- 30 Kasım 2019
- 12.606
- 40.433
- 598
Hoş geldin. Yalnız Luci bunlar tüm aile boktanmış. Demeyeyim diyorum ama iki çocuk yapmadan kurtulsan olurmuş.Görümce bana ne dedi biliyor musun “ Arsız, sen bizi ne kadar istemezsen biz o kadar senin evine geliriz, burası abimin evi dedi.” Ben de burası abinin evi değil benim çocuklarımın ve benim yaşam alanımız, beni rahatsız edemezsin dedim. Psikoloğuma anlattım, bana işgalci karakterde olduklarını, eşe güvendiklerini, beni el kızı olarak gördüklerini ve benim eve her geldiklerinde bana karşı zafer kazandıklarını düşündüklerini söyledi. Ama sonu adliyede bitti. Annem görümcenin ne suçu var diyor, haksız mıyım şimdi onu şikayet etmekte ?
O 6 ay sürede geçerli değil mi? Aldatmayı öğrenmenin üzerinden 6 ay geçip dava açılmazsa o zaman sebep olmuyor diye biliyorum. Tatile düşünmek için gittik der.Adam çok akıllı. Zaten tatile gittiğiniz için sadakatsizliği davaya ekleyemezsiniz, tatile gidince affetmiş oldunuz. Elinizde bir tek uzaklaştırma kararı var. Çok uğraşmayın bence çekişmeli ile. Alın evi arabayı, bi miktar da nafaka, uğraşmayın çocuk bu haldeyken.
Aşkım adam kykdan kız kaldırıp aparta atıyor, zamanında bununla uğraşsaymış, ama ellememiş adamla tatillere gitmiş şimdi hiç uğraşmasın çekişmeli işiyle. Yıpranır. Attığı taş ürküttüğü kurbağaya değmeyebilir.6 ay geçmeyince ekleyemez mi?
Tatilde düşünülmez. Eğlenilir.O 6 ay sürede geçerli değil mi? Aldatmayı öğrenmenin üzerinden 6 ay geçip dava açılmazsa o zaman sebep olmuyor diye biliyorum. Tatile düşünmek için gittik der.
Ohaa demekki sayfalar dolu sizin konunuza yazıldı. Bosunaymis. Demekki yolda çıplak eylem yapsanız dahi kv sizinle yaşayacakmış.Görümce bana ne dedi biliyor musun “ Arsız, sen bizi ne kadar istemezsen biz o kadar senin evine geliriz, burası abimin evi dedi.” Ben de burası abinin evi değil benim çocuklarımın ve benim yaşam alanımız, beni rahatsız edemezsin dedim. Psikoloğuma anlattım, bana işgalci karakterde olduklarını, eşe güvendiklerini, beni el kızı olarak gördüklerini ve benim eve her geldiklerinde bana karşı zafer kazandıklarını düşündüklerini söyledi. Ama sonu adliyede bitti. Annem görümcenin ne suçu var diyor, haksız mıyım şimdi onu şikayet etmekte ?
Yok hukuki anlamda dedim. Tatile gitmesi aldatmayı kullanmasına engel değil.Tatilde düşünülmez. Eğlenilir.
Seni aldatan adamla tatile gitmen affa yorulabilir.Yok hukuki anlamda dedim. Tatile gitmesi aldatmayı kullanmasına engel değil.
Bilemiyorum. Avukatın ne dedi bu konudaSeni aldatan adamla tatile gitmen affa yorulabilir.
Zaten avukattan görüş alıp gittim. Esas boşanma nedeni darp şu anda. Aldatma, psikolojik şiddet, kaynana görümce de eklenecek.Seni aldatan adamla tatile gitmen affa yorulabilir.
Aynen öyle.Ohaa demekki sayfalar dolu sizin konunuza yazıldı. Bosunaymis. Demekki yolda çıplak eylem yapsanız dahi kv sizinle yaşayacakmış.
Düzgün çalışan bir hukuk sistemi olsa insan ne elde edeceğini bilir. Ama hakim önemli. Ben anlaşmalı boşanmadan yanayım zaten, düşünen kendisi. Şartları onayladığı an zaten her şey bitmiş olacak.Aşkım adam kykdan kız kaldırıp aparta atıyor, zamanında bununla uğraşsaymış, ama ellememiş adamla tatillere gitmiş şimdi hiç uğraşmasın çekişmeli işiyle. Yıpranır. Attığı taş ürküttüğü kurbağaya . Düzgün çalışan bir yargı sistemi olsa bütün bunlara karşı evin benim olması lazım.
Bu konuda katip haklı. Arkadaşım aldatma olayından sonra sosyal medyaya fotoğraf eklediği için ki çok sağlam delilleri vardı, affetmiş sayıldı mahkeme tarafından. Tatili bayağı bayağı affetme sayarlar.Yok hukuki anlamda dedim. Tatile gitmesi aldatmayı kullanmasına engel değil.
İşini sağlama al. Çünkü bugün çocukların üzerine olsun ev demek yarın nasıl olsa velayete basvururum demek. Çünkü sizin eş bosanir boşanmaz ailesini hoş tutacağına inandığı, genç bir kadınla evlenebilir( asıl kvyi istememek neymiş o zaman anlar da) ve velayeti zorlayabilir.Aynen öyle.
Avukat sadakatsizlik maddesini direkt elemiş çok ilginç.Zaten avukattan görüş alıp gittim. Esas boşanma nedeni darp şu anda. Aldatma, psikolojik şiddet, kaynana görümce de eklenecek.
Yok bana çok destek oldun ve her zaman inandın. Kırdıysam affola asla senin için yazmadım.Seni en eleştiremeyen kişiye bunu yazman.Sen ve çocuklar için her şeyin en hayırlısını diliyorum.
Benim delilleri güçlü bulmadı avukat, zina davası açamayız dedi. Kanaat oluşturabiliriz dedi, çekişmeliye giderse ekleyeceğiz dosyaya.Bu konuda katip haklı. Arkadaşım aldatma olayından sonra sosyal medyaya fotoğraf eklediği için ki çok sağlam delilleri vardı, affetmiş sayıldı mahkeme tarafından. Tatili bayağı bayağı affetme sayarlar.
Elemedi, tazminat açacak kadar güçlü delil yok dedi. Boşanmada kusurlu taraf yaparmış ama tazminat muallaktı.Avukat sadakatsizlik maddesini direkt elemiş çok ilginç.
İşimi sağlam alıyorum. Eş zaten bana bir akrabasını arattırdı, aldatma olayını kimseye söylemesin yoksa evi vermem demiş. Protokole eşimin evde hiçbir hakkı olmadığını yazdırdım ve kendim için intifa hakkı istedim. Yani beni istediği zaman evden çıkaramaz.İşini sağlama al. Çünkü bugün çocukların üzerine olsun ev demek yarın nasıl olsa velayete basvururum demek. Çünkü sizin eş bosanir boşanmaz ailesini hoş tutacağına inandığı, genç bir kadınla evlenebilir( asıl kvyi istememek neymiş o zaman anlar da) ve velayeti zorlayabilir.
İşimi sağlam alıyorum. Eş zaten bana bir akrabasını arattırdı, aldatma olayını kimseye söylemesin yoksa evi vermem demiş. Protokole eşimin evde hiçbir hakkı olmadığını yazdırdım ve kendim için intifa hakkı istedim. Yani beni istediği zaman evden çıkaramaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?