Ben farklı düşünüyorum.
Adı üstünde "eski sevgili" eğer onunla devam etmek isteseydi devam ederdi. Benim eşim hala eski sevgilileriyle telefonda da olsa görüşür hatta birini bende tanıyorum Ankara'ya gittikçe onu görür yemeğe falan giderler. Geçen gittiğinde pizzacıya gitmişlerde çok güldüm, yuhh dedim X i götürecek başka yer bulamadın mı ayıp değil mi :)) Amannn ya arkadaşım işte özel birşeye gerek yoktu dedi, bitti gitti.
Ben geçmişten hiç korkmam, size de tavsiye ederim. Hem görse ne olur, konuşsa ne olur. Niye tehlike olsun , eğer bir tehlike varsa o eski niçin sevgili olsun ? Olacaksa yeni bir kişi yeni bir tat, yeni bir heyecan olur. Yeni bir şube diyorsunuz, yeni şubede o esmer güzeline vurulmayacağını nereden biliyorsunuz ?
Ayrıca, öğlenleri işyerine gidiyormuşsunuz bence hiç hoş değil. Çok uzun bir çalışma hayatım var, değil eşim hiç bir arkadaşım bile işyerime gelmedi ne gerek var işyerine ge
Ben farklı düşünüyorum.
Adı üstünde "eski sevgili" eğer onunla devam etmek isteseydi devam ederdi. Benim eşim hala eski sevgilileriyle telefonda da olsa görüşür hatta birini bende tanıyorum Ankara'ya gittikçe onu görür yemeğe falan giderler. Geçen gittiğinde pizzacıya gitmişlerde çok güldüm, yuhh dedim X i götürecek başka yer bulamadın mı ayıp değil mi :)) Amannn ya arkadaşım işte özel birşeye gerek yoktu dedi, bitti gitti.
Ben geçmişten hiç korkmam, size de tavsiye ederim. Hem görse ne olur, konuşsa ne olur. Niye tehlike olsun , eğer bir tehlike varsa o eski niçin sevgili olsun ? Olacaksa yeni bir kişi yeni bir tat, yeni bir heyecan olur. Yeni bir şube diyorsunuz, yeni şubede o esmer güzeline vurulmayacağını nereden biliyorsunuz ?
Ayrıca, öğlenleri işyerine gidiyormuşsunuz bence hiç hoş değil. Çok uzun bir çalışma hayatım var, değil eşim hiç bir arkadaşım bile işyerime gelmedi ne gerek var işyerine gelmeye ne gerek var görüşmeye. Eğer eviniz yakınsa ve çocuğunu görmek istiyorsa o gelsin.
Şimdi size yazdıklarım muhtemel aykırı gelecek. Gerçekten Türk kadınının ne kadar kıskanç olduğuna KK da şahit oldum. Ama hergün de aldatıldım diye konu açılıyor. Demek ki kıskançlık aldatılmaya engel değil, sadece hayattan tad almaya engel. Olacak hiçbirşey kafaya takmakla, kıskanmakla engellenmiyor.
Eşinizi de rahat bırakın, kendinizi de çocuğunuzla hayattan keyif almaya bakın.Mutluluklar
güzel bir aile yaşamınızı sırf eski sevgili yüzünden mi bozuyorsunuz?
çoğumuz eski sevgililerimizi pek de iyi anımsamayız..bize zarar vermeseler
neden ayrılalım değil mi? illa zarar değil ki belki yanlışlar ,uyuşmazlıklar...
eşinizin sen gelme demesini şunu yordum ben de kendi çapımda:
sizin ne kadar kıskanç olduğunuzu bildiği için istemeden de olsa aranızda bir konuşma vs
geçer mi düşüncesi belirmiş olabilir mi acaba onun zihninde?
düşünce olarak evet ilk başta tuhaf geliyor..ama insan değil mi kafasına koyduğunu yapan?
hep eski sevgiliye suç buluyoruz ama madem eşlerimize güvenimiz tam,neden o halde sorumlşu sadece bir kişi?
içiniz rahat olsun..herkes işinde gücünde..kimbilir eski sevgilininde çıktığı vardır,sevdiği vardır..kimsenin içini bilemeyiz..
bazen öyle bir an gelirki insan çaresiz hisseder kendisini..biranda ben ben değilim der,karşımdakide eşim değil..çaresiz değiliz aslında,çare çok..ama insan o umutsuzlukla çareleri göremiyor...kendinize,eşinize güvenin,güvendiğinizi belli edin..hatta laf arasında güvendiğinizi öyle ş...z olmadığını bildiğinizi dile getirin..içinizi serin,ferah tutun...
yazdıklrın çok doğru ben de biliyorum ama nasıl kendime söz geçireceğim offfffffff
Aynen katılıyorum..
Yazacaklarımı yazmışsınız, yormadınız beni teşekkürler..
nedir bu mazi takıntısı hiç anlamıyorum..
İNŞALLAH anlamamda..
canım yazdıkların hiç aykırı gelmedi
ben de şöyle düşünüyorum insanın içinde varsa zaten aynı yerde olmalarına, eski sevgilisi olmasına bile gerek yok
kimleri biliyorum işyerinde oda arkadaşıyla eşini aldatıyor..Allah korusun eşime güvenim gerçekten tam..eski sevgilisi de bildiğim kadarıyla edepsiz bir kız değil yani benim derdim aralarında birşey olması değil
mantığım böyle söylüyor tüm samimiyetimle de bu yazdıklarıma inanıyorum ama kendime engel olamıyorum bu durumda kadınsal kıskançlıklarım mantığımı fena halde bastırdı
kendimi tanıyamıyorum o kadar dırdırcı oldum ki biliyorum ki tek sebebi bu olay
ama bu ara neden böyle olduğumu eşime söyleyemiyorum çünkü dediğim gibi yaptıklarımı ve düşündüklerimi kendim de mantyıklı bulmuyorum
hayat mantık üzerine kurulu değilmiş möalesef(ben bugüne kadar hep mantığımla hareket ettim ve hep böyle olacak sandım)
Ben aynı şubeyi sorun etmemiştim ilk okurken de..
Sonra ' artık öğlenleri onu ziyarete gitmemizi istemiyor ' u okuyunca garipsedim açıkçası..
Zor , Allah kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?