Ben mi abarttım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bu kadar insan yazdı kaç sayfa oldu millet resmen dalga geçti sen hala düşünmeden kibirden gururdan zerre eksiltmeden yazıyosun ne diyeyim ki bu gençliğin yaşlılığı var unutma bu düşüncede olduğun için yalnız kalırsın

bu kadar insan yanlış bir tek sen doğrusun insan birazcık kendinden utanır yazdıklarından utanır

Ben de çekinirdim hala çekinirim yazın yanlarına giderken kendi abur cuburumu valizime koyar da giderim çekinme mutfak orda ye istediğini derler ama ben gidip de bişey alıp yiyemem sofra dışında o yüzden siz de çekineceğinizi biliyorsunuz atsaydınız çantanıza 1 haftalık bişeyler eşiniz senede 1 kez annelerinin yanına gitmiş ne var market alışverişini yapıp dolabı boşsa dolduruversin ne var bunda bi evlat ne zor yetişiyor bir mutfak alışverişi yapmış eşiniz senede bir kez çok mu sizin ailenizde boldur donatıyordur He eşiniz çok ailecidir sizden parasını kıskanır size yedirmez hep ailesine yedirir o zaman farklı yorum yaparız ben hamileyken 5 ay istifra ettim bırak bademi cevizi çubuk krakerle beslendiğim günler oldu kızım da gayet kilosu yerinde doğdu hiç de öyle zayıf değildi aksine gelişimi ilerideydi lütfen premsesliğe şu instadan öğrenmeyelim yeni moda oldu bu da kocişinin bi tanesi premses annesi prensin anası danası ne prensi ne prensesi yahu masallarda mı yaşıyoruz yahu aman benim kızım premses biri de yazmıyor geleceğin bilim insanı diye varsa yoksa dudak büzmeli fotoğraf çekinme öğretmeler uykum gelmiş konuyu iyice dağıttım
Sağlık kiloyla olmaz

5 haftalık gebelikte bu kapris.. geçmez o 9 ay.. yazzzııkk kocanıza üzüldüm.

Ben 2 çocuk doğurdum, ilkinde kese yırtıldı bebek ölcek hazırla kendini dediler. Hiç inanmayıp metanetli durdum sağsalim kavuştum kuzuma. Bi o kadar da zor ve berbat bir gebelikti. 2.gebeliğim daha berbattı. Bol kanamalı bi 4 ay geçirdim. Sürekli bulantı ve bilimum sıkıntılar, bayılmalar. İlgi bekleyen bir oğlum vardı üstelik. Yardım eden halime acıyan kimse olmadı. Ve ben bu kaprisin milyonda birini eşime yapmadım. Bu yüzden eşimi gördüğüm yerde ayaklarımı öptürücem 🤪
Yapsaydın bana ne

Hanımefendi kayınvalidenizin maddi durumu nasıl ? Hayır sizin ailenizin sizi yaptığını illa karşı taraftan da beklerseniz, eşiniz de sizin bu tavrınızı farkederse ailesini koruyacaktır. Bu şekilde devam ederseniz adamı sinir edip, sizin ve ailenizin açığını aramaya yönlendirirsiniz. Güzel bir lafımız var bilirsiniz ; Misafir umduğunu değil bulduğunu yer. Bence bu kadar basit şeyleri takıp kendinizi üzmeyin, özellikle eşinizi basit konularda yıpratmayın. Zaten hamileyken insan farklı tepkiler verebiliyor, eşinizi bence ailesi yüzünden bunaltmayın. Ben o hatayı sizden daha büyük şekilde yaptım, geri dönüşü olmuyor
Valla eşim bugün kızdı önüme getirdiler canım eşimden şüphem yok

Ben hayatımda şunu gözlemledim,nerede kaprisli biraz burnu havada gelin varsa ona daha çok kıymet veriliyor.Genelde yardımsever,ince düşünceli gelinler ise hor görülüp daha çok iş yüklenip kıymette verilmiyor.Burada da tüm bu tavırlarına rağmen üyemiz sevilip değer görüyordur.Hayatta ve insanlarda bir dengesizlik var.

Aynen haklisin doktor olmadigim için burdan bir sürü senin gibi hamile kadın bana soru soruyor. Ayrıca tatlım senin sorunun hormonlarda değil kafa da ,bak doktor doktor gezmeden ben sana sorununu söylemiş oldum. 1. Defada anlayabilecek kapasiten olmadığından 2 kez oku olur mu tatlım burdakileri de uğraştırma please. Sizin gibiler burdan klavye delikanliligi yapiyorlar ya boyle rahat rahat keske bir karşıma çıksanız da o zaman görsem seni😂😂
Sen benim karşıma çık da mum edeyim seni. Doktora bak usluba bak olmamışsın sen

ya yazmıcam şu kadına diyorum ama olmuyor iste

sen kocanı kışkırtıp ailesine kızmayı iş yaptım mı sanıyosun. çerez yemekle adam olunduğunu mu sanıyosun ne demektir bu ya insan hiç mi utanmaz arlanmaz bu ne saçmalıktır. kocan bunu ne kadar sürdürecek sanıyosun bu ne kendini beğenmişlik bu ne gurur bu ne kibir sende değil ki kabahat ne diyeyim

ya yazmıcam şu kadına diyorum ama olmuyor iste

sen kocanı kışkırtıp ailesine kızmayı iş yaptım mı sanıyosun. çerez yemekle adam olunduğunu mu sanıyosun ne demektir bu ya insan hiç mi utanmaz arlanmaz bu ne saçmalıktır. kocan bunu ne kadar sürdürecek sanıyosun bu ne kendini beğenmişlik bu ne gurur bu ne kibir sende değil ki kabahat ne diyeyim
sinirlenmeyin nolur böyle bi kadın için yorduğunuz ellerinize yazık
sinir bastı bana da her yazdığını okudukça ama Allah çok büyük, konu sahibinin de evladı olacak Allahım aynı şeyleri kendisine yaşatmadan almaz bu dünyadan

sinirlenmeyin nolur böyle bi kadın için yorduğunuz ellerinize yazık
sinir bastı bana da her yazdığını okudukça ama Allah çok büyük, konu sahibinin de evladı olacak Allahım aynı şeyleri kendisine yaşatmadan almaz bu dünyadan
elimde değil haksızlık bu resmen ben allahtan korkarım ya şu olayı yaşamak asla istemem bir insanda önce allah korkusu olacak ne diyeyim ki mevlam görsün artık allah ıslah etsin etrafındakilere de sabır versin bol bol

Problem senin anandan başlıyor düzgün konuş annem para istemiyor diye suç mu yani
sen annenin para isteyip istememesinin mi suç olduğunu sanıyosun eh iste bu kadarsın annenin suçu senin gibi bencil ukala kibirli saygı ne bilmeyen evlat yetiştirmesi

yani banlanırmıyım bilmiyorum ama durum tamamen bu

elimde değil haksızlık bu resmen ben allahtan korkarım ya şu olayı yaşamak asla istemem bir insanda önce allah korkusu olacak ne diyeyim ki mevlam görsün artık allah ıslah etsin etrafındakilere de sabır versin bol bol
çok haklısınız beni de sinir etti hele son cevapları ne demek eşiannesine bağırmış da bilmem ne, yazıktır günahtır yaa o anne ne emekler verdi evladına
ben de anneyim iyi bi anne miyim bilmem ama aman yürüsün aman yesin aman karnı doysun aman uyusun diye ne emekler veriyorum yarın öbür tutup kızım eşi için bana bağırsa kahrolurum heralde yaa
Allah bildiği gibi yapsın bu kadını ne diyeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X