ben hep platonik

açılayım mı?

• evet

OY: 67 63,2%
  • hayır

OY: 39 36,8%

• Ankete Katılan
    106
Yuhhh ya insan en azından nezaketen birşeyler yapardı.Seni böyle arafta bırakması hiç hoş değil.Neyse en azından aklınızda kalmamış olur ve yolunuza bakarsınız

Valla ya aklima geliyor konu ama konu sahibini sıkmak istemiyorum merakla bekliyorum

• Beğen
Reactions: KV_
bayram mesajı da mı yok?

valla sürekli aklımda bu konu, sanki sürüncemede kalan benim :)

Valla ya aklima geliyor konu ama konu sahibini sıkmak istemiyorum merakla bekliyorum

teşekkür ederim kızlar :KK200:

hani ben sürekli yazmicam ona fln diyodum ya. geçen içim sıkıldı bu ne yaa fln dedim ben buna yazdım. en azından nezaketen yazabilirdin onca yıllık arkadaşlığımızın hatrına fln diye. takıntılı biri olmadığıma ve beni tanıdığına, ben bişeyleri söyledim diye ondan bişey beklemediğimi fln yazdım. cevap yok : )

bayramlarda ben hep söylerdim; bizim ortak arkadaşlarımız var, bizden yaşça büyük olanlar. onlrı ara bayramlaş fln diye.
ha bana da mesaj fln yok : )
ne bileyim ya. inanın şimdi daha iyi anlıyorum değerimi. iyi ki yazmışım bi kaç gün önce. yazmicam yazmicam dedim yazdım. bi yandan salaklık bi yandan rahatladım çünkü ne düşündüğünü merak ediyodum ya; hiçbişey düşünmediğini anlamış oldum.

çok tuhaf herşey ama böyle işte.

hani ben sürekli yazmicam ona fln diyodum ya. geçen içim sıkıldı bu ne yaa fln dedim ben buna yazdım. en azından nezaketen yazabilirdin onca yıllık arkadaşlığımızın hatrına fln diye. takıntılı biri olmadığıma ve beni tanıdığına, ben bişeyleri söyledim diye ondan bişey beklemediğimi fln yazdım. cevap yok : )

bayramlarda ben hep söylerdim; bizim ortak arkadaşlarımız var, bizden yaşça büyük olanlar. onlrı ara bayramlaş fln diye.
ne bileyim ya. inanın şimdi daha iyi anlıyorum değerimi. iyi ki yazmışım bi kaç gün önce. yazmicam yazmicam dedim yazdım. bi yandan salaklık bi yandan rahatladım çünkü ne düşündüğünü merak ediyodum ya; hiçbişey düşünmediğini anlamış oldum.

O seni zerre haketmiyor.
Gitsin kurban pazarında yerini alsın, öküz:işsiz:

O seni zerre haketmiyor.
Gitsin kurban pazarında yerini alsın, öküz:işsiz:

ağzına sağlık. ben de öyle düşünüyorum.

sosyal medyadan sildim kendisini. belki çocukça gelebilir kimisine. bende çok düşündüm ama en sonunda silmeye karar verdim.

whatsappte ne yapsam diye düşünüyorum :KK53:

sosyal medyadan sildim kendisini. belki çocukça gelebilir kimisine. bende çok düşündüm ama en sonunda silmeye karar verdim.

Orası kalsın. Olur da yazmayı düşünürse mercimek beyniyle, laf sokacağın bir portal kalmış olsun :KK53:
Cidden değişik biriymiş ya

Hazır kurban bayramıyken kessinler bunu, böyle büyükbaş görmedim.

canım hediye olarak fanatik olduğu takımın formasını alıp , arkasına onun adını ve memleketinin plakasını yazdır inanılmaz mutlu olur :dondurma: ve bence eminsen konuş nolucak veya şöyle sorabilirsin muhabbettin çok iyi gittiği bir noktada galiba benden hoşlanıyorsun diye soru ver hem fikrini öğrenir ona göre davranırsın :KK53:

