ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

işte bunlar hep illimunati

Siz hayati pek bir abartili ve buyuk ciddiyetle yasiyorsunuz galiba. Adamlar alt tarafi kahvalti yapacak. Organizasyonu filan nerden cikardiniz yahu...
Akli basinda insan boyle birseyden tatlizlik cikabilecegini "hayal edemeyebilir". Zira bu forum benim bile hayal gucumu zorluyor. Insan nelerden ne sorun cikarabiliyormus meger, hergun yeni birseyler ogreniyorum vallahi. Hic tatsizlik olur mu bilmemne paranoyalari yapmamalari daha iyi. Gayet normaller.

bekarsınız sanırım :) size sizin düşündüğünüz kadar kötü niyetsiz bir kayınvalide diliyorum :)

5 KERE BEN YOKKEN ÇAĞIRIP 1 KERE BENİ ÇAĞIRMIYOSA SEN OLSAN SENDE DERSİN BENCE.. AKŞAM EVDE OLDUĞU VARDİYALARDA VAR TABİKİ BENİ OĞLU KADAR ÇOK GÖRMEK İSTEMEZ BENDE ONU ANNEMLE AYNI SIKLIKLA GÖRMEK İSTEMEM AMA BENİ DE ARADA ÇAĞIRSA FENA OLMAZ HANİ AYIP OLMASIN DİYE BARİ :)

geçenlerde bir arkadaş konu açmıştı, eşi ailesiyle görüşmesine karışıyormuş, gitmeyeceksin diyormuş öyle zırt pırt, sürekli söyleniyormuş bu konuda. E o zaman ordaki koca da mı haklı. Orda neden evlisin sen artık annenler seni bir çift olarak görmeli muhabbetleri dönmedi de koca linç edildi?

bekarsınız sanırım :) size sizin düşündüğünüz kadar kötü niyetsiz bir kayınvalide diliyorum :)
He he, bekarim. O yuzden aklim mantigim henuz oturmadi. Hayatimda insan tanimadim. Fanusta yasiyorum. Evlenince beynim gelisimini tamamlayacak ve sizin gibi dusunecegime emin olabilirsiniz efenim. :)

He dileginiz icin tesekkurler. Aynen ben de iyi niyetli insanlarla karsilasmayi umuyorum. Herseyin altinda mesaj arayan insan beni gerer yahu. Yasayamam ben oyle.

bence düşünerek konuşun
sonra bunlar üçer beşer dönüyor

yani kişiden kişisine göre değişir ben kv çokkk seviyorum öz annemden farksız bana okadar iyiki ben yokken eşim evdeyken evime girmesine asla sinirlenmem. ailelerin aranızda kavga konusu olmasına izin verme bence.
benim kayınvalidemde çok iyidir bana bi zararı yok ama genel yapımdan sanırım bide olan bazı kötü olaylara rağmen seviyorum onu ama uzak tutmak istiyorum biraz sanırım..

Ev hanımlığı bir mevki midir ? Evin hanımı yokken gelmesinler , evin hanımı yoksa aramasın , sormasınlar. Peki kim bunlar ?

Evin beyi yokken misafir ağırlanabilir sorun yok. Evin hanımı yoksa , beyin annesi ve kardeşi dahi göze batar.

Peki erkeğe karşı takınılan bu tavır psikolojik şiddet değil mi ?

yoo hiçte kötü niyetli düşünmüyorum bence. bir evde evin hanımı yoksa eve keyfi olarak gidilmesi saçma bence. sağlık olur filan o ayrı. ben oğlunun evinde yemesin gelmesin demiyorum zaten ama evin kadını yoksa çok saçma. ben hoşlanmam dolabımın açılmasını çekmecelerimin karıştırılmasını o yüzden kendime göre yorum yapıyorum.

tamam arkadaşım sen haklısın :) duymak istediğin bu sanırım :))

o ev sizin olduğu kadar eşinizin de evi.
sizin kararlarınız,fikirleriniz kadar onun ki de önemli.
Ailesi özlemiş gelmek istemiş siz olmadan neden gelmesinler,ben olsam aksine dolaba bir şeyler hazırlar öyle giderim bir an önce hazırlıkları bitsin de sohbet edebilsinler diye.

benim kayınvalidemde çok iyidir bana bi zararı yok ama genel yapımdan sanırım bide olan bazı kötü olaylara rağmen seviyorum onu ama uzak tutmak istiyorum biraz sanırım..
hmm anladım canım. yinede evliliğinizin böyle basit konulardan yıpranmasına izin verme bence. kv ile ilgili bi sıkıntın olursada bunu eşine yansıtmadan kv ile konuş inan evliliğin sağlığı açısından çok önemli böyle şeyler...

Gayet normal bir durum,sizin anneniz ve kardeşiniz kahvaltıya gelmek istese eşiniz evde yokken eşinizde hayır ben gelmelerini istemiyorum dese güzel olur mu sizce?

Ay ben de anlamıyorum. Benim mutfağım,benim evim,benim yatak odam, eeeee eşiniz misafir mi? Senin ailen o yokken gelebilir ama onun ailesi gelemezler mi? Anladığım kadarı ile genelde onlar kahvaltıya çağırıyormuş, bu defa değişiklik olsun istemiş olabilirler. Sözüm size değil, mutfağına girilmesini istemeyen bayanlar bu mutfakta altın mı saklıyorsunuz? Girse ne olur,girmese ne? Biz nasıl arada yanlız başımıza ailemizde görüşme isteği duyuyorsak onlarda isteyebilir. Ben mi yanlışım bilmiyorum. Annemle görüştüğümde sürekli eşim yAnımda olsun istemezdim. Ana kız bi rahat sarılamayız , rahat dedikodu da yapamayız )) üç günlük dünya ufak tefek şeyler için kafanızı yormayın.

ne kadar saldırgan cevaplar bunlar ya şaşırdım valla yeni üyeyim ya ondan sanırım. ben burayı herkesin kendi düşüncesini açıkladığı bir yer zannediyordum. kendi fikrinde olmayan ya da o doğrultuda yaşamayanların yuhalanması garip yani. herkes melekmiş haberim yokmuş. neyse konu sahibi problemini çözersin umarım :)

sağol canım sorun değil de fikir almak istedim ben mi böyle düşündüm sadece diye..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…