Ben mi abartiyorum ?

Anti Depresan

☁ ATATÜRK ☁
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2014
5.359
17.566
498
Bu konuya nereden başlanır inanın bilemiyorum..Ve boyle saçma ve gereksiz durumlar icerisinde olduğum içinde kendime üzülüyorum..

Durum şöyle ki eltim ve kaynım inanılmaz derecede sömürüye başladı..Başka konulardan hatırlayan varsa seviyeyi anlar..Son zamanlarda ise her seferinde çocuklarını hafta sonları bize getirip bir bahane ile gitmeleri..
Ha sorun gelmeleri mi derseniz değil tabi ki..Sadece kızları ile olan bir takım sorunlar beni çıldırtma noktasında..
İşte tam olarak bana burada yardım ederseniz inanılmaz memnun olurum..Çünkü 13 yaşında ki bir çocuk için bu davranışlar normal mi kestiremiyorum bu yüzden de inanılmaz geriliyorum..

Daha açıklayıcı olmasi için madde madde yazmak istedim..

* Ne zaman bizde kalsa telefon edip ne yediğini ne içtiğini benim kiminle konuştuğumu amcasının ne yaptığını yemeğin tuzunu evime gelen arkadaşlarımı sürekli telefonla iletmek suretiyle babaannesi ve annesine anlatıyor..Hemde alenen..Bunu kendisine kenara çekip söylediğimde yanlış bir davranış olduğunu belirttiğimde bana tepkisi dayak yermiscesine ağlamak oldu..

* Evde eğer istemediği bir şey oluyorsa mahrem bölgelerine ellerini sürüp evin her yerine sürüyor ( Bunu annesine de anlattım güldü geçti )

* Sürekli gizli gizli mutfağa gidip dolaplardan bir şeyler almaya çalışıyor..Ona aç olduğunda ya da canı bir şey istediğinde bana söylemesini mutfak tehlikeli dolaplara çıkmamasıni söyledim..Ve yine ağladı..Yaklaşık 2 saat surat asıp oturdu..

* Eğer pasta ya da istediği yemek olmayinca kıyamet koparıp yine hüngür hüngür ağlıyor..Başlarda yapıyor ve alıyordum ama artık kendi duzenim var istediğim yemeği yapacağım kendi evinde yiyor burada da yesin dedim ve yapmadım..

* Kendisi tek başına yemek yiyemiyor..Bu yüzden bizde kaldığında yemek Faslı eziyet gibi geliyor.. ( Kendisi çok sağlıklı fakat nazlı )

* Son zamanlarda ise ağzından çıkanlar ise beni dehşete düşürdü..Herkesin ortasında X yengemin oğlu olacakya onu alıp parka götürecegim orada bırakacağım diyor..
Bazende balkona çıkarıp onu korkutacagim diyor...

Ve inanır mısınız buna herkes gülüyor..Eşim tepki olarak ne yapıyor diye merak ediyorsanız annesi ile de abisi ile de konuştu hemde defalarca ama bir fayda göremedigi için konuştuğu ile kaldı..

Sadece her şeye gülüyorlar.. Öğretmeni çocuğun davranışlarından ötürü bir uzman desteği alınmasını söyledikleri halde ailede herkes bunun çok zeki oldugundan böyle olduğu kanaatinde..

Ben ise artık ne yapabilirim bilemiyorum..13 yaşında bir kız çocuğu için gerçekten normal davranışlar mi ? Bunlar çocuk olduğu için mi ? Abisi 15 yaşında ve inanın tam tersi bir karakter inanılmaz sessiz ve efendi..Çözemiyorum 2 yaş bu kadar fark eder mi ? Benimde cavremde bir sürü yeğenim vs oldu ama hepsi o yaşlarda benimle birlikte yemek yapar yardımcı olur oturur sohbet ederdik...

Bu şartlarda bana her geldiğinde inanılmaz derecede geriliyor ve tetik üstünde oluyorum ama gelme dersemde eşim açısından üzülüyorum o bir amca..

Bu konuları arkadaşım ile konuştum bana çok bencil olduğumu onun bir çocuk olduğunu abarttiigimi söyledi..

Siz olsaydınız ne yapardınız ? Benim gösterdiğim davranışlar normal mi ?
Lütfen bir yardımcı olun...

Sanırım biraz yeğen şımarık büyümüş bende olsam. Bu kadarına tahammül edemezdim sana bırakıp gitmeleride cabası bakıcı bellemişler gibi geldi bana . Ben olsam bi bahane bulurdum oraya buraya gideceğim işim var diye . En son benimde böyle nazlı bir yeğer çocuğu hava alsın diye balkondan baktırıyordu allah esirgesin dikkat et ....

