Ben Lucifer Morningstar…

Ben gördüm ama kızının videolarını
Bence kendini kandırmak için süreye ihtiyaci var yaşadıkları doğru olabilir ama dediği gibi istediği şey boşanmak değil kocasının düzelmesini bekliyor . Buraya baktıkça affetmemesi için sebepler görüyor .

Çok fazla dizi izlemiş . Hala adamdan da umudunu kesmemis boşanacagini sanmam
Kendi diyor adam birden melek oldu beni kötü gösteriyor herkese diye. Hiç mi akıl etmemiş, bu adam senin dayağını boşuna yer mi be? Sağda solda ağlayacak bir de karım ruh hastası diye millet de acıyacak buna. Çok tehlikeli herif ya.

Kızının hastalığı doğru olabilir ama çok tutarsız oluşu diğer yazdıklarında acabaya düşürüyor insanı.
Üyelik iptali gelse de bir şekilde yeni üyelik alıp yazar, duramaz bence.
E Esila09 özelden de konuşmuş epey bir ara, yazdı buraya, çok yanlı ve tek taraftan anlatıyor diye, yüzde yüz haklı çıkmak için birşeyleri abartılı ya da yanlış anlattığından oluyordur belki öyle.

Benim aklıma gelen çocukları alırım diye tehtid edip boşanma sırasında tazminat ödememek olabilir . Bu en kötü durum inşallah olmaz

Valla bana burda sosyopat bile diyen oldu, desin umrumda değil. Sadece almaya odaklı bir insan olduğunu düşünüyorum amaçları uğruna çocuklarını kullanan asla yolundan dönmeyen duygu sömürüsüne alışmış. 6 ay basini tutmayan bebek bir anda fark edildi, ilk konuda babasını hiç hatırlamayacak birlikte buyumeyecek diye lafı bile gecmedi 6 yaşında çocuğun tek derdi evdeki havuz spor salonu denildi. Bilmiyorum böyle yaşamadım böyle yaşayan bir insanı hayatımda asla istemem. Ben sayfayı kapatırım geçerim, o zamanda yazdim ama isteyerek ama istemeyerek boşanmak zorunda cunku adam sinsice ilerliyor kadını çözmüş kendi hayatını kurduğu an kaybolacak
Adam ztn hep aynıymış hep para çözmüş ben sevgiliyken eşimin merhametine etrafı ile ilişkisine baktım burda aldığı hediyeler anlatılıyor. Dayak yerken içinden seviniyordur mahkeme de sağlam kanıt diye
Ben bu konuya yazmıyordum ama bakın bsy degismedi yine döndük adam gitmiyor evden gitse polis mi çağırayım a

Görmemişim ama tutarsız kesinlikle.
Evliliğine bakışı başından beri sıkıntılı. Sevgililikten itibaren problemli adamı sırf mesleğinden ötürü koca diye seçmesi, o kadar probleme rağmen bile isteye iki çocuk yapması.
Sonra bu evlilikten kendine saygi beklemesi.
Olmayınca çıldırıp boşanma lafi edip her seferinde lafını yatması. O kadar sorun yaşıyordu konu dönüp dolaşıp havuzlu eve geliyordu şaka gibi.
Kendi kendinin sinirlerini bozmuş yeterince zaten.
Yanlı da anlatsa koca normal değil ama konu sahibinin de ondan aşağı kalır yanı yok.

Lucifer morningstar diyince aklıma şu ben ve Allah diyen gerizekalı herif geliyor belki konu sahibi de öyle biridir aynı nicki aldığına göre

Muhtemelen öyle olmuştur ama ben üyeden ziyade bebeğinin son durumunu merak ediyorum. Gelisimi normal ilerlerken birden gerilemeye başlamıştı. Test sonuçlarıni bekliyordu üye. O hengamede ilgilenebilmişlerdir umarım

Çocuk kurtulsun da karı koca ne ediyorlarsa etsinler ya.

Yani dediğim şaşmamis kendi kendimi alintilayip kendimi ovecegim. Ama bir taraftan üzülüyorum küçücük kızlarla takılan adamı nasıl affetti anlamıyorum .

Boşandinmi konu sahibi? Bebeğin nasıl umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…