- 24 Kasım 2014
- 114
- 70
- 38
- Konu Sahibi kastamonu777
-
Eşiniz doğru söylüyor. Anneniz size gelirken eşimizden izin alıyor muyuz hayır. Kv ve görümcede gelip oğullarının evinde kahvaltı yapabilir.kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
bak bu en can alıcı ayrıntı aslında.5 KERE BEN YOKKEN ÇAĞIRIP 1 KERE BENİ ÇAĞIRMIYOSA SEN OLSAN SENDE DERSİN BENCE.. AKŞAM EVDE OLDUĞU VARDİYALARDA VAR TABİKİ BENİ OĞLU KADAR ÇOK GÖRMEK İSTEMEZ BENDE ONU ANNEMLE AYNI SIKLIKLA GÖRMEK İSTEMEM AMA BENİ DE ARADA ÇAĞIRSA FENA OLMAZ HANİ AYIP OLMASIN DİYE BARİ :)
ne kadar saldırgan cevaplar bunlar ya şaşırdım valla yeni üyeyim ya ondan sanırım. ben burayı herkesin kendi düşüncesini açıkladığı bir yer zannediyordum. kendi fikrinde olmayan ya da o doğrultuda yaşamayanların yuhalanması garip yani. herkes melekmiş haberim yokmuş. neyse konu sahibi problemini çözersin umarım :)
benim dikkatimi çekmişti arkadaşım. hatta konu sahibinin önceki konusuna bakarak yaptım bütün yorumlarımı. daha öncesinde de eşinin ailesiyle sorun yaşamış konu sahibi. kimse kimseyi anasından babasından koparmak istemez tabiri caizse. herşey günlük gülistanlık olsa konu sahibi niye sinirlensin ki. mesafe iyidir onu bilir onu söylerim ben. mesafe=saygısızlık değil onu da belirteyim.bak bu en can alıcı ayrıntı aslında.
neden herkes atladı ki?
ben kahvaltıya gelmelerine ses etmezdim ama
senin şu anlattığın durumda bir artniyet var açıkcası.
özellikle senin yokluğun gözetleniyormuş.
dediğin gibi 1 kere de usuleten seninle beraber çağırsa eşini yine de mesele etme derdim.
bırak görüşssünler sen yokken daha iyi ama kv seni bilerek uzak tutuyormuş baksana.
kimsenin dikkatini çekmedi mi bu nokta.?
Allah askina dert ettiginiz seye bak. Kadin cocugunu gormeye gelecek nekadar senin evinse onunda evi annesini agirlauyamaicakmi? sen anneni cagirirken esinin evde olmasinimi bekliyosunkızlar ...
abimin boşadığı kadın da bizi istemezdi . Ne anlıyorsunuz böyle davranmaktan anlamış değilim .
Konu sahibi kendisi de kayinvalidesini uzak tutmak istedigini soyledi. Birkac sayfa once yazdi.bak bu en can alıcı ayrıntı aslında.
neden herkes atladı ki?
ben kahvaltıya gelmelerine ses etmezdim ama
senin şu anlattığın durumda bir artniyet var açıkcası.
özellikle senin yokluğun gözetleniyormuş.
dediğin gibi 1 kere de usuleten seninle beraber çağırsa eşini yine de mesele etme derdim.
bırak görüşssünler sen yokken daha iyi ama kv seni bilerek uzak tutuyormuş baksana.
kimsenin dikkatini çekmedi mi bu nokta.?
ne diyecektim .abinizin boşadığı kadın
evlimisiniz bilmiyorum ama o kadar çirkin bir cümle kurmuşsunuz ki inşallah eşinizde sizi boşamaz
benim evim,benim mutfağım vayyy be o adam neci oluyor o evde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?