13 yaşında değil 5yaşında bir çocuk için bile anormal davranış almayın evinize elini sürmesi iğrenç ötesi madem normal karşılıyor sizde söyleyin mikrop kapıcaz gelmesin bize deyin doğmamış bebek için yaptığı planlara bakın
Benim oğlum 6 yaşında kola içtiğimde bile anne lütfen içme kardeşim için zararlı diyor 13 yaşında koca kız yahu çok yazık ayrıca kızada ayrı üzüldüm yaptığı şımarıklıklar zeki olmasına bağlanıyor

13 yaşında 7. sınıf öğrencisi falan olmalı. Tavırlar bana normal gelmedi.

Eger bu durum gercekse,
Sokma eve simarmis baska bisi degil nazinla oynanmis,
ne isi war sizde annesi, babasi baksin bahane uydurun size birakmak istediklerinde.
Bu cocuk kendine de bisi yapar sizin ustunuze kalir.
13 yasindaki biri 5 yasindaki insan hareketleri yapior hicte normal degil heleki bu devirdeki cocuklar cok.akilli cok uslu.
Bu sizofrene.bagliyor bakin dikkatli olun ve uzak durun.
Gelmek.istersede annnesi.babasinla.gelsin.

Ya inanın çocukları ben çok severim her zaman kalsalar dert etmem ama artık dayanamıyorum her davranış bana kasti şekilde yapılıyor ve kız benim tepkimi gözlemliyor..Biraz yapı olarak sakin bir insan olduğum için midir bilmiyorum herhangi bir olay kavga hali olmasi inanılmaz geriyor..Biliyorum çünkü bu konuda ne yaparsam yapayım o çocuk için çözüm olmayacak..
Artık sadece evime yatılı kabul etmeyeceğim.

Sürekli size bırakılması özelliklede pazarları bahane ile bile olsa normal değil benim de o yaşta çocuğum var şok oldum ben bir özrü hastalıgı var zannettim ilk basta iyi yetiştirilmemiş bir çocuk annesinin de siz söyledikçe bırakmaması kendi ilgilenmesi lazım ruh saglıgınız için ailesi olmadan kabul etmeyeceginiz belirtin kendisinede annesine de

Şımarıklıkla alakası YÖK problemli bir cocuk uzmana görünmesi gerek ne demek duvarlara şeyini sürmek bence ailesiyle konusun kızla konuşsunlar ve böyle yaparsa bir kere daha almayın. 14 -15 yaş artık olgun olması gerekiyor. Neyin ne olduğunu bilecek yaşta

Ne zeki ne zeki aman paçalarını bağlayın da akmasın çocuk resmen zeka beyin anlamında sorunlu ne demek elini mahrem yere sürüp eve sürmek eşiniz hiç mi bir şey demiyor

Çok iğrenç. Bence o normal değil, gülenler de anormal diye düşünüyorum.
13 yaşa hiç uygun değil davranışları, daha olgun olmalıydı.

Yerinde olsam yalnız hiç kabul etmezdim kendine bişi yapar sana bişi yapar sorunları var kızın ama kendi haline bırakılmış uzman değilim tabiki teşhiş koymıcamda gerçekten durumu normal değil en azından 13yaşında çocuk davranışı nedir biliyoruz

Ne zeki ne zeki aman paçalarını bağlayın da akmasın çocuk resmen zeka beyin anlamında sorunlu ne demek elini mahrem yere sürüp eve sürmek eşiniz hiç mi bir şey demiyor

Demez mi kaç kez bahane bulduk olmadı annesine anlattı konuş yengemle diye ama çözüm yok..Bir şekilde istemediğimizi bildikleri halde getiriyorlar..Sırf bizde kalsinlar diye de gece 2 ye kadar oturuyorlar ki çocuklar uyuyunca kaldırmayalim diye..
Eltimin bu olanlardan haberi var ama maalesef öncelikleri çok farklı.

Ay bu ne rezillik ya size güvenerek mi yaptı çocuğu kabul etmeyin geldiğinde kapı açmayın bir kaç kez evde değildik diyin çocuğun sorunlu olması farklı bir boyut bir de bir üyenin dediği gibi mikrop resmen ben tiksinirim ya bence eşinize tavır koyun elini neye nereye sürüyor belli değil bir de bunlar sizin gördüğünüz belki görmediğiniz de vardır

Zeka gelişiminde bir sorun var gibi görünüyor burdan bakınca.

Sosyal hizmetleri arar, ihbar ederdim. Ne biçim anne o ya.

valla ben kabul etmem, çocuk mocukta değil ayrıca, eşşek kadar kız. Sorunu varsa ailesi tedavi ettirsin. Onlar da farkındaki bıkmışlar sürekli size bırakıyorlar. Ya da sürekli gülüyorlarsa onlarda da var bir sorun diye düşünürüm. Başkası üzülücek diye sen niye hamile halinle strese giriyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…