ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
ergen gibi kıskandırma işine girmeyin derim hayatınızı düzene koymak istediginizden falan bahsedin sohbet arasinda onun da düşüncesini sorun ondan da yeşil ışık gelirse konuşun

zaten kıskandırmak falan hiç bana göre değil ki. yalan da söyleyemem.

bi herşeyş kknuşuyoruz ama bi yerde ya o olumsuz konuşuyo ya da ben.
ama dışarden gören herkes bizi yakıştırıyo.

Ben esimle cok yakın arkadastik. Bu durumun arkadaşlıktan cikip baska boyuta gelmesi isi soyle oldu, esim geceleri mesaj atmaya basladi bana durup dururken. Boyle gereksiz gereksiz. Atiyorum o ara arkadas grubu icin tiyatro bileti ayarlayacak oluyoruz, gecenin 3 unde sarhos sarhos bunu sorardi bana.
Sonra sabah beni uyandir derdi. Boyle boyle aklima fitne tohumlari ekti. Sabahlara kadar mesajlasmalar filan derken arkadas kategorisinden cikarip soyle bir baska gozle bakmama sebebiyet verdi.
Bence bu cok guzel bir taktik. Eger gonlu varsa karsilik verir, yoksa zaten sınır cizer ve siz de arkadasinizi kaybetmemis olursunuz.
Ama ayri illerde bir iliskiye baslamak ne kadar mantıklı bilemeyecegim.
Bu arada bana da tum yakin arkadaslarimiz ya siz niye sevgili segilsiniz diye alttan alttan gaz verirlerdi. Onlarin da etkisi büyük.

ne güzel :) ben salağım hep dedim evleneceğim kişi önce çok iyi arkadaşım olacak diye. çok seviyorum kişiliğini.

bi keresinde ben yazdım gece uyudun mu diye.
uyumadım noldu fln yaptı. hiç öylesine fln demiştim.
çok düşünme uyu tarzı bişiler demişti.
biliyo beni çok düşünüyorum herşeyi diye.

biz türkiyede yaşamıyoruz. yani aynı şehirde değiliz ama aşırı uzak değil. arabayla 45 dklık bi mesafe.

dün annemle ilgili bişey oldu (annem vefat etti 8 sene önce). bununla paylaştım. yazdım işte sonra paylaşmak istedim senle dedim. bitanesin dedi bide paylaştığım içib mutlu oldu.

dediğim gibi muhtemelen ben açık açık konuşmam ama ona soru sorarım belki düşündürürüm.

Bu anlattiklariniz biraz arkadasca gibi. Cunku mesela benim can dostum diyebileceğim bir erkek arkadaşım var onunla boyle konusuruz.
Sizin daha saglam adimlara ihtiyaciniz var. Direkt söylerseniz hemen aa ben de seni seviyorum gibi bir karsilik alacaginizi sanmiyorum. Ama tabii taktiklerle aklina girmekle ben senden hoslaniyorum diye aklina girmek arasinda bir fark yok. Belki bu surecte biraz daha fazla uzulebilirsiniz. Ama hemen degilse de zamanla karsilik bulacagini düşünüyorum. Cunku en yakin arkadasa aşık olmak bence bu hayattaki en guzel ve en mantikli sey cok guzel bir iliskiniz olacagini o da anlar bence.

Reactions: KV_

işte bu yüzden korkuyorum çünkü bazı şeyler cidden arkadaşça geliyo bazı şeylere de anlam veremiyorum.

en iyisi bu süreci uzatmak ya da ne bileyim olduğum gibi davranmak. zaten belli ederim ben saklayamıyorum bişeyi. anlarsa da anlar. anlamazsa da bi yerde patlarım :)

direk söyleme ima et
ben artık hep bunu diyorum
kızlar kaçış alanı yaratın kendinize
yoksa acı çekiyoruz maalesef..

uzun zamandır böyle bişey hissetmemiştim. güzel mi değil mi bilmiyorum :)

valla bende hı şu an sıkıntıdan kek mek yapıyorum HAHAHAHAH
Afiyet olsun cnm :)
Bi soylesen de herkes rahatlasa

bi 2 gün daha bekletirim artık sizi ( 2 günden fazla olur o; gelişme olana kadar )
Kasma kendini sen canim rahat ol :)
Karsilikli bence hislerin sadece adim atmak sana dusuyor hele bir adim at,gerisi corap sokugu
Sonuc guzel olacaksa beklemeye deger:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…