ben mi abartıyorum

Zor bir durum olsa gerek.:44:
Bence bir süre konuyu açmayın,sakin kalın ve gözlemleyin.
Bence işyerine de gitmeyin. Hani o öyle istemiş ya.
Bir,iki hafta sonra hiç habersiz gidin işyerine. Hem bir durum var mı görmüş olursunuz.

güzel bir aile yaşamınızı sırf eski sevgili yüzünden mi bozuyorsunuz?
çoğumuz eski sevgililerimizi pek de iyi anımsamayız..bize zarar vermeseler
neden ayrılalım değil mi? illa zarar değil ki belki yanlışlar ,uyuşmazlıklar...

eşinizin sen gelme demesini şunu yordum ben de kendi çapımda:
sizin ne kadar kıskanç olduğunuzu bildiği için istemeden de olsa aranızda bir konuşma vs
geçer mi düşüncesi belirmiş olabilir mi acaba onun zihninde?

düşünce olarak evet ilk başta tuhaf geliyor..ama insan değil mi kafasına koyduğunu yapan?
hep eski sevgiliye suç buluyoruz ama madem eşlerimize güvenimiz tam,neden o halde sorumlşu sadece bir kişi?
içiniz rahat olsun..herkes işinde gücünde..kimbilir eski sevgilininde çıktığı vardır,sevdiği vardır..kimsenin içini bilemeyiz..

Son düzenleyen: Moderatör:
zor bır durum
ama esınızınde yapacagı bısey yok sadece allah seytana saptırmasın..
sızde bu konu yuzunden evde huzursuzluk yaratmayın adama yansıtmayın bu durumunuzu cok bıde bıseyı nekadar cok soylersen dusunursen gerceklesır kotu dusunmeyın adama yansıtmadan takıp edın sık sık gıtmeyın ıs yerınıe arada sırada anı baskın yapın

sinirlenmekte kıskanmakta haklısınız bence dikkatlice gözlemleyin eşinizin hareketlerini ona farkettirmeden
eşinizin işyerinde samimi olduğunuz kız arkadaşınız var mı mesela ondan öğrenebilirsin kızın yaklaşımı nasıl falan diye?? sen de gitmemiş olursun hep hem

Aynen katılıyorum..
Yazacaklarımı yazmışsınız, yormadınız beni teşekkürler..

nedir bu mazi takıntısı hiç anlamıyorum..
İNŞALLAH anlamamda..

canım yazdıkların hiç aykırı gelmedi

ben de şöyle düşünüyorum insanın içinde varsa zaten aynı yerde olmalarına, eski sevgilisi olmasına bile gerek yok
kimleri biliyorum işyerinde oda arkadaşıyla eşini aldatıyor..Allah korusun eşime güvenim gerçekten tam..eski sevgilisi de bildiğim kadarıyla edepsiz bir kız değil yani benim derdim aralarında birşey olması değil

mantığım böyle söylüyor tüm samimiyetimle de bu yazdıklarıma inanıyorum ama kendime engel olamıyorum bu durumda kadınsal kıskançlıklarım mantığımı fena halde bastırdı

kendimi tanıyamıyorum o kadar dırdırcı oldum ki biliyorum ki tek sebebi bu olay

ama bu ara neden böyle olduğumu eşime söyleyemiyorum çünkü dediğim gibi yaptıklarımı ve düşündüklerimi kendim de mantyıklı bulmuyorum

hayat mantık üzerine kurulu değilmiş möalesef(ben bugüne kadar hep mantığımla hareket ettim ve hep böyle olacak sandım)

Ben aynı şubeyi sorun etmemiştim ilk okurken de..

Sonra ' artık öğlenleri onu ziyarete gitmemizi istemiyor ' u okuyunca garipsedim açıkçası..

Zor , Allah kolaylık versin

yazdıklrın çok doğru ben de biliyorum ama nasıl kendime söz geçireceğim offfffffff

bazen öyle bir an gelirki insan çaresiz hisseder kendisini..biranda ben ben değilim der,karşımdakide eşim değil..çaresiz değiliz aslında,çare çok..ama insan o umutsuzlukla çareleri göremiyor...kendinize,eşinize güvenin,güvendiğinizi belli edin..hatta laf arasında güvendiğinizi öyle ş...z olmadığını bildiğinizi dile getirin..içinizi serin,ferah tutun...

endişelenme eşin oraya gidersen gerilirsin de evliliğinize ve çocuğunuza yansır diye düşünüyor bu gerginlik ondan gitmeni istemiyordur ilk başlarda. bir süre sonra eskisi gibi gider gelirsin.

