Ben haklı mıyım haksız mıyım arkadaşlar lütfen yardımcı olur musunuz

Kocam o kadar bunaldı ki yurt dışına gitmeye karar verdi
Ay ne güzel dicem de bu sefer de gelip 3 ay kalırlar
kaç kardeşler niye size sarmış bunlar bence sizde sınır yok ondan. Bak bakalım bazı eltilerin evine giremiyordur bile kv kp

Cevabını verin bu adam çok hadsiz terbiyesiz biri.
Yoo baba eşşek kadar olduk o yüzden evlendik eşim ve ben bir aileyiz sizde bunu aklınızdan çıkarmayın deyin.
Bence sizin ailenizde bunu vurgulasın sürekli çocuklara karışmamak yalnız bırakmak lazım diye.

Haklısınız bunaldım biraz yani gideriz geliriz ama bizim de yaşantımız var cahil birine söz geçirmek zor deveye Hendek atlatmak gibi

Ben zaten açıkça kırmadan söylüyorum algısı kapalı gibi davranıyor anlıyor ama salağa yatıyor

Şaka maka ama en son kovacağım böyle giderse geçen mutfaktan kibarca kovdum yardım ediyor güya su bardağı su içiyor yılanmış gibi suya koyup bulaşık matına koyuyor aldım elinden ben yapacağım anne sabunsuz bulaşık yıkanmaz dedim suratı düştü hijyenik değil ondan evinde yemek yememek için bahane arıyoruz ben çok gitmiyorum benim zaten midem hassas

kaç kardeşler niye size sarmış bunlar bence sizde sınır yok ondan. Bak bakalım bazı eltilerin evine giremiyordur bile kv kp
Tek gelin benim üç kardeş iki kız bir oğlan geçen yanlarına düzgün gelmedim surat yaptım hastayım dedim eşime aldım telefonu elime biraz saygısız gibi durayım dedim bundan böyle artık o tarz yapayım dedim kaç kere eşimle işimiz olduğunu söylüyorum hala kadın bizde kalın gitmeyin geç oldu bilmem ne sinir oldum gıcık uyuz kadın

Bizimkiler çekingen ya adam da görsen küçük bişey ama çenesi boyundan büyük gıcık oldum iyice

Ona sustum buna kırılmasınlarla olmaz. Kendini ezdirip duruyorsun eşinin de bir şey çözdüğü yok. Kargo beklemiyosanız her kapıya atlamayın adam niye duştan çıkıyor bunun için.
Kürtçe mi konuşuyo, araya atlıycaksın pardooon türkçe konuşur musunuz ben varken, evinizde devam edersiniz diyceksin. Eve geliyosa kapıyı kıracak hali yok kapıda kala kala akıllarına gelir. Böyle devam edersen daha çoook kafanın üstünde tepinirler sınırsızca.

Değişmezler, size kolay gelsin .

Ben zaten açıkça kırmadan söylüyorum algısı kapalı gibi davranıyor anlıyor ama salağa yatıyor
Kırmadan söylemeyeceksiniz, gerekiyorsa kıracaksınız niçin anlamıyorsunuz? Kocanıza sen mi kesin konuşursun durdurursun ben mi ağır konuşayım ağzıma geleni sayayım desenize? Habersiz izinsiz gelme gitme yok bundan sonra, sıkıysa deneyin bak nasıl kovuyorum diyeceksiniz ve kovacaksınız. Senin annen baban varsa benim de var sokaktan toplamadınız beni diyeceksiniz. Kusura bakmayın da karısını böyle huzursuz eden, anasına babasına ezdiren pısıp duran hatta ülkeden kaçmaya çalışan adama sevgiyi bırak saygı bile duyulmaz. Kadın oğlundan çekinmeyip yatak odasına dalma cesaretini bile bulabiliyor.

Cahil cühela tayfanın tek derdi tek uğraşı gelin olmuş. Salağa yatıyormuş, bunu oğluna güvenip yapıyor. Biliyor çünkü oğlunun bir şey yapamayacağını. Nasreddin Hoca gibi herkese sen de haklısın taktiği. Kocanız bu aileden çıkmış, bu anne baba büyütmüş, kusura bakmayın armut dibine düşmüş. Bu insanlar böyle gelmiş böyle gider, hayat sizin hayatınız. Kahır çekmeye eş ailesinin eziklemelerine katlanırım diyorsanız yaşayın bunlarla.

Evet haklısın bazen büyükte olsa saygısız olmak gerekiyor sanırım herkes kibarlıktan anlamıyor çünkü

ne yapacağım bilmiyorum gerçekten

Madem sadece evler ayrı siz ayrı değilsiniz bol bol para isteyin eve erzak isteyin yetmezse araba isteyin. Sorarlarsa da biz ayrı değiliz ne olacak ki diyin. Bize aldığınız şey size alınmış sayılır diyin üstlerine gidin.
Kültürleri böyleyse kavga ederek değiştiremezsiniz onların doğrusu o çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…