Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yapsaydın bana ne
Millet yapmış senin için bana ne oluyoda sizin yaptığınızdan bize ne? Dünden beri okudukça sinirleniyorum yazık kv nize üzüldm.9 ay karnında taşı besle büyüt evlendir bi kadın gelsin oğlunun anasigile aldığı meyveyi kıskanıp forumlara yazsın.Sizde gebeymişsiniz dua edinde sizede sizin gibi gelin ya da damat vermesin yoksa vahh ben ne ettim vaah dersiniz ama iş işten geçer.Hem de kalkmış kocanızın geldiği evi aile yaşantısını beğenmiyosunuz yok yerde yiyoz yok wc dolu madem o kadar hassassınız bu konuda böyle bi evde büyüyen böyle bi ailenin yetiştirdiği adamı beğenip kendinize eş yapmayı biliyosunuz o zaman susun da tükürdüğünüzü yalamayın:sinirli:

Sen benim karşıma çık da mum edeyim seni. Doktora bak usluba bak olmamışsın sen
SEN KIMSIN KI BENIMLE BU USLÜPTA KONUSUP SONRA BENIM USLÜBUMU ELEŞTIRIYORSUN. BIZ BU KORONA DA CANIMIZ PAHASINA DOKTOR OLARSK ÜLKEMIZE HIZMET EDERKEN SEN BANA KIMSIN DE DOKTOR OLAMAMIŞSIN DICEKSIN TERBIYESIZ .SEN SADECE BURAYA KONU AÇAN HIC BIR VASFI OLMAYAN ZAVVALI KOCA ELINE BAKAN KENDI PARASINI BILE KAZANMADAN KOCASI AILESINE BIR MEYVE ALDI DIYE BURAYA KONU AÇAN HER ÜYE TARAFINDAN KINANAN VE HAKSIZ GÖRÜLEN BIR ZAVVALI OLABILIRSIN ANCA KARNINDAKI BIR DÜŞSÜNDE O ZAMAN DOKTOR OLAMAMIŞ DEDIGIN KISILERIN ETEGINDE DOLANIRSIN İŞTE SEN BÖYLE KAREKTERSİZ BIR INSANSIN BU 1. AYRICA BENIMLE LAF DALAŞINA GIRMEDEN ÖNCE 2 KEZ DEĞIL 20 KEZ DÜŞÜNECEKSİN BEN BURDA Kİ HİÇBİR ÜYEYE BENZEMEM SENI MUM DEĞIL MUMYAYA ÇEVIRIRIM ZEKAMLA ÇARPAR LAFLARIMLA İKİYE BÖLERIM SEN KIMLE DANS ETTIĞINI DAHA BILMIYORSUN. HIII BU ARADA KAFAM ESERSE BIR MUHENDIS ARKADASIMA RICA ETMEME BAKAR SE NI BULUP MUMYAYA ÇEVIRMEK BURDA Kİ INSANLARA KARŞİ SAYGILI OLMAYI ÖĞRENICEKSIN ANLADIN MI TATLIM BAK SEN YENISIN YA ONDAN DOLAYI BU HATANI GÖZ ARDİ EDEBILIRIM. ILK MESAJIMDA EMIN OLMUŞTUK ZEKA SORUNUN OLDUĞUNA BUNDA TASDİKLEMİŞ OLDUN O YÜZDEN BUNLARI 1 DEĞİL 2KEZ OKU OLUR MU TATLIM.SONRA SAKİN OL VE KENDINE BIR SODA AÇ ÇÜNKÜ SİNDİRMEN BU SEFER BAYA ZOR OLUCAK , TABI 2. DEFA DA ANLAYABILIRSEN O DA .:sampiyon:

Kocalarına kv lerine sesini çıkaramayan eziklerin bana saldırdığı bir konu. Siz beni kıskanıp yorum yazarken ben eşime ayak masajı yaptırıyorum hamilelikten ayaklarım şişti.

5 haftada ayağı şişen hamile :) konunun troll oluşu burdan belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X