Ben mi abartiyorum? Eşim...

Cok guzel yazmissiniz tesekkur ederim

Eşiniz gibi olmayan biri kusura bakmayın ama sizi çekmez zaten. Şimdi de eşiniz dediginiz gibi biri olursa sizin değişmeniz lazım bu sefer de. Yani ya karşılıklı değişin ya da böyle kalın.

Dogru soyluyorsunuz. Evlendim diye herkesi yok saymasini bekleyemem. Ablasi dogum gunlerine anneler gunune tum ozel gunlere cok duskun ve ben bunlardan inanilmaz bunaldim. Her dogum gunu geldiginde strese ben giriyorum. Nasil yapayim nasil atlatayim bu durumu bilmiyorum. Her dogum gununde hediye almak zorundaymisiz gibi hissediyorum

Aslında birine hediye almak ve onu sevindirmek ne kadar güzel birşey. Niye stres yapıyorsunuz ki. Ne şanslıyız ki insanları bu kadar kolay mutlu edebiliyoruz. Sizde bundan mutlu olmaya çalışsanız.

Hem kavınvalideNiz hem anneniz için siz çarşıya çıksanız, hediyeyi kendiniz seçseniz. Çarşıya çıkmadan önce belki eşinizin ablasını arasanız sen kaynanamı daha iyi bilirsin, ne sever o diye sorsanız. Yani olayı izleyen değil, yöneten olabilirsiniz. Belki bu sizi mutlu eder.

Sizden gizli almaya çalışıyor çünkü sizin laf edeceğinizi biliyor. Eşinize biraz rahat vermelisiniz.

Yazdıklarınızdan anladığıma göre sizi çok seven bir eşiniz var. Erkekler kadınlar gibi değildir sabır eşikleri bizim kadar yüksek değil dolayısıyla fazla naza kaprise gelemezler. Size tavsiyem evliliğinize yazık etmeyin.

Tesekkur ederim guzel yorumunuz icin soylediklerinizi dikkate alacagim insallah daha iyi olur her sey

Sizin davranışınız daha çocuksu. Yeğenden kıskanmak nedir, bir yaşıma daha girdim.

Eşim ailesine düşkün değil diye şikayet edeni de ilk kez gördüm. Aile onun ailesi ister düşkün olur, ister olmaz. Sizlik bir durum yok.

Ablası söylediğinde hediye almasında da anormallik yok bence.

Tek yanlış bulduğum şey size yalan söylemesi ama yeğenden kıskanan arkadaşa ne der az çok tahmin edebiliyorum.

Kıskançsınız madem bu derece psikolojik yardım almayı deneyin

Vallahi herkes kendi ailesine gitsin..5 yasindamisiniz el ele gideceksiniz..siz gidin adami niye goturuyorsunuz..hem 1 hafta misafirlik en uygunu

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Yazdiklarinizi dikkate alacagim.

Evet bu kocalar evlene kadar kozada yetiştiği içim, evlenince ne demek sizden başka kimseye hediye almak falan, olmamış. Az kalmış zaten siz bu adamı kaçırtın ya da sizi adam yerine koymamaya başlasın, boşanınca aklınız başınıza gelir.

Demek ki aileniz eşiniz ile çok ilgili değil. Sevilmediği yerde neden çok kalmak istesin adam, sırf siz onun ailesinde çok kalıyorsunuz diye? Yanlarında bu kadar keyif aldığınız insanlara alınan hediye sizi neden bu kadar rahatsız ediyor?

Arkadaşımda kalcam dese bu sefer diceksin eve kadın mı aldılar. Her küslükte gitmesi doğru değil. Bunu konuşun. Belkide sen yeğenine hediye alınca sürat yapıyorsun. Adam gizli alıyor. Kusura bakma ama seni olgunlaşmamış gördüm ben.

valla konuyu açtığımda eşinizdeki problemi okuyacağım diye düşünürken problemin sizde olduğunu anladim birincisi kardeşler arası ilişkiye sizin karışmanızı anlayamadım, eğer bir sorun görürse eşiniz bunu fark eder zaten. ben evlendikten sonra yıllardır beraber olan iki kardeşi düşman olması gerektiğine inandırmaya çalışan insanlara çok sinir oluyorum. konudaki eşiniz ve eşinizin ablası. arasındakiler onları ilgilendirir. sizin evi etkilemediği sürece de birkaç hediye almaya devam edebilir özellikle yeğenine. yeğen kıskanmak zaten bence hastalık, normal değil. terapi alırsanız çok iyi olur

Gorumcem esime benim hakkimda kotu mesajlar atiyordu onceden o yuzden ona karsi cok tepkiliyim yaptigi her sey bana batiyor haliyle oglu yani esimin yegeni o sucsuz gunahsiz cocuk bile bana itici geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…