- 20 Ocak 2014
- 14.815
- 13.543
- 298
- Konu Sahibi kastamonu777
-
Benim gordugum anne-ogul-kiz kardesin birlikte kahvalti yapmak istegi. Bu kadar. Aynen bu kadar basit.
Amma kafa yoruyorsunuz bu kadar basit seylere, yok kurcalamasi, yok alttan mesaji....
Kasmayin bu kadar kotu niyet arayacagim diye allasen. Kanser olur insan herseyin altinda mesaj aramaktan.
Yani surda 10 dakikalik kahvalti icin sayfalardir en uygun, en etik yontemi tartisiyorsunuz. Kim hazirlayacakmis, kimin evinde olacakmis. Vay anasini yaa. :)
Millet kahvaltisini bitirdi be siz bunu dunya meselesi haline getirirken. Oldu bitti, hadi gecmis olsun. :)
Siz hayati pek bir abartili ve buyuk ciddiyetle yasiyorsunuz galiba. Adamlar alt tarafi kahvalti yapacak. Organizasyonu filan nerden cikardiniz yahu...haklısınız eğer karşıdaki kişi sorun çıkarmama çabasında olsa ince düşünür ve aman benim yüzümden tatsızlık çıkmasın diye onları artık bir çift olarak kabul edip organizasyonları bu şekilde yapar. ama bunun için ince düşünceli olmak gerek.
bekarsınız sanırım :) size sizin düşündüğünüz kadar kötü niyetsiz bir kayınvalide diliyorum :)Benim gordugum anne-ogul-kiz kardesin birlikte kahvalti yapmak istegi. Bu kadar. Aynen bu kadar basit.
Amma kafa yoruyorsunuz bu kadar basit seylere, yok kurcalamasi, yok alttan mesaji....
Kasmayin bu kadar kotu niyet arayacagim diye allasen. Kanser olur insan herseyin altinda mesaj aramaktan.
Yani surda 10 dakikalik kahvalti icin sayfalardir en uygun, en etik yontemi tartisiyorsunuz. Kim hazirlayacakmis, kimin evinde olacakmis. Vay anasini yaa. :)
Millet kahvaltisini bitirdi be siz bunu dunya meselesi haline getirirken. Oldu bitti, hadi gecmis olsun. :)
5 KERE BEN YOKKEN ÇAĞIRIP 1 KERE BENİ ÇAĞIRMIYOSA SEN OLSAN SENDE DERSİN BENCE.. AKŞAM EVDE OLDUĞU VARDİYALARDA VAR TABİKİ BENİ OĞLU KADAR ÇOK GÖRMEK İSTEMEZ BENDE ONU ANNEMLE AYNI SIKLIKLA GÖRMEK İSTEMEM AMA BENİ DE ARADA ÇAĞIRSA FENA OLMAZ HANİ AYIP OLMASIN DİYE BARİ :)Kayinvalide ogluna gelmek yerine oglunu kahvaltiya cagirsa siz "Bakin benim calistigim gunu bulmus davet edecek. Bana sormadan, beni cagirmadan nasil esimi cagirir? Beni disliyor bu kaynana. Hem esim bana sormadan nasil boyle bir davete gider?" der misiniiiz demez misiniz?
He he, bekarim. O yuzden aklim mantigim henuz oturmadi. Hayatimda insan tanimadim. Fanusta yasiyorum. Evlenince beynim gelisimini tamamlayacak ve sizin gibi dusunecegime emin olabilirsiniz efenim. :)bekarsınız sanırım :) size sizin düşündüğünüz kadar kötü niyetsiz bir kayınvalide diliyorum :)
benim kayınvalidemde çok iyidir bana bi zararı yok ama genel yapımdan sanırım bide olan bazı kötü olaylara rağmen seviyorum onu ama uzak tutmak istiyorum biraz sanırım..yani kişiden kişisine göre değişir ben kv çokkk seviyorum öz annemden farksız bana okadar iyiki ben yokken eşim evdeyken evime girmesine asla sinirlenmem. ailelerin aranızda kavga konusu olmasına izin verme bence.
yoo hiçte kötü niyetli düşünmüyorum bence. bir evde evin hanımı yoksa eve keyfi olarak gidilmesi saçma bence. sağlık olur filan o ayrı. ben oğlunun evinde yemesin gelmesin demiyorum zaten ama evin kadını yoksa çok saçma. ben hoşlanmam dolabımın açılmasını çekmecelerimin karıştırılmasını o yüzden kendime göre yorum yapıyorum.biraz artniyetli düşünmüyor musunuz? belki de tam tersi kızcağız zaten çalışıyor bi de biz onu yormayalım o yokken gidelim ki rahatsız olmasın diye düşünmüş olamazlar mı? bi de amaç oğlunu görmekse kendi evlerine çağırsın demişsin iyi de belki oğlunun evinde yeme keyfini sürmek istemiştir buna hakkı yok mu yani illa altında kötü bişeler mi aramak gerekiyor.
KORKUYORUM BUNDAN İŞTE PATAVATSIZMIYIM NEYİM..bence düşünerek konuşun
sonra bunlar üçer beşer dönüyor
tamam arkadaşım sen haklısın :) duymak istediğin bu sanırım :))Siz hayati pek bir abartili ve buyuk ciddiyetle yasiyorsunuz galiba. Adamlar alt tarafi kahvalti yapacak. Organizasyonu filan nerden cikardiniz yahu...
Akli basinda insan boyle birseyden tatlizlik cikabilecegini "hayal edemeyebilir". Zira bu forum benim bile hayal gucumu zorluyor. Insan nelerden ne sorun cikarabiliyormus meger, hergun yeni birseyler ogreniyorum vallahi. Hic tatsizlik olur mu bilmemne paranoyalari yapmamalari daha iyi. Gayet normaller.
hmm anladım canım. yinede evliliğinizin böyle basit konulardan yıpranmasına izin verme bence. kv ile ilgili bi sıkıntın olursada bunu eşine yansıtmadan kv ile konuş inan evliliğin sağlığı açısından çok önemli böyle şeyler...benim kayınvalidemde çok iyidir bana bi zararı yok ama genel yapımdan sanırım bide olan bazı kötü olaylara rağmen seviyorum onu ama uzak tutmak istiyorum biraz sanırım..
Gayet normal bir durum,sizin anneniz ve kardeşiniz kahvaltıya gelmek istese eşiniz evde yokken eşinizde hayır ben gelmelerini istemiyorum dese güzel olur mu sizce?kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
haklısınız..hmm anladım canım. yinede evliliğinizin böyle basit konulardan yıpranmasına izin verme bence. kv ile ilgili bi sıkıntın olursada bunu eşine yansıtmadan kv ile konuş inan evliliğin sağlığı açısından çok önemli böyle şeyler...
sağol canım sorun değil de fikir almak istedim ben mi böyle düşündüm sadece diye..ne kadar saldırgan cevaplar bunlar ya şaşırdım valla yeni üyeyim ya ondan sanırım. ben burayı herkesin kendi düşüncesini açıkladığı bir yer zannediyordum. kendi fikrinde olmayan ya da o doğrultuda yaşamayanların yuhalanması garip yani. herkes melekmiş haberim yokmuş. neyse konu sahibi problemini çözersin umarım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?