- 2 Nisan 2023
- 94
- 86
- 8
- 26
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Ailemin evine geçince bende kendisine aynısını yapacağım gerçekten çok sinirlendimBende sinir olurdum, haklısınız ve abartmıyorsunuz. Tamam arkadaşlarıyla da zaman geçirsin de 5 günün 5 günüde sizsiz dışarıdaysa ne anladınız siz o yıllık izinden? Beraber gezin tozun madem. Ben olsam evde oturmak için mi geldik der kendi ailemin evine geçerdim. O da arkadaşlarıyla yıllık iznini kullanmaya devam etsin. Ne kadar bencil eşiniz.
Kaynanam iyi birisi ama ne kadar iyi de olsa insan rahat edemiyor işte eşi de olsun istiyorArkadaşlarını çok özlemişse madem,sizi annenizin evine bıraksın kendisi de dönsün anasının yanına takılsın arkadaşlarıyla.Yaptigi bencillik.Bütüngün bir insan kaynanasıyla ne yapar evde, düşününce içim daraldı .
O zamanda evden çıkarsa ne yapacaksınızAilemin evine geçince bende kendisine aynısını yapacağım gerçekten çok sinirlendim
Arkadaşlariyla 1 2 gün birkaç saat gorussse yeter çok abartmışEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Ben senin yerinde olsam hiç haber vermeden geçerim annemlere, sorarsada e senin yüzünü gördüğüm mü var derdimEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Eşinizde arkadaşlarlarını özlemiş belki onlarla zaman geçirmek istiyor. Ama ne olursa olsun nereye gittiğini kiminle gittiğini ne zaman geleceğini size kesinlikle bildirmeli, siz onu idare ediyorsanız o da sizi idare etmek zorunda. Bu arada bence hiç te abartmıyorsunuzEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Bekar misinizBöyle adamları koca diye nasıl alıyorsunuz kızlar ya
Al bi bekar dahaArkadaşlar siz madde falan mı kullanıyorsunuz ya? Ne ilginç bir ortam burası, her gün ayrı şaşırıyorum gerçekten aaa.
Eşiniz arkadaşlarıyla takılmak istiyorsa hakkıdır yani de siz de o zaman kendi ailenize gidin. Size ne eşinizin ailesinden? Hiç anlamadım ben.
Arada kalacak bisey yokki , benim eşim tatil diye beni bir hafta annesine götürüp yalnız bıraksa, yemeklerde dahi bulunmasa, beraber çıkıp gezemesek cildirirdim heralde . Bütün gün ark takilsa, bu değer vermemek kesinlikle.Ilk defa bi konuda çok arada kaldım.
Bu ne biçim koca ya sorumluluklarını bilmeyen ergen gibi bişe kusura bakmayın ama. Ne abartması cinnet geçirmediğinize göre alttan bile alıyorsunuz.Eşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Al bi bekar daha
Size ne ailesinden yazmış ya ona istinaden yazdim. Biz ne kadar bize ne desek de yapisiyorlar4 senelik evliyim ben de aynisini dusunuyorum. Tek takilmak istiyorsa kendi gider ailesine, beraber gittiysek birlikte aile ziyaretine gitmisizdir. Ben butun gun kayinvalide ile oturmayi kabul etmem.
Ne ilgisi var yaAl bi bekar daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?