- 5 Kasım 2014
- 1.447
- 1.074
- 83
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Gerçekten öyle mi olur evlenince? Ay çocuğun kıymetini bilmeliyim benceSen kaçtıkca daha çekici oluyor galiba değişiklik yap ne isterse yap öpmek dokunmak belki doyar da sonra sıkmaz belki valla ben o günleri özlüyorum evlendikten sonra çok değişti nerdeyse adamı zorla yatağa atacam
Aman yatağa atıp napcan kız ohhh yatakta yayıla yayıla yatmak varkenSen kaçtıkca daha çekici oluyor galiba değişiklik yap ne isterse yap öpmek dokunmak belki doyar da sonra sıkmaz belki valla ben o günleri özlüyorum evlendikten sonra çok değişti nerdeyse adamı zorla yatağa atacam
Üç haftadır öyle yayila yayila dötümü çevirip yatıyorum adamın umru değil bende aman isterse gelir paşa gönlü bilir diyorum ooooooAman yatağa atıp napcan kız ohhh yatakta yayıla yayıla yatmak varken
Yaniiii cocuk.ne yapsin.biz 11 ay nisanli kaldik.harekete 6 ay sonra gecebildi..cocuk hakli o kadar uzun sure birsey yapmadan nasil dayansin.....saka saka ....erkekler.icin durum farkli ...bekar.kizlarin yanjnda konusmuyoruz diyesim geldi.eskiden kadinlar gunu olunca bizi disari cikartirlardiBirazda sürecin etkisi var sanırım. 3 senedir birlikteyiz ve 5 6 ay hiç görüşemedigimiz olmuştu geçen sene onun patlamasını yaşıyor sanırım. Aynen genelde kalabalık kafelere gidiyorum
Gel dedin mi gelmezler bacm onlar ama git dedin mi yapışırlar adama erkekler yolunu bulmuş biz trip peşindeyzÜç haftadır öyle yayila yayila dötümü çevirip yatıyorum adamın umru değil bende aman isterse gelir paşa gönlü bilir diyorum ooooooyaşasın kk hatunlari
İstiyorum ama bunaltti biraz beniEvleninceye kadar benimkide öyleydi.evlendik o istek kalmadi.sen onu istemiyor musun? Yoksa daha nisanliyiz 1yil var diye mi cekiniyorsun.bu önemli eger hic istek yoksa evlenince ne yap can.her iliski işkence gibi gelir.
Aynen canları isteyince .....bir kez yok istemiyorum dedim kendimce trip yaptım cevap... senin tribini cekemiycem deyip kahvaltisini yaptı tek başına beni çağırmadi.... biz olsak niye istemedi deyip bir kurar bin düşünürüz ahhhh nisanlilik canım lar cicimler havada uçuşurdu saatlerce telde konuşmalar şimdi arayinca .. ne var birseymi lazım çocuğa birseymi oldu ....sesini duymak için aradım deyince ... hi bizim hatun benimi izlemiş iyi iyi ozlemek iyidir deyip dalga geciyo ahah deselerdiya evlilik Aşkı bitiriyo hep nişanlı kaldırdımGel dedin mi gelmezler bacm onlar ama git dedin mi yapışırlar adama erkekler yolunu bulmuş biz trip peşindeyz
Kız kaç yaşındasın için geçmiş senin ayol:) nişanlılıkta olur öyle şeyler çok çok normal. olmaması anormal bence.biz eşimle nişanlıyken her fırsatta öpüşüp koklaşırdık.hiçte sıkılmazdım bu durumdan.bak kaç yıllık evliyiz hala durum aynı bizde:)Bende isterim niye istemeyim. Ama bu da sürekli olmaz ki. Sürekli aklı bunda ve beni sıkıştırma peşinde bezdim biraz
Başbaşa kalmak istemesi doğal, evlenince ne yapmayı planlıyorsun? Senin istememen demir eksikliği kaynaklı olabilir, bir doktora danış konuyu ve kan testinde demirine baktır.Normalde hiç böyle bir konu acmadim daha önce.Cinsellik bölümüne açılmadığı için buraya yazıyorum. Biraz çekiniyorum ama merak ediyorum bazı şeyleri ve sizlere de güveniyorum hani. Nişanlıyim biliyorsunuz :) baştan beri aramızda bir çekim var tabi yakinlasmalar da oldu hani inkar etmeyim. Ama ufak şeylerdi. Klasik el ele tutma fln. Ama ben bu çocuğu engelleyemiyorum artık. Afedersiniz gerçekten özür dilerim ama sürekli benimle baş başa kalmak, beni sıkıştırmak peşinde. Bundan bikacağım hiç aklıma gelmezdi ya.. Ama bıktım artık. Yanlış anlaşılmasın birliktelik fln değil derdi ama sürekli yakınlaşma derdinde bezdirdi beni canimdan. Bende neden bilmiyorum ama isteksizim ona karşı kaç zamandır. Bi de sevmiyorum hani öyle ne ergenler gibi. Ama beni anlamıyor. Düşünün bahçeleri fln var epey gezmeye gittik ailecek ya yeğenlerinin küçük bir evi var onlarla anlaşmış yengenizle yalnız kalayım siz gidin fln demiş. Kimseden utanmıyor da. Daha bir sene var evliliğe. Ve onun bu önü alınmaz isteği ile nasıl başa cikicaz bilmiyorum bıktım yahu
Kız bu cevabını kocama okutacam bak milletin kocasında durum hala aynı senin için geçmiş diyecemKız kaç yaşındasın için geçmiş senin ayol:) nişanlılıkta olur öyle şeyler çok çok normal. olmaması anormal bence.biz eşimle nişanlıyken her fırsatta öpüşüp koklaşırdık.hiçte sıkılmazdım bu durumdan.bak kaç yıllık evliyiz hala durum aynı bizde:)
Anladım.surekli bu tutumdaysa sıkılmış olabilirsiniz tabi.O zaman açıkça söyleyin sürekli böyle yapmasan ben de seninle yalnız kalmak istiycem ama bu israrciligin beni sogutuyor diyeİstiyorum aslında ama sürekli beni bunaltmasi hevesimi kaçırıyor
Konusun bunu onla.Kesinlikle bir çekim oluyor. Bende istemezdim normalde yaşamayı ama bir süre sonra engelleyemiyorsun zaten. O da çok abartmasa bende isterim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?