Ben mi anormalim?

Sen kaçtıkca daha çekici oluyor galiba değişiklik yap ne isterse yap öpmek dokunmak belki doyar da sonra sıkmaz belki valla ben o günleri özlüyorum evlendikten sonra çok değişti nerdeyse adamı zorla yatağa atacam

Gerçekten öyle mi olur evlenince? Ay çocuğun kıymetini bilmeliyim bence

Aman yatağa atıp napcan kız ohhh yatakta yayıla yayıla yatmak varken

Kadin erkek ucuncu seytan derler ya....yasaklar cazip getirir...sen bundan rahatsizsan dile getir
Hatta sana trip atar .soguk bile davranir.hic boyun egme.sen onu tatmin edecek bir nesne degilsin...

Aman yatağa atıp napcan kız ohhh yatakta yayıla yayıla yatmak varken
Üç haftadır öyle yayila yayila dötümü çevirip yatıyorum adamın umru değil bende aman isterse gelir paşa gönlü bilir diyorum oooooo yaşasın kk hatunlari

Birazda sürecin etkisi var sanırım. 3 senedir birlikteyiz ve 5 6 ay hiç görüşemedigimiz olmuştu geçen sene onun patlamasını yaşıyor sanırım. Aynen genelde kalabalık kafelere gidiyorum
Yaniiii cocuk.ne yapsin.biz 11 ay nisanli kaldik.harekete 6 ay sonra gecebildi..cocuk hakli o kadar uzun sure birsey yapmadan nasil dayansin.....saka saka ....erkekler.icin durum farkli ...bekar.kizlarin yanjnda konusmuyoruz diyesim geldi.eskiden kadinlar gunu olunca bizi disari cikartirlardi

Üç haftadır öyle yayila yayila dötümü çevirip yatıyorum adamın umru değil bende aman isterse gelir paşa gönlü bilir diyorum oooooo yaşasın kk hatunlari
Gel dedin mi gelmezler bacm onlar ama git dedin mi yapışırlar adama erkekler yolunu bulmuş biz trip peşindeyz

Evleninceye kadar benimkide öyleydi.evlendik o istek kalmadi.sen onu istemiyor musun? Yoksa daha nisanliyiz 1yil var diye mi cekiniyorsun.bu önemli eger hic istek yoksa evlenince ne yap can.her iliski işkence gibi gelir.

Gel dedin mi gelmezler bacm onlar ama git dedin mi yapışırlar adama erkekler yolunu bulmuş biz trip peşindeyz
Aynen canları isteyince .....bir kez yok istemiyorum dedim kendimce trip yaptım cevap... senin tribini cekemiycem deyip kahvaltisini yaptı tek başına beni çağırmadi.... biz olsak niye istemedi deyip bir kurar bin düşünürüz ahhhh nisanlilik canım lar cicimler havada uçuşurdu saatlerce telde konuşmalar şimdi arayinca .. ne var birseymi lazım çocuğa birseymi oldu ....sesini duymak için aradım deyince ... hi bizim hatun benimi izlemiş iyi iyi ozlemek iyidir deyip dalga geciyo ahah deselerdiya evlilik Aşkı bitiriyo hep nişanlı kaldırdım

Bende isterim niye istemeyim. Ama bu da sürekli olmaz ki. Sürekli aklı bunda ve beni sıkıştırma peşinde bezdim biraz
Kız kaç yaşındasın için geçmiş senin ayol:) nişanlılıkta olur öyle şeyler çok çok normal. olmaması anormal bence.biz eşimle nişanlıyken her fırsatta öpüşüp koklaşırdık.hiçte sıkılmazdım bu durumdan.bak kaç yıllık evliyiz hala durum aynı bizde:)

Bi tek bizde ters olmuş heralde. Biz nişanlıyken onlara gittiğimizde mutfakta kimse yokken yanağından makas aldım diye adam utancından evde duramamıştı. Ya annemler görseydi nolurdu nolurdu diye başımın etini yemişti. Evlenince de ben kaçacak yer aramaya başladım. Şimdi ztn yok son aydayım. Bu arada eşleriniz cinsellik istemiyosa bence sebep yorgunluk kzlar. Şahsen benim sebebim hep bu oldu. Yoksa bende isterim her zaman ama iştir güçtür hayat gailesi insanı bu hale getiriyor

Başbaşa kalmak istemesi doğal, evlenince ne yapmayı planlıyorsun? Senin istememen demir eksikliği kaynaklı olabilir, bir doktora danış konuyu ve kan testinde demirine baktır.
Ciddiyim

Kız bu cevabını kocama okutacam bak milletin kocasında durum hala aynı senin için geçmiş diyecem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…