- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
- Konu Sahibi mavilikizz
-
Abartmayın yahuBöyle adamları koca diye nasıl alıyorsunuz kızlar ya
Siz türünün çok az örneği şanslı kesimsiniz öyleyseNe ilgisi var yaeşimle 10 senedir beraberim, herkes kendi ailesine gider gezer gelir. Herkes ördek ailesi gibi hep beraber dolaşmıyor.
Köyüne götürüp ilgisiz bırakmış daha ne olsunAbartmayın yahu
Adam napmış sanki
Bu neyi değiştiriyor?Bekar misiniz
Büyük ayıp. Tiz kellesi vurulaKöyüne götürüp ilgisiz bırakmış daha ne olsun
Çok şeyi. Büyük konuşmayın başınıza gelir dicektimBu neyi değiştiriyor?
E buluştuğu arkadaşların eşi yok muymuş? Sizi de götürse tanıştırsa iki muhabbet edersiniz bir gün evde kalırsınız tamamda diğer gün sizi de götürmeli tabi arkadaşının eşi de varsa yoksa sıkılırsınız orada da.Eşim bayram izniyle yıllık izni birleştirdi , bir hafta kendi ailemde kalicam bir hafta eşimin ailesinde şu an eşimin ailesinin yanındayım geleli 5 gün oldu buraya kadar her şey normal ama eşim sürekli beni evde yanlız bırakıyor ya arkadaşlarıyla kahvede ya arkadaşlarıyla gezmede ben kayinvalidem kayinbabamla yanlızım sabah kahvaltiya kaldırıyorum ona bile gelmiyor dün bu konuyu konuştum lütfen artık şu evde beraber biseyler yapalım en azından kahvaltımızı dedim hasta olduğu için kayinbabam oruç tutmuyor bende regliyim tutmuyorum sabahları kayinbabamla kahvaltı yapiyoruz kendisi yok akşam iftardan sonra yine yok bu gün geldi arkadaşım geldi ben onunla gidiyorum dedi yine mi dedim böyle yapma dedi her gün şu evde kendi başıma durmaktan bıktım canıma tak etti kendi aileme de gitmeme 3 gün var işin kötüsü eve gelmiyor haber de vermiyor anneme soruyorum nerde diye oda bilmiyor ben mi abartiyorum acaba
Gidebilecek durumum olsa zaten giderdim , köy burası şehre giden bir tek araba var oda günde iki kez geliyor. şehre gidebilmem için eşimin akrabalarından beni bırakmasını rica edebilirim ancak oda mümkün değil ayrıca yazdıklarımı iyi okuyun arkadaşları ile görüşmesini sorun etmiyorum kaldı ki sadece ben değil ailesi annesi babası da sorun ediyor bunu burda ailesi ile bırakıp haber dahi vermeden gitmesini , kahvaltı ve akşam yemeklerinde dahi olmamasini sorun ediyoruz başka bir tarafınızdan algılayıp lütfen insanlara saçma imalarda bulunmayınArkadaşlar siz madde falan mı kullanıyorsunuz ya? Ne ilginç bir ortam burası, her gün ayrı şaşırıyorum gerçekten aaa.
Eşiniz arkadaşlarıyla takılmak istiyorsa hakkıdır yani de siz de o zaman kendi ailenize gidin. Size ne eşinizin ailesinden? Hiç anlamadım ben.
Bulunduğum yer köy ve ailem şehirde oturuyor günde 2 araba geliyor buraya oda saati zamanı belli değil denk gelirsekSiz de kendiniz gezin onun memleketinde evde oturmak zorunda değilsiniz ki. Çok mu küçük bir yer?
Benim esim de istiyor arkadaşlarıyla takilmak memlekete gidince. Ama ben kabul edemiyorum ya. Kayinvalidemle muhabbetim sıfır, onunla beni yalniz birakmasini istemiyorum. Kayinvalidemler ilcede otururken cok sorun oluyordu bu aramizda, bir kere falan izin veriyordum, bi daha birakip gitme beni diyordum. Simdi buyuksehire tasindilar, beni avm ye birak ben annenle oturmam diyorum. Kendi kendime geziyorum. Arkadaslarini ozlemesini anliyorum ama kayinvalide evinde birakilmayi hak etmiyor bence hicbir kadin, cunku cok bunaltıcıAnladığım kadarıyla ailelerden uzak yaşıyorsunuz. Eşiniz özlemiş olabilir arkadaşlarını oralarda gezmeyi. Bence anlayışlı olun sıkın dişinizi sonuçta sadece bir hafta oda gönlünce yaşasın iznini
Yoo başıma gelmedi. Evlendim boşandım uzunn yıllar evli kaldım,annesinin yanında kös kös bırakmadı,memleketini gezdirdi hiç yalnız bırakmadı.tabiki tek başına arkadaşlarıyla vakit geçirdiği de olmuştu ama tüm hafta kaynananın yanına atıp gitmedi.Çok şeyi. Büyük konuşmayın başınıza gelir dicektim
Evet haklısın aran kötüyse kayınvalidenle eziyet olabilir tek kalmak ne güzel avm de takılıyormuşsun işte onunda gönlü olur senindeBenim esim de istiyor arkadaşlarıyla takilmak memlekete gidince. Ama ben kabul edemiyorum ya. Kayinvalidemle muhabbetim sıfır, onunla beni yalniz birakmasini istemiyorum. Kayinvalidemler ilcede otururken cok sorun oluyordu bu aramizda, bir kere falan izin veriyordum, bi daha birakip gitme beni diyordum. Simdi buyuksehire tasindilar, beni avm ye birak ben annenle oturmam diyorum. Kendi kendime geziyorum. Arkadaslarini ozlemesini anliyorum ama kayinvalide evinde birakilmayi hak etmiyor bence hicbir kadin, cunku cok bunaltıcı
Ne sebeple bosanmistiniz acaba sakıncası yoksaYoo başıma gelmedi. Evlendim boşandım uzunn yıllar evli kaldım,annesinin yanında kös kös bırakmadı,memleketini gezdirdi hiç yalnız bırakmadı.tabiki tek başına arkadaşlarıyla vakit geçirdiği de olmuştu ama tüm hafta kaynananın yanına atıp gitmedi.
Fikir ayrılığı,dünyaya farklı bakış açısı,prensip uyuşmazlığı.Kavga gürültüsüzNe sebeple bosanmistiniz acaba sakıncası yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?