Ben mi abartiyorum ya :(

Ailemin evine geçince bende kendisine aynısını yapacağım gerçekten çok sinirlendim

Kaynanam iyi birisi ama ne kadar iyi de olsa insan rahat edemiyor işte eşi de olsun istiyor

Arkadaşlariyla 1 2 gün birkaç saat gorussse yeter çok abartmış

Bi daha birlikte tatile çıkmazdım. Anasına babasına götüremezdi beni. Dönünce yaşadığım yerde de hep habersiz ve onsuz plan yapardım. Yemek vakti kahvaltı vakti evde bulamazdı kendi kendime yer çıkardım. Anlayana kadar...

Ben senin yerinde olsam hiç haber vermeden geçerim annemlere, sorarsada e senin yüzünü gördüğüm mü var derdim

Onun arkadaşlarıyla bir hafta geçirmesi güzel, eski günleri yad edebilir sorun yok. Sorun bu esnada sizin onun anne ve babası ile evde oturmaniz. Ben olsam baktım 2 gün kafasına göre takılıyor geçerim kendi annemlere ben de kafama göre takılırım. Biz çocuktan önce yapardık.

Eşinizde arkadaşlarlarını özlemiş belki onlarla zaman geçirmek istiyor. Ama ne olursa olsun nereye gittiğini kiminle gittiğini ne zaman geleceğini size kesinlikle bildirmeli, siz onu idare ediyorsanız o da sizi idare etmek zorunda. Bu arada bence hiç te abartmıyorsunuz

Bende aynı durumdayım. Uzaktayız vakit geçirsin diye tolere ettikçe azıtıyor durum. Bende kaç gündür annesiyle evdeyim o geziyor habire. İftardan sonra gidiyor gece kaç olursa artık. Ne nereye gittiğini diyor ne ne zaman geleceğini. Bıktım anlatmaktan ama anlamıyor da ne var bikaç gün diyor. Ama eve bi dönelim bende aynısını yapacağım arkadaşlarımla saatlerce gelmeyeceğim anlasın biraz. Otursun tek başına evde.

Al bi bekar daha

Ilk defa bi konuda çok arada kaldım.
Arada kalacak bisey yokki , benim eşim tatil diye beni bir hafta annesine götürüp yalnız bıraksa, yemeklerde dahi bulunmasa, beraber çıkıp gezemesek cildirirdim heralde . Bütün gün ark takilsa, bu değer vermemek kesinlikle.

Bu ne biçim koca ya sorumluluklarını bilmeyen ergen gibi bişe kusura bakmayın ama. Ne abartması cinnet geçirmediğinize göre alttan bile alıyorsunuz.

Birakin gidin degmiyor vala umursamaz pervasiz kendi egonuzu düşününce daha kiymetli oluyorsunuz. Burda sıkıldım tek basinayim diyin gidin ailenize 5 gun yeter

4 senelik evliyim ben de aynisini dusunuyorum. Tek takilmak istiyorsa kendi gider ailesine, beraber gittiysek birlikte aile ziyaretine gitmisizdir. Ben butun gun kayinvalide ile oturmayi kabul etmem.
Size ne ailesinden yazmış ya ona istinaden yazdim. Biz ne kadar bize ne desek de yapisiyorlar

Siz de kendiniz gezin onun memleketinde evde oturmak zorunda değilsiniz ki. Çok mu küçük bir yer?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…