ergen gibi kıskandırma işine girmeyin derim hayatınızı düzene koymak istediginizden falan bahsedin sohbet arasinda onun da düşüncesini sorun ondan da yeşil ışık gelirse konuşun
Ben esimle cok yakın arkadastik. Bu durumun arkadaşlıktan cikip baska boyuta gelmesi isi soyle oldu, esim geceleri mesaj atmaya basladi bana durup dururken. Boyle gereksiz gereksiz. Atiyorum o ara arkadas grubu icin tiyatro bileti ayarlayacak oluyoruz, gecenin 3 unde sarhos sarhos bunu sorardi bana.
Sonra sabah beni uyandir derdi. Boyle boyle aklima fitne tohumlari ekti. Sabahlara kadar mesajlasmalar filan derken arkadas kategorisinden cikarip soyle bir baska gozle bakmama sebebiyet verdi.
Bence bu cok guzel bir taktik. Eger gonlu varsa karsilik verir, yoksa zaten sınır cizer ve siz de arkadasinizi kaybetmemis olursunuz.
Ama ayri illerde bir iliskiye baslamak ne kadar mantıklı bilemeyecegim.
Bu arada bana da tum yakin arkadaslarimiz ya siz niye sevgili segilsiniz diye alttan alttan gaz verirlerdi. Onlarin da etkisi büyük.
ne güzel :) ben salağım hep dedim evleneceğim kişi önce çok iyi arkadaşım olacak diye. çok seviyorum kişiliğini.
bi keresinde ben yazdım gece uyudun mu diye.
uyumadım noldu fln yaptı. hiç öylesine fln demiştim.
çok düşünme uyu tarzı bişiler demişti.
biliyo beni çok düşünüyorum herşeyi diye.
biz türkiyede yaşamıyoruz. yani aynı şehirde değiliz ama aşırı uzak değil. arabayla 45 dklık bi mesafe.
dün annemle ilgili bişey oldu (annem vefat etti 8 sene önce). bununla paylaştım. yazdım işte sonra paylaşmak istedim senle dedim. bitanesin dedi bide paylaştığım içib mutlu oldu.
dediğim gibi muhtemelen ben açık açık konuşmam ama ona soru sorarım belki düşündürürüm.
Bu anlattiklariniz biraz arkadasca gibi. Cunku mesela benim can dostum diyebileceğim bir erkek arkadaşım var onunla boyle konusuruz.
Sizin daha saglam adimlara ihtiyaciniz var. Direkt söylerseniz hemen aa ben de seni seviyorum gibi bir karsilik alacaginizi sanmiyorum. Ama tabii taktiklerle aklina girmekle ben senden hoslaniyorum diye aklina girmek arasinda bir fark yok. Belki bu surecte biraz daha fazla uzulebilirsiniz. Ama hemen degilse de zamanla karsilik bulacagini düşünüyorum. Cunku en yakin arkadasa aşık olmak bence bu hayattaki en guzel ve en mantikli seycok guzel bir iliskiniz olacagini o da anlar bence.
direk söyleme ima etben hep birinden hoşlanırım ya da hoşlanır gibi olurum ama belli etmem. hep içimde yaşarım. en son ilişkimi 1,5 sene önce bitirdim. konu açmıştım. çok karışık bi haytım var.
neyse konu aslında şu; yıllardır tanıdığım ve iletişimi hiç koparmadığım bi arkadaşım var.
birbirimizi çok severiz. bu arkadaşım daha önce yurt dışındaydı. ve bi 6-7 ay önce döndü.
bundan sonra biz eskisi gibi görüştük fln. hatta halasına oturmaya gittik. kuzenleriyle tanıştım (daha önce tanımıyodum). babaannesiyle tanıştım. bi annesini önceden tanıyodum işte.
ben bu kişiyi sevmeye başladım. yani öyle aşık oldum değil. baya baya seviyorum. hergün düşünüyorum.
tanıştığımız günden beri herkes bizi yakıştırır. keşke sevgili olsanız derler.
biz hep güldük bunlara. küçük kuzeni hatta çocuk siz aşık mısınız diye sordu.
yerin dibine girebilirdim.
o zaman daha böyle düşünmüyodum ama şimdi farklı.
davranışını soracak olursanız; benim bi çok erkek arkadaşım var normal görüştüğüm. ama bunla ayrı yakınız. kendi kendime mi yorumluyorum bazı şeyleri diyorum ama değil.
'seni özledim' demekten çekinmeyiz ya da 'tam seni düşünüyosum sen aradın' fln. demişliği var.
en son bayramlaşmaya gittim. yemek fln yedik sonra ev biraz kalabalıktı biz çıkalım biraz hava alalım dedi. yürüdük. sahile oturduk. sanki bişey söyleyecek gibi hissetmiştim ama öyle olmadı.
bundan sonra ben böyle düşünmeye başladım.
şimdi bi kaç gün sonra doğumgünü. ne hediye alsam diye düşünüyorum. ve ben onla konuşsam mı.
ne kaybederm ki demi? bi arkadaşım demişti; zaten arkadaş değilsiniz sen böyle hissediyosan. yani aranız açılsa bile bişey kaybetmiş olmazsın.
bi yandan diyorum ki ben boşlukta mıyım da böyle hissediyorum.
ama sanmıyorum çünkü benle görüşmek istwyen biri var. hoş biri ama hiç ilgimi çekmiyo. hemde hiç. sürekli erteliyorum bi araya gelmeyi (arkadaş ortamından tanıyorum o kişiyi)
napiym ben?
hahaha güldüm olur mu o yafBi pasta yaptır üstünde seni seviyorum yazan
Hem hediye olur hem açılmış olursun
Saçmamı oldu acaba
Ayy ne guzel gunler bunlar
Off hep meraktayim valla
Afiyet olsun cnm :)uzun zamandır böyle bişey hissetmemiştim. güzel mi değil mi bilmiyorum :)
valla bendehı şu an sıkıntıdan kek mek yapıyorum HAHAHAHAH
Afiyet olsun cnm :)
Bi soylesen de herkes rahatlasa
Duruma yaz kaç kadeh kırıldı minnoş gönlümde
Ben 15 teyimm yavastan geell yanass6.sayfadayim heyecanla okuyorummm
Ben bitireli 2 gün oluyor yanlizBen 15 teyimm yavastan geell yanass
OylemiiBen bitireli 2 gün oluyor yanliz
Oylemii
Ben bugun bitirdim gec kalmisim demek
Kasma kendini sen canim rahat ol :)bi 2 gün daha bekletirim artık sizi ( 2 günden fazla olur o; gelişme olana kadar )
Kvciğim özet geçsen keşke
canım kvdem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?