- 8 Temmuz 2023
- 1.803
- 4.139
- 53
Avukatın vardır bildiği güveniyorsunuz.. tazminat yada nafaka yüklü alEvet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.
Hosgeldin:) Nafaka ne olacak?Evet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.
Ahh şu adamı bir boşasanız rahat bir nefes alıp işinize çocuğunuza odaklanacaksınız ama inşallah kararınızdan dönmezsinizEvet kızlar ben iflah olmayan üye lucifer. Aslında eski üyeliğimi almaya çok çalıştım ama whatsapp’tan bana dönen olmadı. Öncelikle çocuğumun tahlilleri hala çıkmadı. Sağolsun merak eden çok arkadaş var burada. En son eş beni teknikeriyle aldatmıştı, ben de avukata gitmiştim. Sonra eş bana yurt dışı tatili teklifinde bulundu. Avukat bana %100 aldattığını kanıtlayan delilin yok, tatile git son kararını ver en kötü her şeyin yarısı senin dedi. Hasta bir çocuğun varken kimse sana boşan diyemez dedi. Biz de gittik ve gerçek çok güzeldi. Akrabalara gittik, onlar çocuklara baktılar ve ben dilediğim gibi gezdim, yurt dışını çok seviyorum kendimi oralı gibi hissediyorum. Gelirken ağladım hatta ama eşle yine koputtuk. Memlekete gittik, iyi gibiydik pazar günü kardeşini benden habersiz kahvaltıya çağırmış. Benim bebek de hastaydı ve uyumamıştım ev dağınıktı. Kavga çıktı, görümce gelince eş kavgaya devam etti ve bacağımı sıktı. Sonra kardeşi de benimle tartıştı ve evden çıktılar. Evden çıktıkları an evden çıktım ve darp raporu aldım. Oradan karakola gittim ve ikisinden de şikayetçi oldum. İkisine de tedbir kararı koydurdum, 1 ay bana yaklaşmaları yasak. Avukatı da arayıp işlemlere başladım. Şimdi anlaşmalı boşanmaya çalışıyoruz. Evin kredisini ödeyecek, ev çocuklara kalacak. Ben sadece arabayı alacağım ve çocuklarla evde kalacağım. Avukat az istedin diyor. Ne dersiniz? Çekişmeliye mi dönse acaba ? Bir de sizden fikir almak istedim.
Allah razı olsun sizden. Kızıma ne kadar üzüldüm siz şahitsiniz, 11 aylık olduk hala oturtamıyoruz. Kızımı ihmal etmedim, oğlumla sağlıklı bir süreç yaşadık, kaç tane sendromlu çocuk büyüttüm nereden bilebilirim zayıflıktan çocuğun sendromlu olduğunu. Aylık kontrollerini ihmal etmedim, nörolojiye sevkedilince ihmal etmedim hatta beğenmeyip eşle küsken yalvar yakar Ankara’ya götürdüm. Eş doktor olduğu halde kızımda bir şey yok dedi, Ankara’daki doktor anne iyi ki fark etmiş dedi, doktorumuz erken teşhis şanslısınız dedi. Rehabilitasyonu hiç ihmal etmedim uyanıkken hep başındayım. E nabızda üniversiteden istenen tahliller gözüküyor isteyene verebilirim. Boşanmama bir üzülüyorsam kızıma bin üzülüyorum nerede bir kız çocuğu görsem kalbime bıçak saplanıyor insan nasıl böyle yalanlar uydurabilir ki..Kızının rahatsızlığı gerçek. Bana videolarını attı. Umursamaz olur mu ya hu doğurduğu çocuğu. Farketmiştir ama emin olamamıştır. Sonuçta belli Bi aya kadar bazı şeyleri yapmaması normal kabul ediliyor ha yaptı ha yapacak diye beklemiştir. Evliliği ile ilgili eleştireler ok ama kızıyla ilgili yalan söylemiyor. Gözümle gördüm.
Nafaka 10 bin büyük oğlana, 10 bin kıza istedim. Beyefendi çok bulmuş. Artı oğlumun yıllık özel okul masrafları ve kızımın rehabilitasyon masrafları.Hosgeldin:) Nafaka ne olacak?
