ben mi abartıyorum

eski eskide kalmır benden oncesi beni ilgilendirmez size bu konuda katılıyorum ..LAKİN!! eski sevgiliyle hala irtibat halinde olmak ? ziyaret etmek pizzacı da olsa yemege cıkmak?? kusura bakmayın bunlar bana uymuyor!!evli erkek eskiyle baglantısını koparmalı bence ..bizden de aynı seyi istemiyorlar mı onlar neden kendileri yapıyor o zaman?ayrıca bu olay kadının basına gelseydi eminim kocası işten cıkarırdı!!kabul edin erkekler BENCİL!!

Tabi ki erkekler bencil, üstelik sırf bu konularda değil her konuda. Muhtemel yapardı da dediğiniz gibi. Ama o böyle yapardı diyerek arkadaşımız ters hareket ederse sadece huzurunu kaçırır diye düşünüyorum.

Bizim işe gelince, ne yazık ki hiç kıskanç değilim ama kıskançlıktan öte kimseye eyvallahım yok. Ne isterse yapar ama sonuçlarına katlanmak kaydıyla. Yiyorsa yapar, yemiyorsa yapamaz. Elinde açık çek var, üstüne ne yazacağına kendi karar verir.

Son düzenleme:

arkadaşa kesinlike katılıyorum. bu kadar huzursuz olduğunu,kıskandığını belli etme. biliyorum imkansız ama oyle davranmaya çalış. gerçekten kötü bi durum kim olsa çıldırır ama eşiniz adam gibi adamsa sorun yok

bende nişanlımı rahat bırakırım ,kıskançlığı abartmam amma velakinnnnnnnnn benden onceki svegilisyle değil görüşmek pizzacıda olsa bir ortamda başbaşa yemek yediğini duysam nişanı atarım nokta o kadarda değil

çıtımı çıkarmadan eşimede asla çaktırmdan takibe alırdım
eşinize ona guvendıgınızı hıssettırınkı

yapası varsada yapmaz

ama üstüne gidersenızz ister istemez oraya yönelirr..

Allah korusun
..takibe alın başka yapacak birşeyınız yok
sıkıştırmayın her defasında eşinizi

soyledikleriniz dogru sonuclarına katlanır tabiiki.ama o sonuclara sadece kendisi mi katlanacak bunu da dusunun bence!!siz de cekmeyecek misiniz ona cektirirken? bence siz bu olaya ortam hazxırlamayın ve eski sevgilisiyle gorusturmeyin yine de!!tabii yine de sizin dusunceniz..sonucta neler goruyoruz erkeklere guven olmuyor bu konuda..herkesin kendi fikri ama ben eski sevgilisiyle gorusmesini uygun bulmayanlardanım..ister geri kafalılık desin millet buna ister baska bişey..ama yok oyle bir dunya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…