Ben zinadan dolayı tazminat alırım diye düşünüyordum ama kesin ispat olmadığı için alamazmışım. Ama çocukları kesin alıyorum. Pazartesi vekâlet verip dilekçeyi yazacağız ve dava açacağız.Avukat randevunuz nasıl geçti?
Oğlum gece uyandı sinir krizi geçiriyor, kızımın hali zaten malum Allah’ım yok mu bu gecelerin bir sabahı. Üzüntümden uyuyamıyorum. Neden darbe üstüne darbe alıyorum, Allah’ım feraha çıkar beni. Üzüntümden adet kanamalarım çok yoğun geliyordu, sol yumurtalıkta bir tümör görüldü. İyi huylu olup olmadığına mr’dan sonra karar verilecek. Bir tarafım inşallah kansersindir ve çilen biter diyor, diğer tarafım çocuklarının sana ihtiyacı var diyor. Gözümü açsam ve her şey bir kabus olsa, eski mutlu günlerime geri dönebilsem. Bazen kafayı yiyorum ben gerçekten var mıyım diye. Terapi işe yaramıyor, Allah’ım lütfen bu felaket silsilesi bitsin artık.
Mesajı yazmışım, iki saat uyumuşum ve uyandım ki her yanım kan içinde. Böyle bir kanama yok ki bebek bezi kullanıyorum artık ped fayda etmiyor. Babaları olacak iğrenç yaratık evden gitmiyor, oğlum kapıda polis görmesin diye polis de çağırmıyorum. Hepimizin psikolojisi bozuldu. Babası gitmiş en marka ayakkabı ve toptan alıp gelmiş dün. Evde herkese melek şu an. Bu da beni çocuğuma kötü gösteriyor şu an. Oğlum iki gün önce de kardeşim niye hasta diye ağlamıştı. Ben ölmezsem daha da ölmem herhalde.Oglunuz evdeki gerilimi hissettigi icin boyle davraniyor. Siz terapi de alsaniz, oglunuzu cocuk terapisti de gorse icinde bulundugunuz toksik iliski ve ortam surdugu surece fazla verimli olmayacak.
Dedigim gibi, bosanmayi kaldiramayacaginizi dusunuyorsaniz bu da bir secenek ama o zaman evdeki ortami, anne baba iliskisini duzelteceksiniz. Ya da bosanip cocuklari temiz bir ortama cekeceksiniz.
Bu sekilde cocuklara yazik ediyorsunuz ve anne oldugunuz icin malesef tamamen havlu atmak, kendinize uzulup acimak gibi bir sansiniz yok.
Öylece durdu. Yemin ederim. Çiziklerinin fotoğrafını çekip buraya koyabilirim. Yanağını getirip kaç defa tokat attım. Hüngür hüngür ağladı hayatımda kimse bana böyle davranmamıştı, sen bana vuracaktın ben tepkisiz kalacaktım öyle mi diye. Adamı öldürmek istiyorum, ölesiye boğmak istiyorum ama yapamıyorum. İnanmıyorsanız yazmak zorunda değilsiniz. Zaten mesajlarımda da yazıyorum bir türlü rahatlayamıyorum, yazmak iyi geliyor sadece o yüzden yazıyorum. Uyuyamıyorum, hiçbir şeye konsantre olamıyorum, yemek yiyemiyorum, yazmak bana bir nebze iyi geliyor. Şu an yazmasam delireceğim. Çocuğumun hastalığını bile düşünemiyorum. Ben bunları neden yaşıyorum bilmiyorum. Nasıl bir ruh hastasına geldim bilmiyorum. Oğlum artık kaldıramıyor. Kızım ağlama nöbeti geçirdi, iki kere mosmor oldu gözleri gitti elimizde ölüyordu. Oğlum hep şahit oldu bunlara. En son onun yanında hiç kavga etmedik o yokken birbirimize daldık ama artık kaldıramıyor. Polisi hiç kaldıramaz. Ben de kaldıramam. Annemi çağıracağım artık yoksa ölüyorum. Burayı okuyan varsa evlenmek için evlenmeyin, yanlış insan hem sizin hem çocuğunuzun hayatını mahvediyor, belki de canıma mal olacak bu adam.Ya tom ellis ben artık gerçekten seni de anlamıyorum.
Bu adamdan bosanacagim dedin.
Kaldı ki eşin de ne senin onu dövdüğünde sessiz kalacak bir kişi, ne de aglayacak.
Boğazını sıkan adam bu bu.
Sen vururken öylece durdu mu ?.
Ha bak boşanmak zorunda değilsin.
Ama bilmiyorum içime sinmeyen şeyler var.
Bana değişeceğim diye yalvarıyor, dün ilk defa kahvaltı hazırlamış ben yine de güçlü durdum avukata gittim. Geldim yalvardı iyice bir dövdüm. İyiydim aslında. Ama oğlum gece uyandı, anne sıkıldım diye ağlamaya başladı ama nasıl ağlıyor. Ben sakinleştiremedim, biri bir şey yaptı sandım, iç çamaşırına bile baktım. En sonunda babasını uyandırdım, o sakinleştirdi, beraber uyuyorlar şimdi. Ben de hiç uyumadım. Bir iki saat dalmışım her yerim kan içinde. Annemi çağıracağım yoksa kafayı yiyeceğim. El bebek gül bebek büyüttüm oğlumu. Onu ve kızımı böyle görmek çok zor. Yaşadıkları normal mi ? Keşke çocuklu boşanan kadınlar yazsalar bana.
