Ben mi anormalim?

Ben 5 hafta içinde evlendğim için odun tarafını göremedim şekerim ama görsemde evlenirdim eve gelirken hergün bitter çikolata alır unutmaz bunun için evli kalınıro istemiyorum dedi mi ben diyorum keyfin bilir kociş çokta şey yapmamak lazım diye

Aynen arıyorum buyur diyor konuşuyorsun kut diye kapatıyor

bunun aklı çükünde.seven insan sıkmaz be kızıda soguttu salak ilerde evlenınce cınsellık istemıcen bunla.karsı tarafın ne hısettıgı önemlı degıl aman ben tatmın olımde kadın naparsa yapsın.canım sen iyi düüsn bu çük kafalıyı bence sevmıyorsun sevsen sende onun sana sarılmasını yalnız kalmayı isterdın adama güvenmıosun kı tatlım.

21 yaşındayım ama ruhum 60 sanırım aslında bende istiyorum ama bunaltıyor beni. Sürekli diretmese zaten kendim de isterim ama işte

Başbaşa kalmak istemesi doğal, evlenince ne yapmayı planlıyorsun? Senin istememen demir eksikliği kaynaklı olabilir, bir doktora danış konuyu ve kan testinde demirine baktır.
Ciddiyim
2 3 aydır bu isteksizlik var bende. Sanırım bundan kaynaklanıyor bu şikayetim ya. Demir eksikliği buna sebep oluyor mu gerçekten?

İleride ne olur bilmiyorum ama bu gidişle bende istek kalmiycak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…