ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
onu da nasıl yapıcaksam

valla canım ben eşimle tanıştığımda aynı yerde çalışıyorduk ve bir süre sonra mesajlaşmaya başladık. aynı sizin gibi eve gidince haber vermeler yok öpücük kalp göndermeler kıskanmalar falan yaşanıyordu. Baktım onun açılacağı yok e bende açılamıyorum. En sonunda dedimki ben böyle imalardan hoşlanmıyorum diyeceğin bişey varsa de dedim ondan sonra döküldü.

Vedalaşırken daha sıkı sarılmak, yanaktan daha uzun öpmek gibi şeyler benim taktiklerimden bazıları Anlamlı bakışlar, iltifatlar da kullanılabilir.

ya onuda yapıyorum. yapıyoruz yani. sarılıyoruz. yan yana yürürken elini omzuma atıyo öyle bi sarılır gibi. yürüsek öyle yürürüz ama ben kendimi geri çekmiştim.

arkadaşlarıyla beni istasyona bıraktıklarında arabadan indi yürüdü. onların görmeyeceği şekilde. sonra sarıldık.
hayır ben mi anlam çıkrıyorum. bu çocuk öküz biliyoeum ben. ama arkadaşlarından mı çekiniyo benim çekindiğim gibi. bilmiyorum ki.

burcunu bi araştırayım bakalım ne çıkacak.

yaaa ne güzel belki bende yavaş yavaş 'hoşlanmıyorum' fln yapmalıyım ya da ciddi tripler fln.

yaaa ne güzel belki bende yavaş yavaş 'hoşlanmıyorum' fln yapmalıyım ya da ciddi tripler fln.

Onu en iyi sen tanırsın uzun yıllardır arkadaşlık yapmışsınız. Aradaki farkı görmek için diğer kız arkadaşlarıyla ilişkisine bakabilirsin. Herkese karşı düşünceli mi, diğer kız arkadaşlarıyla da ayrıca görüşüp rahat rahat konuşur mu, herkese sarılır mı takip etmek lazım

kız arkadaşı yok ki. bi benle çok iyi. en baştan beri (beraber çalışırken) kimseyi beğenmezdi. çok tuhaf tipler vardı cidden bizim şirkette. (çok süslü havalı kızlar fln)

ama ilişkilerinde nasıl olduğunu az çok biliyorum (konuşmuştuk) ve pek kimseyi takmaz. öküz olmasına rağmen benle konuşurken daha özenli.

ben ona ne zaman vakit ayırıyosun diye sorduğumda sen ne zaman istersen diyor. çok yoğun çalıştığını biliyorum. hem bi yerde çalışıyo bi yandan kendi işletmesi var arkadaşıyla beraber. haftasonları dahil çalışıyo.
hatta konuşurken vaktim yok başka şeylere fln diyodu.
bunun bi arkadaşı nişanlandı yakın zamanda. darısı başına dediğimde benim vaktim yok ki diyo.

Gidebiliyosanız baş başa tatile gidin. Ne olursa tatilde oluyor zaten, havadan sudan mıdır, insan aşka geliyor. Belki o zaman belli eder bişeyleri.

Reactions: KV_
Gidebiliyosanız baş başa tatile gidin. Ne olursa tatilde oluyor zaten, havadan sudan mıdır, insan aşka geliyor. Belki o zaman belli eder bişeyleri.

tatil olmaz da bişeyler yapalım desemde vakti yok ki. sinemaya fln gidelim desemde adamın vakti yok.
işte anca iş çıkışı fln. e okulda başlıyo eylülde artık hiç görüşemeyiz

tatil olmaz da bişeyler yapalım desemde vakti yok ki. sinemaya fln gidelim desemde adamın vakti yok.
işte anca iş çıkışı fln. e okulda başlıyo eylülde artık hiç görüşemeyiz
Ne yapmayı planliyorsun acilacak misin?:)

Ne yapmayı planliyorsun acilacak misin?:)

:) çok karışığım bu konuda. ben sevdiğimden eminim hemde çok.

şey mi sorsam; ben senin için neyim diye. bu çok mu tuhaf oldu.
ya inanın buraya konu açmayı düşünürken bile çok düşündüm ben kendi kendime mi hissediyorum diye.
hislerime de çok güvenen biriyim; o da benim gibi hissediyo diye hissettiysem öyledir sanki..

her seferinde sizlerinde fikrini alarak şöyle mi yapsam böyle mi yapsam diyorum ama sonuç ortada ... :)

Bence ona deki dertleşiyomuş gibi yaparak biri var benimle görüşmek isteyen ne yapsam diye ona sor hayatımda da birinin olmasını istiyorum artık falan de ciddi bir ilişki istiyorum de bakalım o zaman ne diycek

Emilyanin soyledigi super fikirmis. Bakalım ne tepki verecek dikkatle olc.
Hatta telefonla ara benimle buluşmak istiyor ne yapsam nasil cocuk sen tanıyor musun de

Bulusmalari zaman aliyor ama yarın arkadasiyla kahve icmeye gelecekler yaninda başka biri varken tepkisini saklayabilir basbasa olmalari lazim
o ne zamn isterse onunla buluşuyor ya akşama müsaitsen görüşelim mi falan desin bişey konuşmam lazım seninle desin

Bence ona deki dertleşiyomuş gibi yaparak biri var benimle görüşmek isteyen ne yapsam diye ona sor hayatımda da birinin olmasını istiyorum artık falan de ciddi bir ilişki istiyorum de bakalım o zaman ne diycek

biliyo ki aslında ciddi ilişki isteğimi. ama öyle isteyince olmuyo fln diyo. hatta bi ara yasaklamıştı bana. bende ona yasaklamıştım.

söylediğiniz herşeye cevabım var farkındayım ama durum böyle.

biz mesela bunun eski kız arkadaşları hakkında da konuşuruz. ya da daha işte geçen gün nişanlanan arkadaşının nişanlısını övüyodu şöyle iyi böyle iyi mutlu olsunlar ama ben istemem diyodu. kızlar şöyle böyle deyince kızdım genelleme yapıyo diye. kendimden yola çıkarak örnekler verdim. gerizekalı ben.

galiba yüz yüzeyken ve yalnızken söylücem. ya da az daha cesaretlenip ablama anlatayım. ben biliyodum diye tepki verecektir.
o kadar korkuyorum ki ben açılsam ya da ne bileyim ablam nabız yokladığında ben onu kardeşim gibi görüyorum diyeceğinden. şaşırmam.

o ne zamn isterse onunla buluşuyor ya akşama müsaitsen görüşelim mi falan desin bişey konuşmam lazım seninle desin

maalesef aynı şehirde değiliz ve çok yoğun çalışıyor kendisi. yarından sonra artık tutamam kendimi galiba.

ergen gibi kıskandırma işine girmeyin derim hayatınızı düzene koymak istediginizden falan bahsedin sohbet arasinda onun da düşüncesini sorun ondan da yeşil ışık gelirse konuşun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…