ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
şükür yazdı ya şimdi bu.

mesajla açılmak saçma mı olacak. valla salak yemin ederim salak. anlamıyo.
mal. sensin şükür. 1,5 saat yol geliyorum ben sanki keyfimden
Lütfettin valla sağ ol deseydin
Deme kız şaka

Yüz yüzesi mesajı kalmamış bence bu işin düşüncesi neyse öğrenmen gerekiyor ennnn acilinden
3 saat gittiğin yola acı nereye kadar böyle??

Bak bunu hep söyle kendine kilit cümle. NEREYE KADAR BÖYLE??

Reactions: KV_
Bence mesajla yapma tut kolundan bi sars kendine getir gözünün içine bak öyle de ne diyeceksen. Hatta demeden önce sinyal ver flört et bakışın cümlelerin.. yem at yani birazcık kardeşim lafı beni kıllandırdı çünkü. Kendi kendimize kuruyosak üzülürüz..

artık bidahaki buluşmamızda. haftaya fln belki. bilmiyorum ama haklı olabilirsin.

mesaj atmicam daha. aramicamda. bidahaki buluştuğumuzda da söylerim

artık bidahaki buluşmamızda. haftaya fln belki. bilmiyorum ama haklı olabilirsin.

Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. İyi kötü bir sonuca varır bu iş sen de ona göre yolunu çizersin ömür boyu bu çocuğu bekleyecek değiliz.

Hakkında hayırlısı neyse o olur inşallah. En kötü karar kararsızlıktan iyidir. İyi kötü bir sonuca varır bu iş sen de ona göre yolunu çizersin ömür boyu bu çocuğu bekleyecek değiliz.
Kesinlikle katılıyorum, belirsizlik işkencelerin en kötüsüdür çünkü içinde umut barındırır. Gibi bir söz vardı belleğimde yer edinen.
Ya kesip atacaksın o kolu bi anda, ya da kangren olup yavaş yavaş çürüyeceksin.
Kayınvalideciğim engin tecrübelerime dayanarak nerede durman gerektiğini bilmen sana çok daha fazla yardımcı olacak diyorum.
Neden bu kadar dramatize ettim bilmiyorum ama şu an çok içliyim, cümleten hayırlı sabahlar pıtırcıklar

Uyanır uyanmaz merakla buraya saldirdim eyvahh haftaya kadar bizi bekleteceksin yani. Gelişme olursa beni etiketlemeyi unutma

var ama yok o yüzden yazmadım :) . yani şöyle ki ben dün biraz serzenişte bulundum; iş için benim yaşadığım şehire gelmiş. bana neden habee vermedin fln demiştim. geç saatti dedi. olsun dedim sanki biz hiç o saatte telde fln konuşmadık fln. ya aslında yalnız değildim ondan fln dedi. aklından geçmişim ama yalnız değilsi diye habee vermemiş. hatta burda lunapark varmış gidelim diye aklından geçirmiş fln.
neyse sonra arkadaşlarıylaydık ya; tmm canım bi kahveni içmeye geliriz dedi arkadaşı.
ki arkadaşını da tanıyorum. hani tanımadığım kişi değil. neden o sefee haber vermedi anlamıyorum.

neyse işte bugün gündüz hazırlanıyorum dışarı çıktım bi baktım 23 saniyelik sesli mesaj.
lan dedim 23 saniye az değil ama çokta değil. ne dedi fln. heyecandan ölücektim. hemen dinlemedim aradan 1 saat geçti Xd artık dinledim.
perşembe müsaitsen uğrucaz sana dedi.

kısa mesaj yazdım perşembe belki bi arkadaşım gelcek bana. müsait olursam gelirsiniz dedim (gerçekten öyle bi durum vardı)

neyse arkadaşım haftaya gelicek hem kalıcak böylece bu kişi perşembe gelicek işte.
haber vwrdim tmm dedi o da.

yani gelişme yok.

acaba diyorum ablamla konuşsam mı.

Ay cnm bulustugunuz zaman soyleyecek misin?
Bence düşünceli davranmis geç saatte rahatsiz etmek istememistir

Haftaya persembe mi bulusacaksiniz?

Son düzenleme:
Ay cnm bulustugunuz zaman soyleyecek misin?
Bence düşünceli davranmis geç saatte rahatsiz etmek istememistir

Haftaya persembe mi bulusacaksiniz?

hayır yarın gelicek kahveye. arkadaşıyla gelicek galiba iş için. bana da uğrayacaklar.

söylemicem. zaten fırsatımız olmaz.

evimde bi duvarım var bir sürü foto. onunla olan fotomuzda var o duvarda. belki görür.

ne biliym ya benim ablamlar arkadaşlarım fln bana çok söyledi siz neden sevgili olmuyosunuz diye. buna kimse demiyo mu acaba. anlamıyorum ki

Siz zaten flört ediyo gibisiniz. Artık açıkça konuşabilirsiniz bence. Olmayacaksa da yine de konuşmanız daha hayırlı olur. Çünkü bu şekilde de devam ederse duygusal olarak daha çok bağlanacaksınız.

Bence söyleyin inceldigi yerden kopsun.
Aslinda ona da diyorlardir da ne bilim
Peki nasıl ne zaman soylemeyi düşünüyorsunuz?
Gün içinde sizi arar sorar mı merak eder mi? Birlikteyken bakislari falan nasıl?

eğer yarın firsatini bulursan soyle ne tepki verecek çok merak ediyorum. Hakkınızda hayırlısı olsun

Ben bu konuyu nasıl görmemişim yahuu!

Daha yeni açılmış biri olaraktan vakit kaybetme derim, eger olmayacaksa 1 hafta sonra da olmayacak 1 sene sonra da.

Kendini boşuna bekletiyorsun, bir cesaret yap gitsin, ben şuan hep iyi ki iyi ki yazmısım diyorum

Hadi bi cesaret göreyim seni

Be yavrum ben senin konuna etiketledim ya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…