Dönülecek yer kalmadı. Beyefendiyi hassas yerinden vurdum, kız kardeşininden şikayetçi oldum, dava da açılacak. Artık kesin bitti ben tüm yakın çevreme söyledim, bana kocan yoktu zaten dediler. İşime de başladım, annem bakıyor çocuğuma. Annemin varlığı da bana çok iyi geldi, iyi durumdayım.Ahh şu adamı bir boşasanız rahat bir nefes alıp işinize çocuğunuza odaklanacaksınız ama inşallah kararınızdan dönmezsiniz
Nafakayı yüklü yazdım beyefendi beğenmedi. Annem düşür çocukların evi satılmasın diyor. Ben avukata ev satılsın yarı parasını paylaşalım ben o parayla yurt dışına yerleşmek istiyorum dedim. Şimdi kusurlarına darp da eklendi. Çekişmeliye gitsem ne çıkar fikri olan var mı ?Avukatın vardır bildiği güveniyorsunuz.. tazminat yada nafaka yüklü al
Üyeliğimi bir türlü aktif hale getirmediler. Kaç gündür bekliyorum. Kk’nın bu whatsapp olayı sıkıntılı gerçekten.Son görülmesi 32 dk once diyor. Hic yapmadığım icin bilmiyorum, Üyelik pasiflestirilmisken, foruma girilip konu yada dm'e bakilabiliniyor mu?
Kız öğrenci değil teknikeri ama öğrenci yurdunda kalıyor. Kızı tanıyorum hastaneye gittikçe gördüğüm, bana abla diyen birisi. Eskortları tanımadığım için aldatılmışım gibi gelmemişti, üzülmemiştim ama o kızı kaldıramadım, sürekli eşin yüzüne vurdum. Yani aldatılınca hiçbir şey olmamış gibi davranmak, her şeyi yutmak çok daha zor. Bir de eşin böyle davranışları gerçekten yoktu. Benden iyice soğumuş ve bir arayışa girmiş. Aradığını bulduğunda ya ayrılacaktı ya da ev tutacaktı. Ben de anasıyla oturacaktım. Oldu canım. Çevredekiler bana kızıyorlar hasta çocuğunla niye ayrıldın, o çocuğa acımadın mı diye de psikolojim artık çocuğa bakmaya bile elvermiyor ben napıyım o adamı.En son yurttan aldığı kızda konu sahibini tanıyormuş üstelik. Kız aramış miydi mesaj mı atmıştı öyle bir şeyler olmuştu. Nereden nasıl bir tanışikliklari varsa artık.
Kızlarda dünden meraklı olgun, zengin hatta evli erkeklere birlikte olmaya. Bindikleri arabalar, kaldıkları yerlerle ilgili yurda dönünce arkadaşlarına hava atıyorlardir. Zamanında bizzat şahit olmuştum bunlara. Onlarda mağdur falan değil, şikayet etseler bir sey olmaz, ortaya çıkması utanması olana rezillik olur ancak.
Benimle bu sefer hastanedekilere rezil olmamak için barışmış. Çok yalvardı yakardı, baş edemedi yurt dışına götürdü. Ama bende her şey bitmişti. Yurt dışında bile gözü dışarıydı. Bu adam niye böyle oldu bilmiyorum, eskiden de kavga ederdik ama bana sevgisi vardı, ikinci çocuk yüzünden mi yoksa annesi çok mu doldurdu bana karşı bilmiyorum. Amacı sanırım birini netleştirinceye kadar benimle yaşamaktı, evleneceğine ikna olduğu birini bulunca beni evden bir şekilde gönderirdi.evet adam hem barışmak istedi hem karı kızdan hiç vazgeçmedi anasını size dayayıp gününü yaşayacaktı o yüzden sizin karşı çıkmanız o kadar sinirlendirdi onu
Sevişmedim onu nereden çıkardın :) Çok ama çok ihtiyacım vardı bir tatile, avukat da git dedi belki oraya yerleşirsin sonra, akrabalarımız var orada. Yıllardır da istiyordum. Yurt dışında yeniden mutlu olabildiğimi, sevildiğimi, aslında ne kadar takdir edilecek özelliklerimin olduğunu gördüm. Oradaki herkes beni çok sevdi, ne kadar kültürlüsün ilk defa biri bize müze sordu, kendi gezdi dediler. Eş de onların dükkanlarında oturdu tüm gün. O güçle de dönünce karakola gidecek cesareti buldum. Şimdi de iyiyim çok şükür. İyi ki de gittim, oğlumun da en azından güzel hatırları oldu.Aldatan adamla yurtdışına gidip nasıl sevişelibildin pess doğrusu. Az istemişsin bence böbreğini dalağını faln da isteseydin.
