Be yavrum ben senin konuna etiketledim ya:)
hayır yarın gelicek kahveye. arkadaşıyla gelicek galiba iş için. bana da uğrayacaklar.
söylemicem. zaten fırsatımız olmaz.
evimde bi duvarım var bir sürü foto. onunla olan fotomuzda var o duvarda. belki görür.
ne biliym ya benim ablamlar arkadaşlarım fln bana çok söyledi siz neden sevgili olmuyosunuz diye. buna kimse demiyo mu acaba. anlamıyorum ki
Bence ablanı ve bir arkadaşını yardımcı kuvvet olarak çağır sana bu dediklerini ona da desinlerhatta ablanın arkadaşı mümkünse erkek olsun laf arasında oğlum ne iş vs sorup ağzını arasın
Bence söyleyin inceldigi yerden kopsun.
Aslinda ona da diyorlardir da ne bilim
Peki nasıl ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Gün içinde sizi arar sorar mı merak eder mi? Birlikteyken bakislari falan nasıl?
Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahuu!
Daha yeni açılmış biri olaraktan vakit kaybetme derim, eger olmayacaksa 1 hafta sonra da olmayacak 1 sene sonra da.
Kendini boşuna bekletiyorsun, bir cesaret yap gitsin, ben şuan hep iyi ki iyi ki yazmısım diyorum
Hadi bi cesaret göreyim seni
Bence pasi ona at, utangacliklar yap, naz yap, trip yap, kiskanir gibi davran...bisiilerden kuskulanip o acilsin. Risk almamis olursun.
Erkek ve kadin arkadasliklarini oldum olasi inanmamisimdir. hep bi tarafin bi numarasi oluyo cunku.
Bence ablanı ve bir arkadaşını yardımcı kuvvet olarak çağır sana bu dediklerini ona da desinlerhatta ablanın arkadaşı mümkünse erkek olsun laf arasında oğlum ne iş vs sorup ağzını arasın
Bence açıl. Olur gibi geliyor.
çok yoğun çalışıyo o yüzden gün içinde hiç telefonuna bakmadığını biliyorum.
akşamları arar genelde. öyle bi sesini duyayım fln der.
biraz konuştuğumuz zaman hep göz gözeyiz. hiç gözlerini kaçırmaz. bende öyle. bu iyi mi kötü mü?
ayyy açıldın da olumlu mu sonuçlandı? anlatsana ya da konun var mı? cesarete ihtiyacım var :/
kıskançlık yaptım zaten. bunun bi 'takıldığı' kız vardı. ama sevmiyodu. sana yakıştıramıyorum sevmiyosan ne için var cart curt diyerek ayırmıştım gibi bişey. sonra bunu 'kutladık' dondurmayla
ya aslında başka çok iyi erkek arkadaşlarımda var. hiç bişey hissetmediğim veya sezmediğim o yönden. ben hep savunmuşumdur böyle arkadaşlıkları. üf ne bileyim....
ablam burda değil maalesefolsaydı belki çoktan anlatmıştım.
ama belki anlatırım mesajlaşırlar fln. ne bileyin öyle laf alır ağzından?
bilmiyorum bende olmaycak bu beni krdeş gibi görüyo diye korkuyorum. ama öyleyse annesi niye öyle dedi ki bana.
herşeye bi anlam mı yüklüyorum ben?
ay inşallah
çok yoğun çalışıyo o yüzden gün içinde hiç telefonuna bakmadığını biliyorum.
akşamları arar genelde. öyle bi sesini duyayım fln der.
biraz konuştuğumuz zaman hep göz gözeyiz. hiç gözlerini kaçırmaz. bende öyle. bu iyi mi kötü mü?
ayyy açıldın da olumlu mu sonuçlandı? anlatsana ya da konun var mı? cesarete ihtiyacım var :/
kıskançlık yaptım zaten. bunun bi 'takıldığı' kız vardı. ama sevmiyodu. sana yakıştıramıyorum sevmiyosan ne için var cart curt diyerek ayırmıştım gibi bişey. sonra bunu 'kutladık' dondurmayla
ya aslında başka çok iyi erkek arkadaşlarımda var. hiç bişey hissetmediğim veya sezmediğim o yönden. ben hep savunmuşumdur böyle arkadaşlıkları. üf ne bileyim....
ablam burda değil maalesefolsaydı belki çoktan anlatmıştım.
ama belki anlatırım mesajlaşırlar fln. ne bileyin öyle laf alır ağzından?
bilmiyorum bende olmaycak bu beni krdeş gibi görüyo diye korkuyorum. ama öyleyse annesi niye öyle dedi ki bana.
herşeye bi anlam mı yüklüyorum ben?
ay inşallah
Daha önce bir yazı görmüştüm, adım atan erkekler gibi görünse de normalde kadınlar seçer diye. Bence de öyle aslında, ben de eşime hissettirdim, açıldım gibi ve ona adım attırdımBence sizden çok iyi çift olur, anlattığınız detaylar çok tatlı, inşallah olur
Ona bir Kenan doğulu şarkısı gönder
İlk adımı sen at benim ayaklarım yere basmıyor açılamıyorum sana biraz cesaret versen bana
bizim bi şarkımız var aslında. ben hep mehmet erdem dinlerim. tam hatırlamıyorum ne nasıl fln ama 'gibi gibi' bizim şarkımız gibi.
o radyoda duyduğu zaman bana sesli mesaj atardı bak yine aklıma düştün gibi. aynı şekilde ben.
halbuki o zamanlar böyle şeyler hissetmiypdum galiba :)
Bence oda sana boş değil ya da senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor olabilir. Ama sen açılsan geri çevireceğini düşünmüyorum canım
ya da öküz olduğu için geri çevirir ne yapacağını bilmediği için.
geçen akşam tam bi öküzsün anlamıyosun bazı şeyleri dedim ya. daha üstelemedi onu.
salak mı beyni mi öyle çalışmıyo. ya da neden ciddi tepkiler vermiyo insanlar bizi yakıştırdığında.
o anlarda dışardan nasıl görünüyoruz cidden merak ediyorum da soracak kimse yok.
bence sen açılma ama onun varsa öyle bir ilgisi veya yoksada senle konuşmasını sağlayacak şeyler yap eğer olumsuz tepki verirse sen yanlış anlamışsın de olumluysa zaten gerisi gelir
özel biyerlere gidin deniz kenarına gidin sakin romantik yerele gidin romantik ortam oluşturun sevgiden aştan bahsedin itiraf ettirinonu da nasıl yapıcaksam
özel biyerlere gidin deniz kenarına gidin sakin romantik yerele gidin romantik ortam oluşturun sevgiden aştan bahsedin itiraf ettirin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?