ben işteyken oğluna kahvaltıya gelen kaynana..

Konu sahibi senin sorunun sadece kahvaltı değilmiş, sen aileye gıcık olmuşsun :) Belki onlar da seni görmek istemedikleri için sen yokken gelip gidiyorlardır.. Boşver uzak olsunlar, görmezsin yüzlerini en azından.

eşin yokken sen anneni çağırmaz mısın? fazla abartıyorsunuz. o ev senin olduğu kadar eşininde. müşterek. senin talep ettiğin herşey kocanında hakkı. sen arkadaşlarını, anneni, kız kardeşini vs. davet edip oturma hakkın varsa eşinin de var. her şeyi kafanıza takıp problem ederseniz allah gerçek bir dert verir. o zaman bu küçük şeylerin sizin için hiç bir şey ifade etmediğini görürsünüz. daha sakin, daha rahat olun.

yorumunuza tşk ederim, kızanlarada saygım var burda herşeyi anlatamıyoruz geçmiş var malesef onlarda yazdığım kadarıyla yorum yapıyolar.

Ben biraz anlıyorum konu sahibini. ev hem erkek hem kadının ama daha çok kadının oluyor çünkü. Yine de gelirler, eşinin annesi sonuçta. Sorun etme bence, eşini üzme bu konuda
Benim görümcelerim bize gayet yakında oturur. Ben olmadığımda da eve gelirler, eşimle muhabbet ederler. Ben de sorun etmem bunu. Ama herşey karşılıklı. Arada sorunlarımız da oluyor ama onlar da eşimi çağıracakları zaman önce bana haber verirler. Gelin beraber diye. Direk eşimi arasalar ve beni hiç saymasalar ben de bozulurum.

Eşiniz kahvaltı hazırlar mı ? Yani benim eşimin annesi sana kahvaltıya geleceğiz dese benim eşim ben gelirim size der ben evde yoksam çünkü uğraşmak istemez.

Çok bencilsiniz..eşiniz yokken de sizin ailenizden kimse gelmesin o zaman olur..evin erkeği yokken ne işleri var sizinkilerin de mi ama.. bazı erkekler yanĺış seçimler yapiyor zannımca

kocan bile çağırmış olabilirr...kaldıki sen evde olsan kahvaltıya annen gelse eşin istemese..olur mu olmaz...

aynı tarz bir şey yazmıştım,başka konuya.kayınvalideler de ,gelinlerine bayılmıyodur diye, ama üyenin bir,i bambaşka şeyler anlayarak,yorumlarda bulundu.

allah yardımcın olsun, bende alışkanlık yaparda böyle iş büyür diye korkuyorum
bence mesafeli ol ve tavrını koy. O ev senin evin ve kuralları sen koyarsın. Benim yaşadığım olayların sebebi ilk başlarda çok iyi niyetli olmamdı. Bu yüzden tepeme çıktı ve ondan zarar görmeye başladım. Hayatımızı yönetmeye ve müdahale etmeye, otorite kurmaya başladı. Haddini bilmedi, yerini bilmedi, saçma sapan hareketlerde bulundu. Özel hayatıma bile saygı göstermedi. Bir de yüzsüzdü ve kendini haklı gördü hep. Onun için diyorum; burada "ne olacak o eşinin annesi, gelsin gitsin vs." şeklinde yazan arkadaşlar da var. Belki yeni evlisindir. Benim tavsiyem eşinin ailesini tanımadan böyle davranmalarına izin verme.

Bunlar konusunda haklısınız tabi ki ama yine de kahvaltı işini bununla bir tutmayın, siz tavır almasaydınız, geldiklerinde eşiniz atıyorum fesatça bir şey söylense bile "kastamonu777, gelmemize laf etmez mi?" vs. diye eşiniz rahat rahat derdi, neden laf etsin? o öyle bir şey yapacak biri değil diye :)) Onlar lafı yiyip otururlardı.

fotograf olsaydı bakıp bakıp sinirlenmek de var, siz yokken gelip gitsinler işte, bir de kahvaltı mı hazırlıyacaksınız aklınızda bunlar varken, boşverin. bu duruma neden alışsınlar ki? kocası biz olmasak aç kaldı mı diyecekler allasen.

Bu durumda esiniz hakli, esiniz yokken aileniz sizin evinize gelemez mi?
Ortak paylasim alani olan evinize aileleriniz bence rahatlikla gelebilmeliler iyi soyleyebilmissiniz gelmesinler diye.
Eger ben yokken evimi kurcalarlar diye endise ediyorsaniz o gun derli toplu birakin, arkanizdan ne daginik, ne pis demesinler diye. Herkesin duzeni farklidir, oglunuz boyle memnun deyip, cikarsiniz isin icinden

Dogru soyluyor.
Tamam senin mutfagini gicikligina deyistirirler, o zaman kizarsin ama ben yokken gelmesinler diyemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…