ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106

KV_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2013
2.591
4.976
133
31
ben hep birinden hoşlanırım ya da hoşlanır gibi olurum ama belli etmem. hep içimde yaşarım. en son ilişkimi 1,5 sene önce bitirdim. konu açmıştım. çok karışık bi haytım var.

neyse konu aslında şu; yıllardır tanıdığım ve iletişimi hiç koparmadığım bi arkadaşım var.
birbirimizi çok severiz. bu arkadaşım daha önce yurt dışındaydı. ve bi 6-7 ay önce döndü.

bundan sonra biz eskisi gibi görüştük fln. hatta halasına oturmaya gittik. kuzenleriyle tanıştım (daha önce tanımıyodum). babaannesiyle tanıştım. bi annesini önceden tanıyodum işte.

ben bu kişiyi sevmeye başladım. yani öyle aşık oldum değil. baya baya seviyorum. hergün düşünüyorum.
tanıştığımız günden beri herkes bizi yakıştırır. keşke sevgili olsanız derler.
biz hep güldük bunlara. küçük kuzeni hatta çocuk siz aşık mısınız diye sordu.
yerin dibine girebilirdim.
o zaman daha böyle düşünmüyodum ama şimdi farklı.

davranışını soracak olursanız; benim bi çok erkek arkadaşım var normal görüştüğüm. ama bunla ayrı yakınız. kendi kendime mi yorumluyorum bazı şeyleri diyorum ama değil.
'seni özledim' demekten çekinmeyiz ya da 'tam seni düşünüyosum sen aradın' fln. demişliği var.

en son bayramlaşmaya gittim. yemek fln yedik sonra ev biraz kalabalıktı biz çıkalım biraz hava alalım dedi. yürüdük. sahile oturduk. sanki bişey söyleyecek gibi hissetmiştim ama öyle olmadı.
bundan sonra ben böyle düşünmeye başladım.

şimdi bi kaç gün sonra doğumgünü. ne hediye alsam diye düşünüyorum. ve ben onla konuşsam mı.
ne kaybederm ki demi? bi arkadaşım demişti; zaten arkadaş değilsiniz sen böyle hissediyosan. yani aranız açılsa bile bişey kaybetmiş olmazsın.

bi yandan diyorum ki ben boşlukta mıyım da böyle hissediyorum.
ama sanmıyorum çünkü benle görüşmek istwyen biri var. hoş biri ama hiç ilgimi çekmiyo. hemde hiç. sürekli erteliyorum bi araya gelmeyi (arkadaş ortamından tanıyorum o kişiyi)

napiym ben?

bu kişiyi 5 yıldır tanıyorum. daha önce aynı yerde çalıştık. sonra o memleketine gitti.
biz yurtdışında doğup büyüdük. ben buraya 1 sene önce döndüm. o da bi kaç ay önce işte dediğim gibi.
iş arkadaşlarımızdan tutun ablama kadar herkes yakıştırırdı.
çok iyi anlaşırız. bu kişi benim yaşadığım zorlukları bilip hep destek oldu bana manevi açıdan. onun yanında kendimi hep çok huzurlu hissettim.
hı bide mesela babaannesi de kız arkadaşı muamelesi yapmıştı. ve bu kişinin hoşuna gitmişti bişey dememişti fln.

bide bi zamanlar bunun bi kız arkadaşı vardı. kız telefonunu kurcalarken bizim fotolarımızı görüp bu kim deyip siliyomuş benimle olan fotoları. sonra kızdan ayrılmış fln. anlatmıştı bana.

şu an ergen gibiyim galiba. yaşım 24 bu arada :/

Duygularından eminsen açıl derim ama sana bişey hissetmiyorsa arkadaslıgını da kaybedebilirsin.

