ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Bence pasi ona at, utangacliklar yap, naz yap, trip yap, kiskanir gibi davran...bisiilerden kuskulanip o acilsin. Risk almamis olursun.

Erkek ve kadin arkadasliklarini oldum olasi inanmamisimdir. hep bi tarafin bi numarasi oluyo cunku.

Bence ablanı ve bir arkadaşını yardımcı kuvvet olarak çağır sana bu dediklerini ona da desinler hatta ablanın arkadaşı mümkünse erkek olsun laf arasında oğlum ne iş vs sorup ağzını arasın

Bence ablanı ve bir arkadaşını yardımcı kuvvet olarak çağır sana bu dediklerini ona da desinler hatta ablanın arkadaşı mümkünse erkek olsun laf arasında oğlum ne iş vs sorup ağzını arasın

Lafı dinlenmesi gerekenlerdeeenn, konu sahibi bence denemelisin söylediğinii..

Bence söyleyin inceldigi yerden kopsun.
Aslinda ona da diyorlardir da ne bilim
Peki nasıl ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Gün içinde sizi arar sorar mı merak eder mi? Birlikteyken bakislari falan nasıl?

çok yoğun çalışıyo o yüzden gün içinde hiç telefonuna bakmadığını biliyorum.
akşamları arar genelde. öyle bi sesini duyayım fln der.

biraz konuştuğumuz zaman hep göz gözeyiz. hiç gözlerini kaçırmaz. bende öyle. bu iyi mi kötü mü?

ayyy açıldın da olumlu mu sonuçlandı? anlatsana ya da konun var mı? cesarete ihtiyacım var :/

Bence pasi ona at, utangacliklar yap, naz yap, trip yap, kiskanir gibi davran...bisiilerden kuskulanip o acilsin. Risk almamis olursun.

Erkek ve kadin arkadasliklarini oldum olasi inanmamisimdir. hep bi tarafin bi numarasi oluyo cunku.

kıskançlık yaptım zaten. bunun bi 'takıldığı' kız vardı. ama sevmiyodu. sana yakıştıramıyorum sevmiyosan ne için var cart curt diyerek ayırmıştım gibi bişey. sonra bunu 'kutladık' dondurmayla

ya aslında başka çok iyi erkek arkadaşlarımda var. hiç bişey hissetmediğim veya sezmediğim o yönden. ben hep savunmuşumdur böyle arkadaşlıkları. üf ne bileyim....

ablam burda değil maalesef olsaydı belki çoktan anlatmıştım.
ama belki anlatırım mesajlaşırlar fln. ne bileyin öyle laf alır ağzından?
bilmiyorum bende olmaycak bu beni krdeş gibi görüyo diye korkuyorum. ama öyleyse annesi niye öyle dedi ki bana.
herşeye bi anlam mı yüklüyorum ben?

Bence açıl. Olur gibi geliyor.

ay inşallah

Bence araya birilerini sok agzini arasin bi. "Kesinlikle olmaz" gibi bir sey mi soyleyecek yoksa "ya olsa fena olmaz iyi kiz aslinda" gibi bir sey mi ona gore kararinu verirsin.

Konum olmaz mı?? Bi uğra iştersen konuma cesaret olsun sana

Reactions: KV_

Daha önce bir yazı görmüştüm, adım atan erkekler gibi görünse de normalde kadınlar seçer diye. Bence de öyle aslında, ben de eşime hissettirdim, açıldım gibi ve ona adım attırdım Bence sizden çok iyi çift olur, anlattığınız detaylar çok tatlı, inşallah olur

ay çok teşekkür ederim. Olursa çok büyük dualar edicem hepinize :) geeçi yine çok minnettarım

Ona bir Kenan doğulu şarkısı gönder

İlk adımı sen at benim ayaklarım yere basmıyor açılamıyorum sana biraz cesaret versen bana

bizim bi şarkımız var aslında. ben hep mehmet erdem dinlerim. tam hatırlamıyorum ne nasıl fln ama 'gibi gibi' bizim şarkımız gibi.

o radyoda duyduğu zaman bana sesli mesaj atardı bak yine aklıma düştün gibi. aynı şekilde ben.
halbuki o zamanlar böyle şeyler hissetmiypdum galiba :)

Bence oda sana boş değil ya da senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor olabilir. Ama sen açılsan geri çevireceğini düşünmüyorum canım

Bence oda sana boş değil ya da senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor olabilir. Ama sen açılsan geri çevireceğini düşünmüyorum canım

ya da öküz olduğu için geri çevirir ne yapacağını bilmediği için.

geçen akşam tam bi öküzsün anlamıyosun bazı şeyleri dedim ya. daha üstelemedi onu.
salak mı beyni mi öyle çalışmıyo. ya da neden ciddi tepkiler vermiyo insanlar bizi yakıştırdığında.
o anlarda dışardan nasıl görünüyoruz cidden merak ediyorum da soracak kimse yok.

ya da anlıyo anlamamazlıktan geliyo. Ama neden? Hoşlanmasa böyle davranmaz kesinlikle. yok eve gidince haber ver falan demek flört resmen.

bence sen açılma ama onun varsa öyle bir ilgisi veya yoksada senle konuşmasını sağlayacak şeyler yap eğer olumsuz tepki verirse sen yanlış anlamışsın de olumluysa zaten gerisi gelir

bence sen açılma ama onun varsa öyle bir ilgisi veya yoksada senle konuşmasını sağlayacak şeyler yap eğer olumsuz tepki verirse sen yanlış anlamışsın de olumluysa zaten gerisi gelir

onu da nasıl yapıcaksam

onu da nasıl yapıcaksam
özel biyerlere gidin deniz kenarına gidin sakin romantik yerele gidin romantik ortam oluşturun sevgiden aştan bahsedin itiraf ettirin

özel biyerlere gidin deniz kenarına gidin sakin romantik yerele gidin romantik ortam oluşturun sevgiden aştan bahsedin itiraf ettirin

biz giditoruz canım sahile. de nerde romantik konuşmalar. ha-ha-ha.

Tabiki iyi bisey. Ya çok merak ediyorum ne tepki verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…