- 23 Temmuz 2009
- 3.639
- 8.253
- 773
- Konu Sahibi kastamonu777
-
benim kayınvalidemde çok iyidir bana bi zararı yok ama genel yapımdan sanırım bide olan bazı kötü olaylara rağmen seviyorum onu ama uzak tutmak istiyorum biraz sanırım..
belki bunuda art niyetle yapmıyodur bilmiyorum surat yaptığını istemiyo gibi bi tavrını hiç görmedim ince düşünemiyo sanırım, biz dedik yemeğe gelelim diye de gittik yani.. ama nişanlıyken filan da hiç çağırmazdı ben küçükmüşüm ben gitçekmişimbak bu en can alıcı ayrıntı aslında.
neden herkes atladı ki?
ben kahvaltıya gelmelerine ses etmezdim ama
senin şu anlattığın durumda bir artniyet var açıkcası.
özellikle senin yokluğun gözetleniyormuş.
dediğin gibi 1 kere de usuleten seninle beraber çağırsa eşini yine de mesele etme derdim.
bırak görüşssünler sen yokken daha iyi ama kv seni bilerek uzak tutuyormuş baksana.
kimsenin dikkatini çekmedi mi bu nokta.?
ne diyecektim .
Boşadı yerine ne diyebilirdim .Hadi siz söyleyin .
Sevgili eski yengeciğim nasıl ?
Sizin hakkımdaki dilekleriniz de çok düzeyli.
abimin eski eşi diyebilirdiniz mesela. sonuçta ayrılmışlar. ne demek abim boşadı. ayrılmışlar hala arkadan dedikodusunu yapıyorsunuz burada. evet istisnalar hariç sizin gibi görümcenin evime gelmesini istemezdim.
haaaa bu arada geçen sizin sevgili eski yengeciğiniz buradaydı. boşadığım kocamın bacısını evime sokmazdım diye yorum yaptı
Şu mesajların tamamını büyük harfle yazmayın lütfen.CNM BİRAZ ABARTMIYO MUSUN GELSİNLER NE OLACAK SANKİ. SEN EVDEYKEN GELSELER DAHA GÜZEL TABİ.
AMA BENCE TAKILMA BÖYLE KÜÇÜK ŞEYLER EŞİNLE BÖYLE ŞEYLER İÇİN TARTIŞMA BİLE
siz de bana taktınız ha .Size ne yahu .Amma uzattınız .
hayır hiç gelmediler beni de çağırmadılar..Aslında mantıklı olan ikinizinde evi gelebilirler sonuçta sizin ailenizde eşiniz evde yokken gelmiyorlar mı ..
Ama ben de olsam sinir olurum açıkçası kaynanamında görümceminde mutfağımı bensiz kullanmasını istemem ..
Ama bu konuda çok ısrar ederseniz siz suçlu çıkacaksınız ..
hayır sanırım görümcelerimi..kayınvalideni pek sevmiyorsun sanırım..
hayır kurcalamak değil de kendi evi gibi rahat davranıyo benim annem bile sonuçta başka bi düzen başka bi ev diye sorar herşeyi ama belki kendi kaynanayla yaşadığı için hep.. ben yokken çeyizim seriliydi eve bikaç eşya getirmişlerdi ben yokken terliklerim filan dağılmıştı sadece onu biliyorum onuda görümcem yaptı sanırım.Peki evi kurcaliyor mu? Her yeri didik didik eder mi?
okudum canım tavsiyeni dinlicemçükkü kendini haklı görüyor ve hak verenlere cevap veriyor.halbuki ben ona güzel bir öneri de sundum ama görmedi her halde
Sizin aileniz de gelebilirler eşinizin öle maalesef ..hayır hiç gelmediler beni de çağırmadılar..
allah yardımcın olsun, bende alışkanlık yaparda böyle iş büyür diye korkuyorumneler yapmadı ki! biz yokken giriyor, bornozlarımızın yerini değiştiriyor, mutfağıma kalın örme paspas koyuyor bana sormadan, ben yokken evimi süpürüyor ve süpürgemin haznesini boşaltıyor, biz balayındayken çamaşırlarımızı yıkayıp katlayıp yerlerine koyuyor, biz kal demeden ışığı söndürüp yatıyor (20 günlük evliyken) daha neler neler ... Eşimle hep bu sebeplerden dolayı kavga ettik. Kayınvalidemle kavga ettiğimizden beri (3 hafta oluyor) evimde bir şey yapmıyor sadece girip çıktığını anlıyorum. Kadının huyu pis içi fesat napayım? Ben her şeyin en ağırını yaşadığım için böyle başlıklar bana basit geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?