Ben mi abartıyorum

Aynilarini yazacaktim bu kadar olur, bence de tam olarak boyle yapin ayrilmayacaksaniz daha mantiklisi size bu kadar saygisiz birinden ayrilmak olacaktir tabi yani her zaman mantiklahareket edilemeyebiliyor ne diyelim

Favorim madde 2,3,5 ve 8.
Kadınların bugünkü hallere dusmeleri eziyet şiddet görmeleri boşa değil. Önce kadın değer vermiyorki kendine.

Kocana hizmet et, yetisemiyorsan işini bırak, eğer ailen ve maddi gücün varsa mutlu olamazsın, kadınlık görevini yap.

Acınası.

Bayan Çok Bilmiş...
Bana mail adresini yaz sana yetiştirdiğim evlatlarımın okuduğu okulları yazayım da git araştır da gör bakalım EVLAT nasıl olurmuş?
Hele kızımı özellikle ÖRNEK almanı tavsiye ederim kendisi ingilizce sayısal bölümü okuyor ve sınıf birincisi ve kızımla GURUR duyuyorum yüzümüzü hiç yere eğmediği gibi senin sahip olduğun o eşsiz meziyetlere sahip değil ÇOK ŞÜKÜR RABBİME..
Bak sana önce nasıl İNSAN sonra nasıl KADIN olunur kendimden örnek vererek yazayım.
Ben 40 yaşındayım ve bayan çok bilmiş bende Hamileyim.
Aslen Çerkes kökenli bir ailenin kızıyım bizde önce SAYGI gelir.
1684 yılın da Dağıstan'dan gelen Atalarım İstanbul Üsküdar Sancağında komutanlık yapmışlar ve dedem Çanakkale savaşın da Binbaşı rütbesiyle Şehit olmuştur.Babam dahil tüm atalarım ve büyüklerim babam dahil rütbeli Asker'dir.
13 kuşaktır Istanbul'da doğan asil soyumuz da Hırsız Katil Sapık vs olmadığı gibi aksine Vatan Millet uğruna kanlarını feda etmiş atalarımın soyuyuz.
Abim ve erkek kardeşimi tanısaydın KADIN'lığından utanırdın.
Tecavüzcü sapık diye tabir ettiğin evlat ancak senin gibi sevgisiz mutsuz hırçın ebeveynlerin çocuklarında görülür.
Ben Üniversite mezunu 4 yabancı dil bilen yıllarca yurt dışı dahil mesleğini başarıyla yapmış meslek sahibi bir Kadın bir Eş ve bir anneyim.
Ve şartlar be olursa olsun böyle bir platform da kocamı kötülemeyecek kadar haddimi biliyorum.
Benim eşim ilkokul mezunu kendi halin de bir adam kültürlerimiz eğitimlerimiz aile yapılarımız çok farklı.
Ailem kültür ve görgü olarak eşime ve ailesine çok ters olmasına rağmen eşimle hiç sorunumuz yok.
Çünkü biz eşimle birbirimize şartlarla değil AŞKLA bağlıyız.Eşimin ayağını da yıkarım tırnağınıda keserim sırtını da keselerim çorabını da çıkartırım velhasıl kocama hizmet etmekten asla gocunmam.
Eşim ezilmesin diye onun getirdiğine razı oldum mesleğimi bıraktım.Çocuklar büyüdü ve eşim gitmek istedi ardıma bile bakmadan ailemi arkadaşlarımı doğduğum büyüdüğüm şehri bıraktım ve bir köye yerleştik.
Velhasıl çok bilmiş Hırçın sevgisiz kadın buna AŞK deniyor hemde hergün tazelenen ve hiç solmayan bir AŞK.
Kocanı sevmiyorsun sürekli şikayet ediyorsun mutsuzsun ve bencilce davranıp düşünmeden karnın da ki sabiye hamile kalmışsın.
Neye güvendin kime güvendin?
Kocana güvenmiyorsun kocanı sevmiyorsun kocandan memnun değilsin kocan kocalık yapmıyor eeeee şimdi aen böyle bir adamın çocuğuna hamile kalmakla CAHİL olmuyorsan ne oluyorsun? Safsın desem maşallaj her lafa cevabın var.
Adam başından beri böyleymiş diyen sensin Kavga eden sensin sen bana davrandığın gibi adama da cevap veriyorsan adam sana ne yapsa yeridir.
Senin en büyük sorunun EGON sende ki ego Kibire dönmüş.
Ve Allah kibirli kulunu sevmezmiş.
Bir Hadiste "Kocanızın olmadığı bir yerde kocanız hakkın da konuşursanız yada evden 1 bardak un bile verirseniz kocanız eve geldiğin de durumu kocanıza anlatıp helallik isteyiniz.Helallik almazsanız çok büyük günah işlemiş olursunuz" diye buyurulur.
Bence biraz Dini ve Ahlaki açıdan kendini yetiştirmen gerek.
Allahtan korkmayan kimse kuldan utanmazmış.Ve ben Allahtan korkmayan kimseden korkarım çünkü ondan her türlü fenalık gelir.
Allah teâlâ seni ıslah ve mağfiret eylesin inşaAllah.
Senin EGONU tatmin etmeyen feminist yorum yapmadığım için kusura bakma ama sen kocasının bebeğini taşıyıp onu kötüleyen bir kadınsın.Ve olayları senin açından okuduk.
Acaba adamcağıza seni sorsak kimbilir neler diyecek?