• Beğen
Orası kalsın. Olur da yazmayı düşünürse mercimek beyniyle, laf sokacağın bir portal kalmış olsun :KK53:

emin değildim bende :KK51:

Hazır kurban bayramıyken kessinler bunu, böyle büyükbaş görmedim.

canım hediye olarak fanatik olduğu takımın formasını alıp , arkasına onun adını ve memleketinin plakasını yazdır inanılmaz mutlu olur :dondurma: ve bence eminsen konuş nolucak veya şöyle sorabilirsin muhabbettin çok iyi gittiği bir noktada galiba benden hoşlanıyorsun diye soru ver hem fikrini öğrenir ona göre davranırsın :KK53:

hahahaha ay söyledim zaten söylemesine de söylememle kaldım :silah:

valla ben olsam her yerden engellerdim, ortak arkadaşlara da söylerdim.
ister aşkına karşılık alamadığın için yaptığını düşünsün, isterse egosu şişe şişe patlasın. en azından engellersem beklentim de sıfırlanır rahatlarım diye düşünürdüm :)

valla ben olsam her yerden engellerdim, ortak arkadaşlara da söylerdim.
ister aşkına karşılık alamadığın için yaptığını düşünsün, isterse egosu şişe şişe patlasın. en azından engellersem beklentim de sıfırlanır rahatlarım diye düşünürdüm :)

işte bende bu sebepten whatsappten de mi engellesem diye düşündüm; sanki içten içe bekliyomuşum gibi hissdiyorum. bilemedim ki.

bence iletişimi tamamen kessin. olur da söyleyecek sözü olursa, zahmete girsin biraz.
artık gelip yüzüne mi söyler, ortak arkadaşlarıyla haber mi gönderir?
canı cevap vermek istediğinde ulaşamasın yani.

• Beğen
işte bende bu sebepten whatsappten de mi engellesem diye düşündüm; sanki içten içe bekliyomuşum gibi hissdiyorum. bilemedim ki.
evet bekliyorsun. beklemesen tereddütsüz siler engellerdin.

• Beğen
bence iletişimi tamamen kessin. olur da söyleyecek sözü olursa, zahmete girsin biraz.

engelledim.

yapmak istediğim ama yapamadığımdı. teşekkür ederim.

hani diyodum ya önceki sayfalarda; tamamen çıkaramam hayatımdan çünkü ortak arkadaşlarımız var diye. olur da aynı ortamda denk gelirsek ben değil o düşünsün. gerizekalı.

engelledim.

yapmak istediğim ama yapamadığımdı. teşekkür ederim.

hani diyodum ya önceki sayfalarda; tamamen çıkaramam hayatımdan çünkü ortak arkadaşlarımız var diye. olur da aynı ortamda denk gelirsek ben değil o düşünsün. gerizekalı.
rica ederim.
sen adım attığın halde yine dönmemiş.
gerçekten gerizekalı olmalı.
sinir oldum iyice.

en azından ondan arkadaş dost sevgili olmazmış, tecrübe oldu senin için.

olur da birgün dostane yine görüşmek isterse süründür dengesizi. ya da sil gitsin, hiç muhatap olma.

rica ederim.
sen adım attığın halde yine dönmemiş.
gerçekten gerizekalı olmalı.
sinir oldum iyice.

en azından ondan arkadaş dost sevgili olmazmış, tecrübe oldu senin için.

olur da birgün dostane yine görüşmek isterse süründür dengesizi. ya da sil gitsin, hiç muhatap olma.

muhtemelen muhatap olmam : )

İyi de canı istediğinde yazarsa KV onu bekliyor olmayacak ki.
Zaten bu tip bi erkek pişman olup vahlayıp ordan burdan ulaşmaz.
Engellerse ulaşır mı acaba diye düşünmeyi bırakması lazım.
Erkekler düz mantık, böyle bi tepkisizlik laf sokmayı hakediyor o yüzden engellememesini önerdim ben şahsen.

Back
X