- Konu Sahibi Anti Depresan
-
13 yaşında çocuk niye yalnız kalmıyor bence farkındalar çaktırmıyorlar
Nisan'a kadar daha çok var, o aradaki dönemde oturmaya gelip özellikle çocuklar uyuyana kadar oturduklarında siz uyandırın çocukları hadi gidiyorsunuz diye, bebek değiller uyanıp anneleriyle gidebilirler, evet çocuk olabilir ama davranışları normal değil.Vallahi kızlar dersleri felan gayet iyi başarılı bir öğrenci belki de bu yüzden sorun görülmüyor..
Bilemiyorum artık..
Ama evim uzak bir yere taşınacak bu yüzden gelmeleri artık çok zor olacak inşallah Nisan'da rahatım.
normal değil de. neden buna müsade ediyorsunuz ki? geldiklerinde gerekirse kapıyı açmayın. istemiyorum deyin aralıktanç dnüp gitsinler. elin bebesinin mahrem bölgesinin kokusunu çekmeye mi geldiniz bu hayata ya?
Lanet olsun hayır diyememek bahane uretememek gibi karı koca sorunumuz var..
Nisan'a kadar daha çok var, o aradaki dönemde oturmaya gelip özellikle çocuklar uyuyana kadar oturduklarında siz uyandırın çocukları hadi gidiyorsunuz diye, bebek değiller uyanıp anneleriyle gidebilirler, evet çocuk olabilir ama davranışları normal değil.
Direkt müsait değiliz deyin ablacım, hem kızın derslerinde başarılı olması psikolojik sorunları olmadığı anlamına gelmez, zekilik = normal bir kişilikte olacak diye bir kural yok, psikolojik problemleri olanlar zeki değil mi sorusu sorulur o zaman, aile öğretmenin yönlendirmesine bile aldırış etmeyecek kadar duyarsız demek ki.Lanet olsun hayır diyememek bahane uretememek gibi karı koca sorunumuz var..
yani ben evime alırım, bunlara katlanırım diyorsunuz. e siz katlandıktan sonra çocuğun sorunu olsun olmasın ne farkeder ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?