ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

umutlarla büyütüp geleceği sanan anneler oğulları evlendiğinde gelinin erkeğin annesini saf dışı bırakmak istemesini hiç doğru bulmuyorum annesi olur tabi ki de gelecek ben yokken de gelebilirler varken de annesini sevmiyor olabilirim ama saygı duymak zorundayım en azından eşime olan saygımdan dolayı

abimin boşadığı kadın da bizi istemezdi . Ne anlıyorsunuz böyle davranmaktan anlamış değilim .

Eşiniz doğru söylüyor. Anneniz size gelirken eşimizden izin alıyor muyuz hayır. Kv ve görümcede gelip oğullarının evinde kahvaltı yapabilir.

Bunlari okuyunca cok sasiriyorum.benim 4abim var ben en kucuk kizim.
Abimlere giderken aklima geliyor acaba onlarin esleri de boyle dusunur mu diye?
İnsan ailesine abisine gitmesinde ne sakinca olabilir.hersey sorun erkek ailelerinin yaptigi.
Erkekler yoktan var olmuyor.onlarinda ailesi var yahu.
Senin ailen nasil kiymetliyse onunki de kiymetlidir.

Gelmeleri çok normal , annesi sonuçta ne olacak ki .
Eşine iş yerinde başka şeye sinirlendiğini üstüne senle konuşunca , sana yansıtmış oldum yoksa ne sakıncası olabilir vs. gibi birşeyler söyle bence . Gereksiz yere huzursuzluk yaşamayın .

erkekler ağaç kovuğundan çıktı kadınların ise ailesi var .
Erkeklerin pasifliğinden kaynaklanıyor .
Hiç acımıyorum bu tarz kadınlara .
Benim kocam benim ailemi istemezse boşarım o da ben öyle bir şey yaparsam boşasın .
Bu ne ya .Gelmesinler gitmesinler .Başkaaaa .
Konu sahibi sinirim size değil o raddeye gelmenizi istemem .

Bence gayet normal. Nasil ki esim yokken annem kardeslerim bize gelebiliyorsa ben yokken de onlar gelebilir.
ayrica ben yokken gelmeleri daha iyi kendileri hazirlar kendileri toplar. Bana da is cikmaz

bak bu en can alıcı ayrıntı aslında.
neden herkes atladı ki?
ben kahvaltıya gelmelerine ses etmezdim ama
senin şu anlattığın durumda bir artniyet var açıkcası.
özellikle senin yokluğun gözetleniyormuş.
dediğin gibi 1 kere de usuleten seninle beraber çağırsa eşini yine de mesele etme derdim.
bırak görüşssünler sen yokken daha iyi ama kv seni bilerek uzak tutuyormuş baksana.
kimsenin dikkatini çekmedi mi bu nokta.?

yok cnm yeni üye olmanla alakası yok. burası böyle zamanla alışırsın

benim dikkatimi çekmişti arkadaşım. hatta konu sahibinin önceki konusuna bakarak yaptım bütün yorumlarımı. daha öncesinde de eşinin ailesiyle sorun yaşamış konu sahibi. kimse kimseyi anasından babasından koparmak istemez tabiri caizse. herşey günlük gülistanlık olsa konu sahibi niye sinirlensin ki. mesafe iyidir onu bilir onu söylerim ben. mesafe=saygısızlık değil onu da belirteyim.

Allah askina dert ettiginiz seye bak. Kadin cocugunu gormeye gelecek nekadar senin evinse onunda evi annesini agirlauyamaicakmi? sen anneni cagirirken esinin evde olmasinimi bekliyosun

Konu sahibi kendisi de kayinvalidesini uzak tutmak istedigini soyledi. Birkac sayfa once yazdi.
Ve kalp kalbe karsidir. Konu sahibi o kadini istemiyor da kadin bayiliyor mudur kendisine? Ayni duygulari hissediyordur muhtemelen.
E o zaman sorun yoktur. Birbirlerinden istedikleri kadar uzak dursunlar.
Kendinden uzak tutabilir de, kendi oglundan uzak tutamaz. O halde konu sahibinin isine bile gelmesi lazim kendisinin dahil edilmemesi. Bana celiskili geldi konu. Peki sorun nerde diyecegim ama bazi insanlarin es ailesini sevmemeleri icin soruna ihtiyaci yok. Kendileri bu konuda yeterince yaratici oluyorlar, bilmiyorum.

senin annen eşin yokken kahvaltıya gelince sorun olmuyorsa, kayınvaliden için de sorun olmaması gerekir... abi bu arada bezelye, fasülye vs ayıklaması için not bırak:=)

abinizin boşadığı kadın
evlimisiniz bilmiyorum ama o kadar çirkin bir cümle kurmuşsunuz ki inşallah eşinizde sizi boşamaz
ne diyecektim .
Boşadı yerine ne diyebilirdim .Hadi siz söyleyin .
Sevgili eski yengeciğim nasıl ?
Sizin hakkımdaki dilekleriniz de çok düzeyli.

benim evim,benim mutfağım vayyy be o adam neci oluyor o evde

Söz konusu erkek , kendi kan bağımız olan biriyse evin reisi ; değil ise eve maddi manevi bakmakla yükümlü kişi oluyor anlaşılan Egem.

Bir de bu devirde yaşanan bu kadar anlaşmazlığın bu çifte standart yüzünden olduğunu bir anlayabilsek ne güzel olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…