Şaka mı?

he bacim he.
bence sen kizini kendin gibi yetistir kendinib nasil gorundugune bak

İşinizi, şehrinizi birakmissiniz aile yapinizdan ve eğitim durumunuzdan farklı biriyle evlenmissiniz .Aşk için saygı duyarım. Peki o sizin için yapar miydi bunları. Ya da Eşiniz ezilmesin diye mesleği bırakırken demedi mi hanim bunca yıl okudun meslek sahibi oldun neden bırakıyorsun ya da sizin alışık olduğunuz düzende kalan neden o olmadı?
Olmaz çünkü.
Aşk için diyorsunuz da yazık kendinizi kandiriyorsunuz bence.kusura bakmayın.

canakkaleden sonrasini okumadim. gercek misin sen ya. bence eksicisin dalga geciyorsun bizimle

Kızınızı çok takdir ettim bu kadar kadını erkeğe kul köle gören bir kadından iyi eğitmiş çıkmış kendini.
Ailenizle sayfalarca övünmüşsünüz ya sonra da eşinizle. peki siz neredesiniz? Kendinize dair öveceğiniz tek şey yetiştirdiğiniz evlat ve ayak yıkayıp sırt keselediğiniz kocanız mı?
Çok şükür ben feministim ve evliyim. Şu an işsizim çalışmıyorum ama buna rağmen kocam eve geldiğinde bana yardım etmeyi kendi tercih ediyor ve haftalık temizliği beraber yapalım kendini yorma diyor. Çünkü o kadın ve erkeğin görevlerini ayırmıyor ve ortak evde ortak bir hayatta ortak yaşıyoruz. Bu erkeğin bencil olmamasıyla alakalı.
Annem de zaten beni kimsenin sırtını keseleyeyim diye doğurmadı. O da çalışan bir kadındı ve işini babam içinde bırakmadı, iyi de yaptı ben daha minicikken babam öldüğünde tek maaşla zor geçinirdi beni zor büyütürdü. Hayatın ne getireceği de belli olmaz.
Ve evlenirken de bana kocana hizmet et demedi önce kendini mutlu et dedi. Sen mutluysan çevreni de mutlu edersin dedi. Yani kocana hizmet etme beraber yoldaş olun bir yolda yürüyün dedi, olumsuzlukları beraber aşın dedi. Eşit ama daha güçlü bir yol arkadaşlığını önerdi yani. Ben anneme sırf bu nedenle çok saygı duyuyorum
İnsanlara sayfalarca aileniz geçmişiniz kalanında eşiniz ve evlatlarınızla böbürlenip, aykırı fikirdekilere çok bilmiş gibi kötü üslupla cevap vermeden önce bence siz de kimseye kendi bakış açınızı zorlamamalısınız. Zira bu üslup ve üstten öğüt veren üslupla çok bilmişlik bu oluyor.

