ben mi abartıyorum

No408

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2012
270
241
133
24
kızlar bu konuda dertleşecek kimsem yok
çok bunaldım bi akıl verin

eşim eski sevgilisiyle aynı şirkette çalışıyor, farklı şubelerde
şimdi kızın eşimle aynı şubeye gelme durumu söz konusu
şube büyük karşılaşmayız bile diyor ama bu durum beni inanılma rahatsız ediyor
aynı çatı altında olacakları düşüncesi bile beni delirtecek gibi oluyor

bir de şu var, madem onun tayini çıktı sen başka şubeye geç diyorum
geçmek istedim müdürüm izin vermiyor diyor(biraz ısrar etse geçebilir bence)

bir de
benim evim yakın olduğu için öğlenleri oğlumla babasının yanına gidiyoruz
açıkça söylemiyor ama artık gelmemizi istemiyor, kızın ghzüne sokar gibi olurmuş...nazar değermiş...

hani şube büyük karşılaşmazdını ne nazarı dicem ama bişey diyemiyorum kendime yediremiyorum

bu yüzden evde düzen kalmadı patlamaya hazır bomba gibiyim herşeye kavga çıkarıyorum
sırf bu yüzden çekip gitmeyi düşünüyorum o kadar bunaldım

bu arada ilişkileri yıllarca sürmüş karı koca gibilermiş sıradan bi eski kız ark da değil

ne olur bi akıl cverin çıldıracağım

berbat bir durum.
yalnız eşinizle ilgili pek bir durum yok,sonuçta kızı o getirtmiyor.başka şubeye geçebilir demişsiniz ama bu da pek kolay bir durum değil.alışık olunan iş düzeninden,arkadaşlardan ayrılıp yeni baştan başlamak.bu da zor geldi bana yani.
buraya kadar sorun yok bence ama karı-koca gibilermiş deyince iş değişiyor.çok çok kötü,Allah yardımcın olsun.

amin canım yemin ederim gözüme uyku girmiyor

inşallah bu iş evliliğime zarar vermez şimdiden çok yıprandım

Esiniz istemiyor diye sakın gitmemezlik yapmayın.
İpleri sıkı tutmak lazım.
Ben olsam bende delirirdim ya çok kötü bir durum.

diazcım ne desem bilmemki
çok kötü bir durum:18:kendimi yerine koyunca bile çaresiz kaldım
aklında ne var eşine güvenirmisin

bir kere kusura bakma deyimi olduğu gibi söyleyeceğim de,eşşeğin aklına karpuz kabuğunu düşürmeyeceksin,o bayanla yarış halinde olmayacaksın,her dk eşinin beynini kemirmeyeceksin.
sen şimdiden takılmışsın bu kadar,gidişat da bunları getirir devam edersen.
eğer yukarda yazdıklarımı yaparsan,sen dırdırcı ,kafa ütüleyen ,sıkıcı eş olursun,eski sevgili de prensesler gibi salınır ortalarda.aklına gelmeyeceği bile varsa gelir eşinin.
kendine güven,eşine de güvenmeye çalış ve gelme demesine de aldırma.giyin,süslen,en güzel halinle git eşinin iş yerine:))

Eşinize güveniyorsanız gerisi teferruat kalır. Aynı yerde olmasalarda eşinizin ve karşısındaki bayanın niyeti kötüyse zaten gene bir araya gelirler.
Boşuna kuruntu yapıp, huzurunuzu bozmayın.

eğer eşinize güveniyorsanuz sorun yok bence.

zaten sizi seçmiş, yoksa o kızla devam ederdi.

ha eğer eşinize güvenmiyorsanız o zaman güvenemeyeceğiniz adamla neden evlendiniz ?

bu yazım aslında, tüm bu şekilde düşünenler için geçerli.

çok zor ve yıpratıcı bi dönem seni bekliyor
olabildiğince sakin olmanı önerebilirim sadece
eşine güvenmeye çalış her hareketi ona yorma yoksa daha çok yıpranırsın.

cidden zor bi durum ...
ben olsam kıyamet kopmuştu şimdi...
Allah sabır versin canım..
sen yine de git arada eşinin yanına..boş bırakma..
kız hala bekar mı ?

Olumsuz bir yorum yapmak istemezdim ama eşinizin bu tavrı ve yorumu hiç iyi işaret değil bence.

eşinizin iş yerine gelmenizi istemeyişi bu eskı sevgilinin tayininden önce de varsa sorun yapma derim. çünkü iş yeri ve sonuçta gitmenize çok sıcak bakamyabilir...

Eşinizden yana bir sıkıntınız yoksa takmayın.

