- 20 Ağustos 2016
- 774
- 3.002
- 113
yaaa çok teşekkür ederim
umarım böyle olur çünkü onun hayatımdaki yeri çok güzel.
ben en iyisi doğumgünü hediyesi bakmaya başlayım. kendisinden de rica ederim bu günlerde bana bi vakit ayırsın.
bu konuyu daha hiç kimseye söylemedim çevremden. utanıyorum galiba. iyi ki KK var
Valla siz de iyi ki varsınız böyle sevgi ve saygı bağıyla kuvvetlenmiş vıcık vıcık olmayan ilişkiler görünce çocuk gibi mutlu oluyorum.
Haberleri bekliyorum
"Ben seni bir arkadaş bir dost görüyorum"diye cevap alırsan ne olur halin onu bir düşün önce
acilma yerine daha siki gorusseniz. yada ne biliyim daha ozel konular konussaniz yaninda duygulanip bir iki goz yasi dokseniz ? kesin sarilir size.acilirsan belki reddedilme ihtimalin her zaman vardir o zaman daha cok koyar adama. aaaayyyy ne guzeeelll askin icin bir seyler yapmaya cabaliyorsun
Bence duygularından bahsetmelisin bi sanki sonunda güzel şeyler olacakmış gibi duruyor burdan. :)
Canım fotolarınızdan Slayt yap müziği ona göre seç duygularını anlatan o anlar :)
merhaba, bence direk açılmaktansa önce belli edin hoşlantınızı, ilginizi.çünkü hoşlandıgını içinde yaşayıp bişey belli etmemek sonra direk söylemek şok etkisi yaratabilir.
Aaaayy seni dusunuyordum tam da sen aradin lafi erkeklerin buyuk bir klişesidirrr. Kizzz yuzde doksan dokuz seni seviyor. Duygularin karsilikli . Açıl diyorum kesinlikle
bence boyle sakayla karisik ee ne olacak bizim sonumuz boyle arkadas arkadas yada onun gibi bir cumle soyle ama gulerek sanki girgirina soyluyormus gibi.Nasıl belli edicem ben bilmiyorum ki. Yani onu sevdiğimi zaten biliyo. özlediğimi ve bana zaman ayırmasını istediğimi de biliyo. Çok çalıştığını biliyorum o yüzden bişey demiyorum fln o da böyle diyo. Sen söyle ben hep zaman ayırırım diyo.
yani ne yapmam gerekiyo bilmiyorum.
hediye alıcam doğumgünü için. Artık konuşayım ama konuya nasıl giricem?
Siz baya baya flörtöz takılıyorsunuz:))daha önce biz beraber çalışıyoken ve o işten ayrıldığında ben ona hediye olarak tesbih almıştım (kıro demeyin lütfen).
o hala duruyo onda. verirken küçük not yazmıştım o da duruyo. karşılık olarak onun bana yazdığı not var o da bende duruyo.
bazen eskileri konuşurken bunları anıyoruz
Nasıl belli edicem ben bilmiyorum ki. Yani onu sevdiğimi zaten biliyo. özlediğimi ve bana zaman ayırmasını istediğimi de biliyo. Çok çalıştığını biliyorum o yüzden bişey demiyorum fln o da böyle diyo. Sen söyle ben hep zaman ayırırım diyo.
yani ne yapmam gerekiyo bilmiyorum.
hediye alıcam doğumgünü için. Artık konuşayım ama konuya nasıl giricem?
bence boyle sakayla karisik ee ne olacak bizim sonumuz boyle arkadas arkadas yada onun gibi bir cumle soyle ama gulerek sanki girgirina soyluyormus gibi.
Siz baya baya flörtöz takılıyorsunuz:))
e belirtiler varsa ve siz açılmayı kafaya koyduysanız o zaman;
doğumgünü hediyesini verirken " sana karşı yoğun duygular içindeyim, herhalde artık anlamışsındır..." diye bir giriş yapabilirsinizhakkınızda hayırlısı olsun
tamam.ne zaman soylemeyi dusunuyorsun?muhtemelen açık açık söylerim ben :)
sonucu mutlaka paylaşıcam sizinle
Telde program oluyo canım msj la gönderirsinay inşallahBide sonu hüsran oluyomuş
nerede yapiym bu söylediğinizi
tamam.ne zaman soylemeyi dusunuyorsun?
Biraz daha bekle ona daha yakın davran ondan da emin ol öyle acil,yoksa reddedilirsen hem aşkından hem kankandan olacan,adımların sağlam olsun önce kendine aşık et. Hayırlısı olsun hakkında.
Yıllardır tanıdığın ve irtibatı hiç koparmadığın arkadaşın aranızdaki samimiyete güvenerek seni özledim vs diyor olabilir mi acabaBenim en yakın arkadaşım erkek ve biz de aynen öyle konuşuyoruz belki çok sık olmaz ama gerçekten duygular karışmadan çok iyi arkadaşlıklar da kuruluyor bence. Ama sen duygularından eminsen kimseyi değil kalbini dinle, açıl:) umarım hayırlısı olur sizin için
eminsen açıl
Telde program oluyo canım msj la gönderirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?