ikisi de aynı işyerinde çalışıyor ve anladığım kadarıyla kurumsal bir işyeri, kariyerlerini işlerini riske atıp böyle bir rezalete girmezler, hem eşin eski sevgilisiyle görüşmek istese yine görüşürdü şimdiye kadar. yaşamışlar tüketmişler bazı şeyleri akıllarında kalan birşey yaşayamayıp özlem duydukları hiçbirşey kalmamış karı koca gibilermiş eskiden diyorsun. bence kendini sıkma

Kocan artık gelme diyerek çok yanlış yapmış bence. Seni çağırarak yanına daha çok rahatlatması lazım. Olsun erkekler her zaman bu tür şeyler olur ama sen yinede arkadaşların dediği gibi sakın dır dır yapma kocana iyi davran kavgadan sakın. baksana o seni seçmiş çoktan ona güven. bu tür şeylerlede inan çocuğunu sen anlayamadan çok kötü etkülersin..

canım aynen değidiğn gibi yapmaya çalışıyorum ama olmuyor psikyatristten randevu aldım inşallah bi işe yarar yoksa evliliğim ciddi şekilde zarar görecek

dün yine olmayacak şeyden kavga çıkardım şimdi konuşmuyorum onunla tel i de açmıyorum bi anlam veremiyor sen neden böyle oldun diyor dışımdan böyle gereksiz şeylere bağırıyorum ama içimden sürekli eşime soruyorum neden sen şube değiştirmedin neden senin çocuğunu o kadının görmesini istemiyorsun diye

bunları eşime sormayı düşünmüyorum iki sebebi var birincisi ortada bişey yokken adamıbn aklına sokmak istemiyorum

ikincisi bu derece bi kıskançlığı kendime yediremiyorum

bilmiyorum doğru mu yapıyorum belki de açıkça söylemem gerek

yazdıklrın çok doğru ben de biliyorum ama nasıl kendime söz geçireceğim offfffffff

samimi bir itirafta bulunayım, farklı bir düşünceyle karşına çıktığım için ben de
farklı bir yorum alırım sanıyordum..

kendinin o kadar farkındasın ki aslında...bazen evet haklısın, duygularımıza engel olmak
başkalarına yapma etme yada şöyle davran demekten daha zor..kendinle başa çıkamıyorsan
bir an önce bir uzmandan yardım al..ben böyle olmam demiyorum asla demem..böyle bir hisse
kapılsam ben de aynını yapardım..

dediğim gibi..onun da kendi yaşantısı olduğunu unutma.. belki farklı şeylerle ilgilenmek de
iyi gelebilir..bazen kendimizi çok ihmal ediyoruz.. yazın ailecek güzel zamanlar için çok güzel...

bir de bilinçaltında daha önce üzücü bir şey yaşamış olman kıskançlığını tetikliyor olabilir mi?
düşündün mü bunu?

bu kıskançlık insanı eriten hasta eden bi şey

çok iyi bilirim

ama mutlaka ufakda olsa bir sebebi vardır

erkekler istiyorki onların kucağında birini görsek gende güvenelim kıskanmayalım o kadar yani

benim eşimde durumumuz normal olmasına rağmen tutturmuş yurt dışında çalışcam diye tabi izin vermiyorum ama bazen ne halin varsa gör diyesim geliyor

Bu kadar çok takarsanız, eşinize devamlı çözüm sunarsanız daha fazla dikkatini çekersiniz.
Siz önemsemeyin ki o da önemsememeye başlasın.

Sizin gelmenizi istememesi çok düşüncesizce bir davranış.
Neyin nazarı Allah aşkına ?Bir erkek bunu böyle düşünmez ki ?

Başka yere niye geçmek istemiş ki eşiniz, kendine güvenmiyor mu ?

Sizin için geröekten zor bir durum fakat bu kadar çok takarsanız ve belli ederseniz bu düşüncenizi dediğim gibi eşinizde farklı duygulara neden olur.

Aynen katılıyorum..
Yazacaklarımı yazmışsınız, yormadınız beni teşekkürler..

nedir bu mazi takıntısı hiç anlamıyorum..
İNŞALLAH anlamamda..

Yazmışım yazmasına da, bir dünya yazım hatası yapmışım. Sildim sandıklarım kalmış, cümle abuk subuk olmuş. Düzeltmek işinse iş işten geçmiş

Bende İnşallah diyeyim :)

Süper ne güzel işte. İnsanız olur böyle şeyler önemli olan o duyguların esiri olmamak. Sizde hiç esiri olacak gibi durmuyorsunuz.

Ben aynı şubeyi sorun etmemiştim ilk okurken de..

Sonra ' artık öğlenleri onu ziyarete gitmemizi istemiyor ' u okuyunca garipsedim açıkçası..

Zor , Allah kolaylık versin

Öyle düşünmemek lazım, işyeri ziyaretleri hiç hoş durmuyor özellikle kişinin üstleri nazarında. Muhtemel eşide bu yüzden istememiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…