Ancak, bu konuyu açmanıza sebep eminim siz de biliyorsunuz ki,
eşinizden o güveni alamamanız

''Gelmeyin, kıskanır, gözüne sokmuş gibi olur'' demiş de
pek bir düşünceli maşallah!

diazcım ne desem bilmemki
çok kötü bir durum:18:kendimi yerine koyunca bile çaresiz kaldım
aklında ne var eşine güvenirmisin

eşime güvenim gerçekten tam ama zaten kıskanç bi yapım var aynı çatı altında olavakları düşünvesine deliriyorum

canım klimesi kelimesine seninle aynı düşünüyorum bu durumdan rahatsız olduğumu bile söylemedim ama o kadar canım sıkkın ki herşeye kavga çıkarıYorum ve kendimi engelleyemiyorum

Anlayabiliyorum... Bence , eşinize söyleyin aynen.
Şube büyük denk gelmeyiz diyorsun, ama bana artk gelme nazar değer diyorsun. deyin...
Aaa saçmalığa bak.

sen bu durumun evliliğine zarar getireceğini düşünüyorsun ama kendini ve eşini yiyerek sen zarar vermeye başlamışsın bile

Bence kesinlikle abartmıyorsun canım
ben olsam çıldırırdım
kıyameti koprarırdım burnundan getirirdim
nolursa olsun o işten ayrılmasını sağlardım ve sende öle yap bence canım
ayrıca yanına gelmeni istememesi ne demek ya gözüne sokar gibiymişte yok nazar değermişte
eşin bahanenin daniskasını uydurmaya çalışmış ama uyduramamış malesef.
benim sevdiğim adam eski sevgilisiyle yakın yerlerde olamaz
bide karı koca gibilermiş sıradan bi eski kız arkadaşta değilse katiyen aynı işyerinde olamaz
(ve bana göre bunun kendime güvensizliğimle ya da eşime güvensizliğimle hiçbir ilgisi yok) ben kıskanırım bukadar yani kim ne derse desin.

Son düzenleme:
Ben farklı düşünüyorum.

Adı üstünde "eski sevgili" eğer onunla devam etmek isteseydi devam ederdi. Benim eşim hala eski sevgilileriyle telefonda da olsa görüşür hatta birini bende tanıyorum Ankara'ya gittikçe onu görür yemeğe falan giderler. Geçen gittiğinde pizzacıya gitmişlerde çok güldüm, yuhh dedim X i götürecek başka yer bulamadın mı ayıp değil mi :)) Amannn ya arkadaşım işte özel birşeye gerek yoktu dedi, bitti gitti.

Ben geçmişten hiç korkmam, size de tavsiye ederim. Hem görse ne olur, konuşsa ne olur. Niye tehlike olsun , eğer bir tehlike varsa o eski niçin sevgili olsun ? Olacaksa yeni bir kişi yeni bir tat, yeni bir heyecan olur. Yeni bir şube diyorsunuz, yeni şubede o esmer güzeline vurulmayacağını nereden biliyorsunuz ?

Ayrıca, öğlenleri işyerine gidiyormuşsunuz bence hiç hoş değil. Çok uzun bir çalışma hayatım var, değil eşim hiç bir arkadaşım bile işyerime gelmedi ne gerek var işyerine gelmeye ne gerek var görüşmeye. Eğer eviniz yakınsa ve çocuğunu görmek istiyorsa o gelsin.

Şimdi size yazdıklarım muhtemel aykırı gelecek. Gerçekten Türk kadınının ne kadar kıskanç olduğuna KK da şahit oldum. Ama hergün de aldatıldım diye konu açılıyor. Demek ki kıskançlık aldatılmaya engel değil, sadece hayattan tad almaya engel. Olacak hiçbirşey kafaya takmakla, kıskanmakla engellenmiyor.

Eşinizi de rahat bırakın, kendinizi de çocuğunuzla hayattan keyif almaya bakın.Mutluluklar

Eski sevgiliyle aynı işyerinde olması talihsizlik olmuş.
Ama eyvah adam elden gitti demek değil :)

Neden hep eski sevgililerin unutulmaz ve değerli olduğu düşünülür ki ?
Herkes birilerinin eski sevgilisi veya herkes potansiyel eski sevgili...Herkes unutulmaz mı yani ?
Öyle yaşanmamış,doyulmamış aşklar binde bir çıkar.

Nasıl bir sakıncası olur : Fazla dipdibe olurlarsa eski samimiyetleri canlanır.Nasılsa geçmişte yakın oldular diye tekrar yakınlaşmaktan çekinmezler.
Bir taraf evliyse böyle olacağını sanmıyorum.Çok isteseydi,bekarken adım atardı.Evli adamı ne yapsın ? Bir de kız çoktan yeni sevgili bulmuştur herhalde.

Rahat ol bence.Bu kız bugün var yarın yok.Seneye başka şubeye tayin olabilir.
Sürekli takip edersen eşini de huzursuz edersin,kendin de kıskanç,dırdırcı durumuna düşersin.
Olacağı varsa,aynı işyerinde olmasalar bile olurdu.Yani eşinin yapacağı varsa,kızı face ten filan bulur yine yapardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…