ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
ya direkt açıl. de ki ben senden hoşlanıyorum böyle böyle. sen hoşlanıyo musun hoşlanmıyo musun

hoşlanmıyorum ki ben. seviyorum.
e şimdi ben buna seni seviyorum dersem buda bende seni seviyorum dicek. salak çünkü.

Duruma yaz kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde

he sonra yine alkol konusu açılsın demi

hoşlanmıyorum ki ben. seviyorum.
e şimdi ben buna seni seviyorum dersem buda bende seni seviyorum dicek. salak çünkü.

he sonra yine alkol konusu açılsın demi
aşığım de o zaman direkt. seviyorum dersen madem yanlış anlayacak, ya aşığım diyeceksin ya hoşlanıyorum. hoşlanmak hafifse aşık olduğunu söyle.

eski sevgilimle biz de böyle gibiydik biraz. sabah akşam buluşuyoduk, mesajlaşıyoduk ediyoduk, yok arada bana kolunu atıyo yok ben başımı yaslıyorum falan. ama sevgilim mi yoksa sadece vakit mi geçiriyoruz emin değildim. baktım suratına "sen benden hoşlanıyo musun????" dedim. öeh. sonrası her şeyin açıklığa kavuşmasının mutluluğu. inan hiçbir şey kaybetmezsin. hayır dese de kaybetmezsin

Bu olay daha çok su götürür, kardeşim demiş orda koptum. Açıl seçeneğine abandım demiştim ya şimdi vitesi R ye taktım galiba. Ah ulan

Reactions: KV_
Bu olay daha çok su götürür, kardeşim demiş orda koptum. Açıl seçeneğine abandım demiştim ya şimdi vitesi R ye taktım galiba. Ah ulan
En iyisi çaktırmadan flört etmek "sen ne ayak?" derse "aa olur mu canıım sen yanlış anlamışsın" imkanı var. Hem zevkli de oluyor

Ajhahahagajjajahagayy
Benim bu kk da erkek tavlama hususunda başarılı örneklere ihtiyacım var. Aa demek ki olabiliyormuş demeliyim. O yüzden allah gücünüze güç katsın sevip de açılamayan ama bi yandan da açılmayı düşünen araftaki arkadaşlarım <3

halbuki ne hayal etmiştim bugün için. ben seni seviyorum ve çok değer veriyorum dicektim. o karşılık vericekti sonra yok yok öyle değil. ben seni çok seviyorum dicektim.

En iyisi çaktırmadan flört etmek "sen ne ayak?" derse "aa olur mu canıım sen yanlış anlamışsın" imkanı var. Hem zevkli de oluyor

bu kişi anlamaz ki çaktırmadan flört etmekten. hayır görseniz beni dersiniz zaten kızım sen aşık mısın diye.

Geldim bile tweetyim aaa ben nasıl uyucam sımdi valla dizi gibi bi çırpıda heyecanla okudum yeminlen.

Konu sahibi ayrintilariyla mesajları bize yaz. Yazmazsan paralarim seni

valla yazarım ama sizde akıl vericeksiniz bana. tek başıma napıcağımı bilemiyorum

Veririz kuzum veririz. Haber ettinmi eve geldigini?
Ay ben olsam Onu etkilemeye calisirdim si yine bi buluşma ayarlayin sarılin ve kulagina seni seviyorum diyin bu nasıl?

şükür yazdı ya şimdi bu.

mesajla açılmak saçma mı olacak. valla salak yemin ederim salak. anlamıyo.
mal. sensin şükür. 1,5 saat yol geliyorum ben sanki keyfimden

şükür yazdı ya şimdi bu.

mesajla açılmak saçma mı olacak. valla salak yemin ederim salak. anlamıyo.
mal. sensin şükür. 1,5 saat yol geliyorum ben sanki keyfimden
Mesaj la olmaz

Tamam bi daha ne zaman goruseceksiniz o.zaman yapın yada telefonda konusarak mi soyleseniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…