- 29 Mayıs 2021
- 14.532
- 94.635
- 548
- 37
Kapar kocasının düşüp kalktığı kadınlardan bir hastalık. Sonrasını o düşünsün. Gerçi düşünen insan olsaydı bu halde olmazdı da neyseBu arada bebek umrunda bile değildi defalarca özel msjda ya kilo almıyor, kolunu tutamıyor diyordu yumurta kapıya iyice sıkışınca onu öne sürdü 6 ay kafasını tutmamış 2 ay hiç kilo almayan bir bebek gelişimi nasıl normal kabul ediliyor şimdi dogar doğmaz cin gibiler
O ara boşanmamak için bir sebepti sadece. İlk konuda tek çocuk yorumu yapan dahi oldu
Eee sevindim. Bir sendrom vardı o değil demekki.Bebeğin test sonuçları çıkmamış hala merak edenler için. Ama tepkileri daha iyiymiş.
Belli değil o sendromun olup olmadığı test sonucu çıkınca belli olacak. İnşallah değildir. Yazarım demişti bana yazarsa ben de size haber veririm.Eee sevindim. Bir sendrom vardı o değil demekki.
Kızının rahatsızlığı gerçek. Bana videolarını attı. Umursamaz olur mu ya hu doğurduğu çocuğu. Farketmiştir ama emin olamamıştır. Sonuçta belli Bi aya kadar bazı şeyleri yapmaması normal kabul ediliyor ha yaptı ha yapacak diye beklemiştir. Evliliği ile ilgili eleştireler ok ama kızıyla ilgili yalan söylemiyor. Gözümle gördüm.Bu arada bebek umrunda bile değildi defalarca özel msjda ya kilo almıyor, kolunu tutamıyor diyordu yumurta kapıya iyice sıkışınca onu öne sürdü 6 ay kafasını tutmamış 2 ay hiç kilo almayan bir bebek gelişimi nasıl normal kabul ediliyor şimdi dogar doğmaz cin gibiler
O ara boşanmamak için bir sebepti sadece. İlk konuda tek çocuk yorumu yapan dahi oldu
Kızının rahatsızlığı gerçek. Bana videolarını attı. Umursamaz olur mu ya hu doğurduğu çocuğu. Farketmiştir ama emin olamamıştır. Sonuçta belli Bi aya kadar bazı şeyleri yapmaması normal kabul ediliyor ha yaptı ha yapacak diye beklemiştir. Evliliği ile ilgili eleştireler ok ama kızıyla ilgili yalan söylemiyor. Gözümle gördüm.
Valla zannetmiyorum herşey den önce evladı yani. Bana attığı videolarda (bana özel çekmedi daha önce farklı zamanlarda çekilmiş) gözünün içine bakıyor kızının kendi gözleri yaşlı yaşlı. Bilmiyorum ben o halini görünce çok üzüldüm çok fazla empati yaptım konu sahibiyle.Yalan demedim ama umursadığıni da düşünmüyorum kızıma bakıyorum kafasını tutamıyor diye başlayıp evim için ağlıyorum diye bitiriyordu. O an önemsediği şeyler farklıydı diyelim
Valla zannetmiyorum herşey den önce evladı yani. Bana attığı videolarda (bana özel çekmedi daha önce farklı zamanlarda çekilmiş) gözünün içine bakıyor kızının kendi gözleri yaşlı yaşlı. Bilmiyorum ben o halini görünce çok üzüldüm çok fazla empati yaptım konu sahibiyle.
O değil de bana da lucinin ikinci üyeliği demeyin ha. Luci ile konuşan tek kişi bebekler de aynı ayda Bi de dua postu açtım kız için ben bile Bi şüphelendim şimdi kendimden.
Madem standartları düşsün istemiyor, otursun oturduğu yerde o zaman, o adam ona istediği gibi bir koca olmayacak, silah zoruyla yapacak hali yok. Şartları olduğu gibi kabul edecek, keyfine bakacak. Gittiği yere kadar artık o da.Lahmacun olayından sonra seni de olduğun gibi bağrımıza basmalıyız
Bana geçen his bu yönde hayatı tercihleri hepsi bu yönde. Dönüp dolaşıp 1 evin derdine düşüyor. Asla hayatımda tahammül edemeyeceğim insan tipi bu konu beni geriyor Allah iyilik versin diyip kaciyorum
Madem standartları düşsün istemiyor, otursun oturduğu yerde o zaman, o adam ona istediği gibi bir koca olmayacak, silah zoruyla yapacak hali yok. Şartları olduğu gibi kabul edecek, keyfine bakacak. Gittiği yere kadar artık o da.
Ya böyle bir kocadan bile isteye ikinci çocuğu yapıp, ters düşemezsin. Anasına da,apart tutup birlikte olduğu genç kızlara da ses çıkarmayacaksın o zaman.Madem standartları düşsün istemiyor, otursun oturduğu yerde o zaman, o adam ona istediği gibi bir koca olmayacak, silah zoruyla yapacak hali yok. Şartları olduğu gibi kabul edecek, keyfine bakacak. Gittiği yere kadar artık o da.
Birde gidip yurttan (kyk sanırım) falan alıyormuş kızları. Ya bir gün birinin anası babası duysa, şikayet etse, olay çıksa. Büyük ayıp, büyük utanç. O adamın utancı demesin kimse, bilip ayrılmayınca ikisinin de utancı oluyorYa böyle bir kocadan bile isteye ikinci çocuğu yapıp, ters düşemezsin. Anasına da,apart tutup birlikte olduğu genç kızlara da ses çıkarmayacaksın o zaman.
Hem hayat şartlarım iyi olsun iki çocuk yaparım baştan sorunlu evliliğinde Hem de kocama surekli kafa tutayım, iş boşanmaya gelince de bir sürü bahaneler.
Sevgiliyken aldatma olayı olmuş ne olacaktı başka.
Bile bile lades denmiş bir evlilik, sırf doktor koca için olmuş bunlar.
En son yurttan aldığı kızda konu sahibini tanıyormuş üstelik. Kız aramış miydi mesaj mı atmıştı öyle bir şeyler olmuştu. Nereden nasıl bir tanışikliklari varsa artık.Birde gidip yurttan (kyk sanırım) falan alıyormuş kızları. Ya bir gün birinin anası babası duysa, şikayet etse, olay çıksa. Büyük ayıp, büyük utanç. O adamın utancı demesin kimse, bilip ayrılmayınca ikisinin de utancı oluyor
Hoşgeldin bence söze göre hareket etme bugün bu ev çocuklarımın onlarla oturun der yarın lafından cayar. Mal paylaşımı konusunda pek Bi fikrim yok ama boşanma kararına sevindim. Bence artık vazgeçme. Daha fazla uzatmalara gitmesin maçın sonucu belli.Evet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.
2014 'de çocugun yokken bu adamdan bayagı şikayetçiymişsin.Evet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?