Noldu soyledinmi yoksa
Tamam bi daha ne zaman goruseceksiniz o.zaman yapın yada telefonda konusarak mi soyleseniz acaba
Kız valla uyucam uyuyamiyorum Niye sormuyor noldu diye sadece sukur mu yazdı suan mesajlasiyonuzmuHAHAHA hayır
Lütfettin valla sağ ol deseydinşükür yazdı ya şimdi bu.
mesajla açılmak saçma mı olacak. valla salak yemin ederim salak. anlamıyo.
mal. sensin şükür. 1,5 saat yol geliyorum ben sanki keyfimden
Durun bakalim cok mwrak ettim o ne hissediyorbide herşeyi kendi kendime düşünmüş hissetmişim fln.
Kız valla uyucam uyuyamiyorum Niye sormuyor noldu diye sadece sukur mu yazdı suan mesajlasiyonuzmu
Bence mesajla yapmatut kolundan bi sars kendine getir gözünün içine bak öyle de ne diyeceksen. Hatta demeden önce sinyal ver flört et bakışın cümlelerin.. yem at yani birazcık kardeşim lafı beni kıllandırdı çünkü. Kendi kendimize kuruyosak üzülürüz..
Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. İyi kötü bir sonuca varır bu iş sen de ona göre yolunu çizersin ömür boyu bu çocuğu bekleyecek değiliz.artık bidahaki buluşmamızda. haftaya fln belki. bilmiyorum ama haklı olabilirsin.
mesaj atmicam daha. aramicamda. bidahaki buluştuğumuzda da söylerim
Kesinlikle katılıyorum, belirsizlik işkencelerin en kötüsüdür çünkü içinde umut barındırır. Gibi bir söz vardı belleğimde yer edinen.Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. İyi kötü bir sonuca varır bu iş sen de ona göre yolunu çizersin ömür boyu bu çocuğu bekleyecek değiliz.
Uyanır uyanmaz merakla buraya saldirdimartık bidahaki buluşmamızda. haftaya fln belki. bilmiyorum ama haklı olabilirsin.
mesaj atmicam daha. aramicamda. bidahaki buluştuğumuzda da söylerim
Gelişme varmıKV_
Ay cnm bulustugunuz zaman soyleyecek misin?
Bence düşünceli davranmis geç saatte rahatsiz etmek istememistir
Haftaya persembe mi bulusacaksiniz?
Bence söyleyin inceldigi yerden kopsun.hayır yarın gelicek kahveye. arkadaşıyla gelicek galiba iş için. bana da uğrayacaklar.
söylemicem. zaten fırsatımız olmaz.
evimde bi duvarım var bir sürü foto. onunla olan fotomuzda var o duvarda. belki görür.
ne biliym ya benim ablamlar arkadaşlarım fln bana çok söyledi siz neden sevgili olmuyosunuz diye. buna kimse demiyo mu acaba. anlamıyorum ki
Be yavrum ben senin konuna etiketledim ya:)Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahuu!
Daha yeni açılmış biri olaraktan vakit kaybetme derim, eger olmayacaksa 1 hafta sonra da olmayacak 1 sene sonra da.
Kendini boşuna bekletiyorsun, bir cesaret yap gitsin, ben şuan hep iyi ki iyi ki yazmısım diyorum
Hadi bi cesaret göreyim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?