Duygularından eminsen açıl derim ama sana bişey hissetmiyorsa arkadaslıgını da kaybedebilirsin.
Ay çok tatlısınız siz sevgili olsanıza
Kim açılırsa açılsın sonuç değişmeyecek gibi gözüküyor ama yine de siz daha iyi bilirsiniz, gerçekten o hissi alabiliyorsanız neden olmasın
Yaş kaç bu arada?
Bi pasta yaptır üstünde seni seviyorum yazançok teşekkür ederim. işte bende korkuyorum bi türlü cesaret edemiyorum.
hediye alıym mı? daha doğrusu ne hediye alayım?
Ben bile baya baya enerji aldım buradan.çok teşekkür ederim. işte bende korkuyorum bi türlü cesaret edemiyorum.
hediye alıym mı? daha doğrusu ne hediye alayım?
Yaşınızı soylemissiniz. Yeni okudum.bence onu cesaretlendirebilirsiniz.olabilir aranızda birşey sonuçta az tanıdığınız biri hictanimadiginiz kişilerden daha iyidir.bir adım öndedir.guvende veriyorsa neden olmasin
:)))))))) Ay eveeeeet..17 sandım önce.
Bi pasta yaptır üstünde seni seviyorum yazan
Hem hediye olur hem açılmış olursun
Saçmamı oldu acaba
İyi arada çocugu ailesinden istemiş olursunteşekkür ederim :) aslında az tanıdığım değil bu kişiyi çok iyi tanıyorum. onun gibi biri hayatımdan çıkmasın isterim ama açılırsam ve karşılıksızsa eğer nolur bilmiyorum.
olur. ailesiyle beraber kesip yeriz pastayı
Ben bile baya baya enerji aldım buradan.
Korkmayın, ya da korkun sonuca değecekmiş gibi duruyor.
Tabii olumsuz olma ihtimali her zaman var ama en azından vaktinizi, duygularınızı daha uzun süre harcamamış olursunuz.
Hediyeye gelince kişinin huyunu suyunu bilmediğimizden klasik önerilerden başka bir öneri gelmez ama bi saniye şu an ampül çaktı beynimde
O eski sevgili kişisinin hareketine karşılık fotoğraflarınızı tatlı bir albümle versen, manalı bi cümleyi de sıkıştırsan nasıl olur???
Çok mu arabeskim
İyi arada çocugu ailesinden istemiş olursun
Kesinlikle böyle düşünüp her hareketinde salağa dönmekten (hareketlerini sorgularken contayı yakmak anlamında), bir şeylere anlam yüklerken can çekişmekten iyidir.böyle hep düşünmekten daha iyidir demi. bide olmayacaksa artık bende düşünmem. kabullenirim.
fotoğraflı albüm güzel olur aslında. ggüzel fikir teşekkür ederim
Kesinlikle böyle düşünüp her hareketinde salağa dönmekten (hareketlerini sorgularken contayı yakmak anlamında), bir şeylere anlam yüklerken can çekişmekten iyidir.
Karşılıklı ise 1 gün bile geciktiğiniz için tatlı tatlı kızacaksınız kendinize.
Gönül ister ki enişte bey (aaa pardon enişte dedim) açılsın fekat lakin o da sizi kaybetmekten korkuyor olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?