Kardeşim kadın resmen kocamı sevmiyorum diyor.Ve içimden gelmiyor diyor.
Sizin yazdıklarınız ancak sevgi varsa işe yarar zaten yazdıklarınız evlilikte olması gereken durumlar.
Evide kocayı da kadın idare eder.Ben burada idareci bir kadın değil şikayetçi mutsuz ve hamilelğini kocasına karşı kullanmak isteyip kullanamyan bir kadın görüyorum.
Bize de böyle kimseler gelirdi ve sorunlu olam genelde hep kadın olurdu.
Akıllı kadın kocasını idare etmeyi bilir şikayet etmeyi değil.
Hem bu kadının sorunu kocasının kendisine yardım etmemesi değilki.
Daha evlenmeden kavgaları başlamış evlenmişler yine devam etmiş ekonomik anlamda kocasından daha güçlü olduğunu bile burada vurgulayan kadın kimbilir kocasına bu durumu nasıl yansıtıyordur da adam da kendince eziyordur.
Burada muğdur kimse yok burada sadece hatalarıyla yüzleşmek yerine tüm hatayı kocasına yüklemeye çalışan mutsuz hırçın bir kadın var.
Ve bu kadın yazdığı tüm yorumlarda sürekli kocasını kötülüyor sizce sağlıklı bir ruh yapısı olan bir kadın bunu yaparmı?
Herkes kocasıyla tartışır kavga da eder ama bu kadın burada kocasını öyle bir anlatmışki kadının ağzına bakıp adamı yerden yere vuruyorlar.
Ben Kocama asla laf ettirmem vu noktaya gelmişsem zaten ardıma bakmaz çeker giderim.
Dünyanın sonu geliyor derlerdi de inanmazdım.
Kocaya saygı sevgi hürmet kalmamış yazık çok yazık.
Rabbim evlatlarımızı oğlumu da kızımıda böyle insanlardan uzak tutsun inşaAllah.
Rabbim hayırlı ve imanlı kullarıyla karşılaştırsın.

Babam dahil tüm atalarım ve büyüklerim babam dahil rütbeli Asker'dir.
13 kuşaktır Istanbul'da doğan asil soyumuz d
Ben bir asker kızı olduğunuza inanamadım.
Babam dahil tüm atalarım ve büyüklerim babam dahil rütbeli Asker'dir.
13 kuşaktır Istanbul'da doğan asil soyumuz d
Ben sizin asker kızı olduğunuza inanamadim . Turkiyenin aydınlık yüzü mü bu yani. Ben hiç sizin gibisini görmedim asker çocuğu arkadaşlarımdan.
Ya da evlendikten sonra mı oldu bunlar anlamadım ki.

canakkaleden sonrasini okumadim. gercek misin sen ya. bence eksicisin dalga geciyorsun bizimle
Profiliniz de çok akıllı bir kadın olduğunuzu yazmışsınız.
Bu cümlenin anlamının hakkını vermeniz gerekir.
Allah'a çok şükür kimseyle dalga geçmediğim gibi hayatım da yalan konuşmamış biri olarak size tek bir şey yazacağım.
KİŞİ KENDİ NASILSA KARŞISINDAKİNİ DE ÖYLE BİLİRMİŞ.