Halimi keşke görseniz inanın üzülürsünüz. Buna beslenmek denmez, iki insanın birbirini mahvedişi denir. Bu adamla yaşadıkça hep böyle şeyler yaşayacağım eminim. Avukata da gittim zaten ama çok gel-git yaşıyorum. Ve bana yaptığını gerçekten hazmediyorum. Benim durumumda olan birisi babasının evine giderdi sanırım, ama ailem ilçede olduğu ve kızımı rehabilitasyon merkezine götürdüğüm için gidemiyorum. Pislik sessizce gitmez, oğlum etkilenmeden evden göndermem gerekiyor. Annemi çağıracağım, aklıma da başka bir şey gelmiyor.Cocukla bosanan bir kadin olarak sizin yasadiklarinizin %1ini bile yasamadim. Sık sık tartisiyoduk, tek celsede bitirdik. Bunu yaparken 10 aylik bebegim vardi, icinde buzdolabinin ve camasir makinesinin bozuk oldugu, defalarca elektrikci cagirmak zorunda kaldigim bir evdeydim. ivir zivir bir ton isle bebegimi birakip tek basima ugrastim. ayni zamanda issizdim hala daha is basvurularima geri donen yok. Arkama bile bakmadim. Kendime nafaka istemedim. Haklarimin bazılarından feragat ettim ve ozgurlugumu satin aldim. Ota çöpe gozleri dolan ben bikez bile aglamadim.
Siz evdeki bu dram ve kaostan besleniyosunuz gibi geliyor bana.
Halimi keşke görseniz inanın üzülürsünüz. Buna beslenmek denmez, iki insanın birbirini mahvedişi denir. Bu adamla yaşadıkça hep böyle şeyler yaşayacağım eminim. Avukata da gittim zaten ama çok gel-git yaşıyorum. Ve bana yaptığını gerçekten hazmediyorum. Benim durumumda olan birisi babasının evine giderdi sanırım, ama ailem ilçede olduğu ve kızımı rehabilitasyon merkezine götürdüğüm için gidemiyorum. Pislik sessizce gitmez, oğlum etkilenmeden evden göndermem gerekiyor. Annemi çağıracağım, aklıma da başka bir şey gelmiyor.
Teşekkür ederim, iyi geldi mesajınız. Evet 10 kat daha güçlü durmalıyım, karşımda normal bir insan yok. Evliliğim değil de ben eski ben olabilir miyim…Bir daha bir insana güvenebilir miyim, kız da benim tanıdığım biri sonuçta. Belki kötü olmam daha iyidir, boşanmaktan başka iyileşebileceğimi sanmıyorum, içim soğumuyor.Kendi kendinizi bu hale sokuyorsunuz. Devam ettirmeme gibi bir opsiyonunuz var. Kendinize surekli acıyorsunuz. Tamam haksizliga ugradiniz ama şöyle dusunun bosanan herkes haksizliga ugradigi ve gonlu alinmadigi icin evliligini bitiriyor. 2 gun once yazmistim, bitirmemek icin bahane ariyorsunuz demistim. Simdide bahane bulmussunuz. Tek söyleyeceğim sey lütfen kendinize degil cocuklariniza aciyin. O çocuklar boyle bir goruntuyu haketmiyor. Adam bosansin istesin, anneniz onay versin, polis gelmesin... olmuyor iste. Sizin hayatinizi sizden baskasi kurtaramaz.
Boşanmak istemiyorsanız buda bir tercih. Ancak beklentinizi minimize etmeniz lazim. Esinizle araniz eskisi gibi olamaz. Suyun içine tuz döktükten sonra ayristirabilir misiniz? Hayir. Sizin evliliginizede bircok kotu olay karismis, hic yasanmamis gibi devam edemezsiniz
İlla yatakta mı basmak gerekiyormuş bu kadar delil varken.İnşallah pazartesi davayı açabilirsiniz.Ben zinadan dolayı tazminat alırım diye düşünüyordum ama kesin ispat olmadığı için alamazmışım. Ama çocukları kesin alıyorum. Pazartesi vekâlet verip dilekçeyi yazacağız ve dava açacağız.
Çok fazla dizi izlemiş . Hala adamdan da umudunu kesmemis boşanacagini sanmamSize kendini bir güzel dövdürdükten sonra gidip darp raporu almıştır, aferin ne güzel oyuna gelmişsiniz, şimdi belki siz onun aldatmasını kanıtlayamazsınız ama o sizin darpınızı kanıtlar.
Hikayesinin inandırıcılığı kaybolunca bir gidiyor kendini umutturyor sonra yine geliyorNiye kapattı ki üyeliğini merak ediyorduk
Geecek degil mi?Hikayesinin inandırıcılığı kaybolunca bir gidiyor kendini umutturyor sonra yine geliyor
Ben gördüm ama kızının videolarınıHikayesinin inandırıcılığı kaybolunca bir gidiyor kendini umutturyor sonra yine geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?