ya direkt açıl. de ki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle. sen hoşlanıyo musun hoşlanmıyo musun
Duruma yaz kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde
aşığım de o zaman direkt. seviyorum dersen madem yanlış anlayacak, ya aşığım diyeceksin ya hoşlanıyorum. hoşlanmak hafifse aşık olduğunu söyle.hoşlanmıyorum ki ben. seviyorum.
e şimdi ben buna seni seviyorum dersem buda bende seni seviyorum dicek. salak çünkü.
he sonra yine alkol konusu açılsın demi
En iyisi çaktırmadan flört etmekBu olay daha çok su götürür, kardeşim demiş orda koptum. Açıl seçeneğine abandım demiştim ya şimdi vitesi R ye taktım galiba. Ah ulan
aşığım de o zaman direkt. seviyorum dersen madem yanlış anlayacak, ya aşığım diyeceksin ya hoşlanıyorum. hoşlanmak hafifse aşık olduğunu söyle.
eski sevgilimle biz de böyle gibiydik biraz. sabah akşam buluşuyoduk, mesajlaşıyoduk ediyoduk, yok arada bana kolunu atıyo yok ben başımı yaslıyorum falan. ama sevgilim mi yoksa sadece vakit mi geçiriyoruz emin değildim. baktım suratına "sen benden hoşlanıyo musun????" dedim. öeh. sonrası her şeyin açıklığa kavuşmasının mutluluğu. inan hiçbir şey kaybetmezsin. hayır dese de kaybetmezsin
En iyisi çaktırmadan flört etmek"sen ne ayak?" derse "aa olur mu canıım sen yanlış anlamışsın" imkanı var. Hem zevkli de oluyor
Geldim bile tweetyim aaa ben nasıl uyucam sımdivalla dizi gibi bi çırpıda heyecanla okudum yeminlen.
Konu sahibi ayrintilariyla mesajları bize yaz. Yazmazsan paralarim seni
Kız az sabret biz dünden beri bekliyoruzNoldu acaba ?
Noldu acaba ?
Ayy inşallah yarın açılır da biz de bu merakla yasamayizKız az sabret biz dünden beri bekliyoruz
Mesaj la olmazşükür yazdı ya şimdi bu.
mesajla açılmak saçma mı olacak. valla salak yemin ederim salak. anlamıyo.
mal. sensin şükür. 1,5 saat yol geliyorum ben sanki keyfimden
Ayy inşallah yarın açılır da biz de bu merakla yasamayiz
Mesaj la olmaz
Noldu soyledinmi yoksaben bi salaklığıma yanıp geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?