Ay çok tatlısınız siz sevgili olsanıza
Kim açılırsa açılsın sonuç değişmeyecek gibi gözüküyor ama yine de siz daha iyi bilirsiniz, gerçekten o hissi alabiliyorsanız neden olmasın

çok teşekkür ederim. işte bende korkuyorum bi türlü cesaret edemiyorum.
hediye alıym mı? daha doğrusu ne hediye alayım?

Yaşınızı soylemissiniz. Yeni okudum.bence onu cesaretlendirebilirsiniz.olabilir aranızda birşey sonuçta az tanıdığınız biri hictanimadiginiz kişilerden daha iyidir.bir adım öndedir.guvende veriyorsa neden olmasin

Reactions: KV_
çok teşekkür ederim. işte bende korkuyorum bi türlü cesaret edemiyorum.
hediye alıym mı? daha doğrusu ne hediye alayım?
Ben bile baya baya enerji aldım buradan.
Korkmayın, ya da korkun sonuca değecekmiş gibi duruyor.
Tabii olumsuz olma ihtimali her zaman var ama en azından vaktinizi, duygularınızı daha uzun süre harcamamış olursunuz.
Hediyeye gelince kişinin huyunu suyunu bilmediğimizden klasik önerilerden başka bir öneri gelmez ama bi saniye şu an ampül çaktı beynimde
O eski sevgili kişisinin hareketine karşılık fotoğraflarınızı tatlı bir albümle versen, manalı bi cümleyi de sıkıştırsan nasıl olur???
Çok mu arabeskim

teşekkür ederim :) aslında az tanıdığım değil bu kişiyi çok iyi tanıyorum. onun gibi biri hayatımdan çıkmasın isterim ama açılırsam ve karşılıksızsa eğer nolur bilmiyorum.

:)))))))) Ay eveeeeet..17 sandım önce.

Bi pasta yaptır üstünde seni seviyorum yazan
Hem hediye olur hem açılmış olursun
Saçmamı oldu acaba

olur. ailesiyle beraber kesip yeriz pastayı

böyle hep düşünmekten daha iyidir demi. bide olmayacaksa artık bende düşünmem. kabullenirim.
fotoğraflı albüm güzel olur aslında. ggüzel fikir teşekkür ederim

daha önce biz beraber çalışıyoken ve o işten ayrıldığında ben ona hediye olarak tesbih almıştım (kıro demeyin lütfen ).
o hala duruyo onda. verirken küçük not yazmıştım o da duruyo. karşılık olarak onun bana yazdığı not var o da bende duruyo.
bazen eskileri konuşurken bunları anıyoruz

böyle hep düşünmekten daha iyidir demi. bide olmayacaksa artık bende düşünmem. kabullenirim.
fotoğraflı albüm güzel olur aslında. ggüzel fikir teşekkür ederim
Kesinlikle böyle düşünüp her hareketinde salağa dönmekten (hareketlerini sorgularken contayı yakmak anlamında), bir şeylere anlam yüklerken can çekişmekten iyidir.
Karşılıklı ise 1 gün bile geciktiğiniz için tatlı tatlı kızacaksınız kendinize.
Gönül ister ki enişte bey (aaa pardon enişte dedim ) açılsın fekat lakin o da sizi kaybetmekten korkuyor olabilir

yaaa çok teşekkür ederim

umarım böyle olur çünkü onun hayatımdaki yeri çok güzel.
ben en iyisi doğumgünü hediyesi bakmaya başlayım. kendisinden de rica ederim bu günlerde bana bi vakit ayırsın.

bu konuyu daha hiç kimseye söylemedim çevremden. utanıyorum galiba. iyi ki KK var

merhaba, bence direk açılmaktansa önce belli edin hoşlantınızı, ilginizi.çünkü hoşlandıgını içinde yaşayıp bişey belli etmemek sonra direk söylemek şok etkisi yaratabilir.

Aaaayy seni dusunuyordum tam da sen aradin lafi erkeklerin buyuk bir klişesidirrr. Kizzz yuzde doksan dokuz seni seviyor. Duygularin karsilikli . Açıl diyorum kesinlikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…