- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.463
- 548
Bence kendini kandırmak için süreye ihtiyaci var yaşadıkları doğru olabilir ama dediği gibi istediği şey boşanmak değil kocasının düzelmesini bekliyor . Buraya baktıkça affetmemesi için sebepler görüyor .Ben gördüm ama kızının videolarını
Kızının hastalığı doğru olabilir ama çok tutarsız oluşu diğer yazdıklarında acabaya düşürüyor insanı.Ben gördüm ama kızının videolarını
Kendi diyor adam birden melek oldu beni kötü gösteriyor herkese diye. Hiç mi akıl etmemiş, bu adam senin dayağını boşuna yer mi be? Sağda solda ağlayacak bir de karım ruh hastası diye millet de acıyacak buna. Çok tehlikeli herif ya.Çok fazla dizi izlemiş . Hala adamdan da umudunu kesmemis boşanacagini sanmam
E Esila09 özelden de konuşmuş epey bir ara, yazdı buraya, çok yanlı ve tek taraftan anlatıyor diye, yüzde yüz haklı çıkmak için birşeyleri abartılı ya da yanlış anlattığından oluyordur belki öyle.Kızının hastalığı doğru olabilir ama çok tutarsız oluşu diğer yazdıklarında acabaya düşürüyor insanı.
Üyelik iptali gelse de bir şekilde yeni üyelik alıp yazar, duramaz bence.
Benim aklıma gelen çocukları alırım diye tehtid edip boşanma sırasında tazminat ödememek olabilir . Bu en kötü durum inşallah olmazKendi diyor adam birden melek oldu beni kötü gösteriyor herkese diye. Hiç mi akıl etmemiş, bu adam senin dayağını boşuna yer mi be? Sağda solda ağlayacak bir de karım ruh hastası diye millet de acıyacak buna. Çok tehlikeli herif ya.
Görmemişim ama tutarsız kesinlikle.
Ben de merak ediyorum bebeğini.Konu sahibi nasıl acaba. Görüşen var mı.
Hemen üyeliğini pasif yapmış. Demek ki her şeyi sineye çekip kendisini aldatan adamla evli kalmayı tercih etti. Yoksa boşanan kadınlar buraya gururla konu açıyor, diğerleri hiç şaşırmadan üyeliğini iptal ediyorBen de merak ediyorum bebeğini.
Muhtemelen öyle olmuştur ama ben üyeden ziyade bebeğinin son durumunu merak ediyorum. Gelisimi normal ilerlerken birden gerilemeye başlamıştı. Test sonuçlarıni bekliyordu üye. O hengamede ilgilenebilmişlerdir umarımHemen üyeliğini pasif yapmış. Demek ki her şeyi sineye çekip kendisini aldatan adamla evli kalmayı tercih etti. Yoksa boşanan kadınlar buraya gururla konu açıyor, diğerleri hiç şaşırmadan üyeliğini iptal ediyor
Çocuk kurtulsun da karı koca ne ediyorlarsa etsinler ya.Muhtemelen öyle olmuştur ama ben üyeden ziyade bebeğinin son durumunu merak ediyorum. Gelisimi normal ilerlerken birden gerilemeye başlamıştı. Test sonuçlarıni bekliyordu üye. O hengamede ilgilenebilmişlerdir umarım
O herife ben de gıcık oluyorumLucifer morningstar diyince aklıma şu ben ve Allah diyen gerizekalı herif geliyorbelki konu sahibi de öyle biridir aynı nicki aldığına göre
Ağzını yaya yaya geviş getirir gibi konuşunca o ağzına ıslak tuvalet terliği ile tokat atmak istiyorumO herife ben de gıcık oluyorum
Yaaaa sen benle dşşşşkk mı geçiyon?Ağzını yaya yaya geviş getirir gibi konuşunca o ağzına ıslak tuvalet terliği ile tokat atmak istiyorum
Alacan o d....ki ağzına sokacaksin aslında çenesi kapanacak .Yaaaa sen benle dşşşşkk mı geçiyon?
Köle olmayın, zengin olun ahsbsvgsYaaaa sen benle dşşşşkk mı geçiyon?
Yani dediğim şaşmamis kendi kendimi alintilayip kendimi ovecegim. Ama bir taraftan üzülüyorum küçücük kızlarla takılan adamı nasıl affetti anlamıyorum .Bence kendini kandırmak için süreye ihtiyaci var yaşadıkları doğru olabilir ama dediği gibi istediği şey boşanmak değil kocasının düzelmesini bekliyor . Buraya baktıkça affetmemesi için sebepler görüyor .
Boşandinmi konu sahibi? Bebeğin nasıl umarım iyidirKızlar hatırlarsanız kaynanam yüzünden eşimle tartışmıştık ve eşim buradaki mesajlarımı ailesine gösterdiği için konumu kapattırmıştım. Ama olaylar öyle bir hale geldi ki…Kızımda gelişim geriliği ortaya çıktı, otizm ön tanısı var. O kadar strese girdim ki dünya başıma yıkıldı sanki. Haftanın 5 günü fizik tedaviye gidiyoruz. En az üç ay devam edecek fizik tedavisi. Yaşadığımız şehirdeki doktorlar kızıma normal dediler. Ailem, eş..Ama benim içime sinmeyen şeyler vardı, eşi yalvar yakar Ankara’ya götürmeye ikna ettim ve doktor otizm ön tanısı koydu. İki haftadır eeg, tahliller, tetkikler hem çocuğum hem ben mahvolduk. Eş çalışmadığı zamanlar benimle hastaneye geldi. Büyük oğlumla daha ilgili, vakti olduğunda kızımla da ilgileniyor. Ama aramız hala çok kötü. Sadece çocuklarla ilgili meselelerde konuşuyoruz. Bana şu durumda bile hala kötü davranıyor. Memlekete gittik, kv’nin evinin önünde durdu, ben inmedim arabadan. Kardeşi geldi bizim eve çağırmadım. Terapi alıyorum şu an, terapistim kesinlikle annesinden özür dileme diyor, ailem de bayramda git çocuğunun hatrına diyor. Ben çocuğum yüzünden sağlıklı hiçbir şey düşünemiyorum, sürekli internetten hastalık okuyorum, lütfen bana kızımla ilgili güzel şeyler söyleyin, kendimi bir türlü ferahlatamıyorum. Eş başka ilden iş buldum dedi bana, ben de git apartta kalırsın dedim. Keşke öyle bir şey olsa…Kızımı bu noktada bakıcıya verebilir miyim bu halde bilmiyorum. Offff dua edin lütfen, kızım bir an önce dağlığına kavuşsun. ( kızım kafasını geç tuttuğu için 2 aydır hastanelerdeyiz, göz teması sınırlı, hala oturamıyor, 7 aylık oldu mama sandalyesinden bir şey aşıp yiyemiyor, uyanık olduğu zaman hep onunla ilgilenmeliyim, tek tek cevap yazamayacağım, olumlu şeyler duymaya ihtiyacım var, bu arada benim dalgınlığımdan kredi kartımdan 45 bin lira çekilmişti, bir de onun üzüntüsünü yaşadım, eş ben öderim, üzülme dedi hatta ama o hafta Kv ve görümce bizim yaşadığımız şehre geldiler ve ben onları arayıp gel demediğim için eş bana tekrar küstü. Banka da paramı geri iade etti. )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?