Allah aşkına ayıp degilmi dedikleriniz yok tecavüzcü yok sapik sizin gibi ebeveynler dogurur felan asil cahil sizsiniz okadar okumuş etmişsiniz ama başka kadinlari kücümsüyorsunuz merhametli insan olamamışsınız

Konu sahibi madem ikinizde calisiyorsunuz sen ondan daha yorgun oluyorsundur eve gelince ev islerinde yardim etmesi lazim ya nasil bir iş bu ki yerinddn kalkamayacak kadar yorgun oluyor

Butterfly Deniz ben size çok üzüldüm.
Hep fedakar olan taraf olmuşsunuz ve kendinizden ödün vere vere övülecek tek bir yanınızı bırakmamışsınız. Tüm olayınız hizmette kusur etmediğini kocanız, mükemmel aileniz ve ultra yüz eğmeyen kızınız.
Benim annem mesela size göre kocasını memnun edemeyen bir kadındı. Ama siz kimsiniz diye sorarsanız benden babamdan değil kendinden bahseder.
Benim kocam bu ben kocama şöyle baktım böyle yaptım demez. Kızım öyle böyle de demez. Onun yerine ben resim yapmayı seviyorum, gezmeyi seviyorum der, kendi hobileri kendi hayatı var.
Bu bence kocaya hizmetten çok daha güzel bir şey. En azından kendi için yaşadı kendi için emek verdi ve kocası için değil kendi için yaşadı. Hayatı kaybolmadı yani.
Sizin tek övünülecek yanınız kocanıza ettiğiniz hizmet değil olmamalı.

Vallahi şok oldum yazılanları okuyunca, Rabbim cinsiyet olarak kadın ve erkeği yaratmış kimse kimseden üstün değil kadınsız erkek erkeksiz kadın olmaz nasıl olsun neslin üremesi bile bu iki cinse bağlıyken, herkesin Görevi gücü farklıdır, herkese ahkam kesilmiş burda kadının görevleri diye maddeleşririlmiş kim koymuş bu maddeleri benim dinim böyle bir maddeleşme yapmamış kimsenin keyfi maddesine uyulacak diye bişey yok, kim görevlerini maddeleştirdiyse bu kendisini bağlar, bu hazımsızlık nedir acaba??

ovunmek gibi olmasinda cok akilliyimdir. kocaman kocamanda yazmışsıniz ya çok utandim simdi

Fake Fake diye tutturulan konular varya bu konu keşke fake olsaydı diye düşündüm.

Iki kat maaş, üstüne hamileyken hala çalışmak ,hiç bir iş paylasiminin olmamasına rağmen hakaret..Inanmak istemiyorum bu kadar sindirilmiş olmanıza.

Boşanmak yoksa ufukta, hayatınızı kolaylaştırma yollarını bulacaksınız.
Yardımcı tutun. Eşinizi bu denli takmayın. Terapiye gidin. Işten ayrilin/izin alın v.s
P
Bir can taşıyorsunuz. Doğduktan sonra uykusuz, devamlı ağlayan bir bebek istemiyorsanız daha dikkatli olun.

Geçen yillariniza yazık. Hayat arkadaşı mi yoksa para arkadaşımı yanınızda ki ona karar verin

Ayy benimde kocam ev işleriyle alakalı çok kızıyor ben çalışmıyorum ama daha yeni evliyim ve 18 yaşındayım fakat konu sahibi dediğin gibi kocamda hep öper koklar bakma kızıyorum ama seni gönülden seviyorum der bazen kızdığında bende fena oluyorum hatta o an ondan nefret ediyorum ama iki dakka sonra gönlümü alıyor

Konu sahibi bence eve gelince surekli ayil bayil yat dinlenmem lazim de... Bir sey yapma... Hamileymissin... Isini birakma, kimseye muhtaç olma. Yardimci kadın tutun. Abartmiyorsun.

Anaaamm kac kac kac bu nasil bi böbürlenme 7 ceddinze kadar inmissiniz bi de egodan kibirden nefret eder haliniz buysa... sizin gibi olmayanlara bu kadar tepelerden bakarsaniz kucuk gormeniz dogal.. ama gercek oyle degil kibrinizi yenebilirseniz farkedebilirsiniz siz de..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…