- Konu Sahibi kastamonu777
-
Boşandığıne diyecektim .
Boşadı yerine ne diyebilirdim .Hadi siz söyleyin .
Sevgili eski yengeciğim nasıl ?
Sizin hakkımdaki dilekleriniz de çok düzeyli.
yorumunuza tşk ederim, kızanlarada saygım var burda herşeyi anlatamıyoruz geçmiş var malesef onlarda yazdığım kadarıyla yorum yapıyolar.benim dikkatimi çekmişti arkadaşım. hatta konu sahibinin önceki konusuna bakarak yaptım bütün yorumlarımı. daha öncesinde de eşinin ailesiyle sorun yaşamış konu sahibi. kimse kimseyi anasından babasından koparmak istemez tabiri caizse. herşey günlük gülistanlık olsa konu sahibi niye sinirlensin ki. mesafe iyidir onu bilir onu söylerim ben. mesafe=saygısızlık değil onu da belirteyim.
he valla bende diyorum eşime beni sevmiyolar diye eşim yemin ediyo seviyolar diye, çarpılmasından korkuyorum..Karsilikli birbirlerini sevmiyorlar anlasilan
Çok bencilsiniz..eşiniz yokken de sizin ailenizden kimse gelmesin o zaman olur..evin erkeği yokken ne işleri var sizinkilerin de mi ama.. bazı erkekler yanĺış seçimler yapiyor zannımcakızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
ya bu normal mi? evin hanımı evde yok ..
bide sinir olurum ben yokken mutfagıma girilmesine..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
he valla bende diyorum eşime beni sevmiyolar diye eşim yemin ediyo seviyolar diye, çarpılmasından korkuyorum..
Konu sahibi kendisi de kayinvalidesini uzak tutmak istedigini soyledi. Birkac sayfa once yazdi.
Ve kalp kalbe karsidir. Konu sahibi o kadini istemiyor da kadin bayiliyor mudur kendisine? Ayni duygulari hissediyordur muhtemelen.
E o zaman sorun yoktur. Birbirlerinden istedikleri kadar uzak dursunlar.
Kendinden uzak tutabilir de, kendi oglundan uzak tutamaz. O halde konu sahibinin isine bile gelmesi lazim kendisinin dahil edilmemesi. Bana celiskili geldi konu. Peki sorun nerde diyecegim ama bazi insanlarin es ailesini sevmemeleri icin soruna ihtiyaci yok. Kendileri bu konuda yeterince yaratici oluyorlar, bilmiyorum.
bence mesafeli ol ve tavrını koy. O ev senin evin ve kuralları sen koyarsın. Benim yaşadığım olayların sebebi ilk başlarda çok iyi niyetli olmamdı. Bu yüzden tepeme çıktı ve ondan zarar görmeye başladım. Hayatımızı yönetmeye ve müdahale etmeye, otorite kurmaya başladı. Haddini bilmedi, yerini bilmedi, saçma sapan hareketlerde bulundu. Özel hayatıma bile saygı göstermedi. Bir de yüzsüzdü ve kendini haklı gördü hep. Onun için diyorum; burada "ne olacak o eşinin annesi, gelsin gitsin vs." şeklinde yazan arkadaşlar da var. Belki yeni evlisindir. Benim tavsiyem eşinin ailesini tanımadan böyle davranmalarına izin verme.allah yardımcın olsun, bende alışkanlık yaparda böyle iş büyür diye korkuyorum
ne kadar saldırgansınız böyle sakin olun
Kızlar sanırım şöyle bi detay anlatmam gerekiyo.. kına geceme görümcem ve kuzenleri bi afra tafra suratla geldiler.. sebep yok.. çeyiz sermemde filan beraberdik gayet normaldi herşey.. ya geldiler yüzüme bile bakmadılar kapıda karşıladım hoşgeldiniz dedim ağızlarının ucuyla hoşbuluk dediler sonrada bütün gece yanıma bi kere bile gelmediler ve sebepsiz şeylerden tatsızlık çıkardılar ailem üzerinde durmadı büyütmedi.. kına yıkamaya gidilcek kayınpederim kabul etmedi.. düğünde de aynı yanıma bi kez gelmediler bir fotoğrafımız bile yok.. düğünden sonra özür dilediler gergindik deidler ama ne hakları vardı benim en güzel günümde beni strese sokmaya.. kavga çıkacak diye ödüm patladı en korktuğum şey kadın kavgası.. sonra böyle oldum..
Bu durumda esiniz hakli, esiniz yokken aileniz sizin evinize gelemez mi?kızlar ...
eşim vardiyalı çalışıyo ben işteyim kayınvalidem ve görümcem aramış eşimi özledik filan.. yarın sana kahvaltıya gelcez demişler..
eşime gelmesinler ben yokken dedim, annem kardeşlerim istedikleri zaman gelirler diyo..
aynı tarz bir şey yazmıştım,başka konuya.kayınvalideler de ,gelinlerine bayılmıyodur diye, ama üyenin bir,i bambaşka şeyler anlayarak,yorumlarda bulundu.[
haklısınız bazen bende aynen sizin gbi düşünüyorum ben böyle söyleyince kötü kişi olucam..Bunlar konusunda haklısınız tabi ki ama yine de kahvaltı işini bununla bir tutmayın, siz tavır almasaydınız, geldiklerinde eşiniz atıyorum fesatça bir şey söylense bile "kastamonu777, gelmemize laf etmez mi?" vs. diye eşiniz rahat rahat derdi, neden laf etsin? o öyle bir şey yapacak biri değil diye :)) Onlar lafı yiyip otururlardı.
fotograf olsaydı bakıp bakıp sinirlenmek de var, siz yokken gelip gitsinler işte, bir de kahvaltı mı hazırlıyacaksınız aklınızda bunlar varken, boşverin. bu duruma neden alışsınlar ki? kocası biz olmasak aç kaldı mı diyecekler allasen.
kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?