizinki kır dizini otur yapıyor.

Evet eşim yurt dışı yaşam şartları araştırıyor gizli tutuyor ailesi ile yaşamak istemiyor bugün konuştum farkındayım yurt dışı Norveç araştırıyordu hep bunun için yapıyormuş
Yurt dışına gerek yok İstanbul Ankara'ya falanda gidebilirsiniz.kacip kurtul bence

bu dediğimi yapabilmek için hafif çatlak olmak lazım asla geri adım atmaması lazım. dilan polat vibe:d konu sahibi öyle biri gibi değil zaten

Bu tiplerde sınır mınır işlemez. Geçmiş olsun

Eşinize fren yapmayın . Bırakın kızsın. Sesinizi çıkartmayın. İkinci olarak da Mardinli kadınlar laftan anlamaz , onu egitemezsiniz . Nerden bildigimi sormayın muhtemelen aranız bok gibi olacak . Baştan olursa sizin için daha iyi kafa rahat eder .

Söylüyorum canım bunaldım kadından çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…