- 2 Nisan 2023
- 94
- 86
- 8
- 26
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Abartı değil bence izin almasa da bence mutlaka haber verilmeli, ben olsam anneme geçiyorum derdim bakalım ne yapacakEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Yazdığınızdan yola çıkarak eşiniz çok bencil sizi ailesiyle eve bırakıp kendi keyfine bakıyor amaç yıllık izinse sizede vakit ayırıp gezdirmesi gerekiyor böyle yapacaksan bayramı ailemde geçireceğim diyinEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Böyle adamları koca diye nasıl alıyorsunuz kızlar yaEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Doğru ama yanında götürdüğü evcil hayvanı değil eşi . Haber vermesi gönlünü etmesi lazımAnladığım kadarıyla ailelerden uzak yaşıyorsunuz. Eşiniz özlemiş olabilir arkadaşlarını oralarda gezmeyi. Bence anlayışlı olun sıkın dişinizi sonuçta sadece bir hafta oda gönlünce yaşasın iznini
Bence siz abartmıyorsunuz. E eşinizin ailesi sizi değil de kendi oğullarını özlemiştir. Oğulları da evde durmuyorsa siz de kendi anne babanıza gidin bari.. hapistekiler gibi gün sayıyorsunuz anne babanıza gitmeyeEşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Benimde kızdığım o tabi ki arkadaşlarıyla gezebilir ama haber versin yaniAbartı değil bence izin almasa da bence mutlaka haber verilmeli, ben olsam anneme geçiyorum derdim bakalım ne yapacak
Malesef bunu anlamıyor tatile arkadaşları için gelmişiz gibi davranıyorBence abartmıyorsunuz. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek isteyebilir ama haber vermemek, yemeklere dahi gelmemek hiç normal değil. Mesela 2-3 saat sizinle gezebilir akşam gidip arkadaşlarının yanında bir kaç saat takılıp geri gelebilir eve. Sabahtan akşama kadar ne yapıyor ki dışarda bana hiç normal gelmedi.
Sizi ailesinin yanına götürmeseymiş falan da yazmayacağım, çünkü bu tatili tek başına kafasına göre takılarak geçirmesi fikri de bana normal gelmez. 1-2 gün olsa olabilir ama kıskaca bir hafta. Gidip 2 gün onun ailesinde 2 gün sizin ailenizde kalsaydınız ve geri kalan günlerde birlikte tatil yapsaydınız keşke.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?