Şu an iki tarafın da avukatı var. Avukatlar protokol üzerinde çalışıyorlar. Ben kendisini her yerden engelledim avukatım muhatap oluyor sadece. Oğlum istediği gibi arıyor eşi, kimse beni eleştirmesin bunun için.Hoşgeldin bence söze göre hareket etme bugün bu ev çocuklarımın onlarla oturun der yarın lafından cayar. Mal paylaşımı konusunda pek Bi fikrim yok ama boşanma kararına sevindim. Bence artık vazgeçme. Daha fazla uzatmalara gitmesin maçın sonucu belli.
Yani bu seneye kadar ayrılsaydım bu kadar pişman olmazdım. Çok güzel günlerimiz oldu gurbette, her yeri beraber gezdik, canım ne çekerse hemen bulurdu, nereye gitsem istesem götürürdü. Öfke kontrolü olmayan ailesine düşkün bir adamdı ama beni seviyordu, araba kullanmam için kendini parçaladı, yan flüt aldı, Almanca öğrenmem için destek oldu. Senin hayallerini gerçekleştirmek benim görevim derdi. Kavga da ederdik, beni hırpaladığı da olurdu ama telafi ederdi sonrasında. Bu ikinci çocuktan sonra benden iyice koptu. Yaşadınız mı bilmiyorum, Allah kimseye vermesin ama aldatma olayından sonra eşle iki yabancı oluyorsunuz. Sanki ilk defa karşılaşıyorsunuz, karşınızda bambaşka biri duruyor. Başkasına tercih edilmek insanı çok yaralıyor . Keşke daha önce aldatsaydı da daha önce bitseydi.2014 'de çocugun yokken bu adamdan bayagı şikayetçiymişsin.
Boşanma davalarına kadar varmış iş ama sonuç yine aynı olmuş hatta iki çocuk eklenmiş.
Ne diyebilirim.
Görümce bana ne dedi biliyor musun “ Arsız, sen bizi ne kadar istemezsen biz o kadar senin evine geliriz, burası abimin evi dedi.” Ben de burası abinin evi değil benim çocuklarımın ve benim yaşam alanımız, beni rahatsız edemezsin dedim. Psikoloğuma anlattım, bana işgalci karakterde olduklarını, eşe güvendiklerini, beni el kızı olarak gördüklerini ve benim eve her geldiklerinde bana karşı zafer kazandıklarını düşündüklerini söyledi. Ama sonu adliyede bitti. Annem görümcenin ne suçu var diyor, haksız mıyım şimdi onu şikayet etmekte ?Eşin ailesine inanamıyorum. Benim erkek kardeşim ve eşi, annem yüzünden bu hale gelse, gelinin Kk'da yazdıklarını okusam vs vs.
Kardeşim siz iyi olun. Kahvaltısı da kalsın derim. Ne gelin sevdasiymis bu. Hayret valla.
Adam çok akıllı. Zaten tatile gittiğiniz için sadakatsizliği davaya ekleyemezsiniz, tatile gidince affetmiş oldunuz. Elinizde bir tek uzaklaştırma kararı var. Çok uğraşmayın bence çekişmeli ile. Alın evi arabayı, bi miktar da nafaka, uğraşmayın çocuk bu haldeyken.Sevişmedim onu nereden çıkardın :) Çok ama çok ihtiyacım vardı bir tatile, avukat da git dedi belki oraya yerleşirsin sonra, akrabalarımız var orada. Yıllardır da istiyordum. Yurt dışında yeniden mutlu olabildiğimi, sevildiğimi, aslında ne kadar takdir edilecek özelliklerimin olduğunu gördüm. Oradaki herkes beni çok sevdi, ne kadar kültürlüsün ilk defa biri bize müze sordu, kendi gezdi dediler. Eş de onların dükkanlarında oturdu tüm gün. O güçle de dönünce karakola gidecek cesareti buldum. Şimdi de iyiyim çok şükür. İyi ki de gittim, oğlumun da en azından güzel hatırları oldu.
Seni en eleştiremeyen kişiye bunu yazman.Şu an iki tarafın da avukatı var. Avukatlar protokol üzerinde çalışıyorlar. Ben kendisini her yerden engelledim avukatım muhatap oluyor sadece. Oğlum istediği gibi arıyor eşi, kimse beni eleştirmesin bunun için.
6 ay geçmeyince ekleyemez mi?Adam çok akıllı. Zaten tatile gittiğiniz için sadakatsizliği davaya ekleyemezsiniz, tatile gidince affetmiş oldunuz. Elinizde bir tek uzaklaştırma kararı var. Çok uğraşmayın bence çekişmeli ile. Alın evi arabayı, bi miktar da nafaka, uğraşmayın çocuk bu haldeyken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?