Siz de alışacaksınız çünkü eşiniz bu. Adam gizli saklı yapmıyor, alacağını vereceğini söylüyor ve sizin itiraz hakkınız yok. Size takılan altınlar bile sizin tasarrufunuzda değil, ellemiycez dediğiniz halde onlara güveniyor. Her ay kenara atarım dediği altın da okuyan çocuğa gidecek. Akrabayla yapılan işe fazla güvenmeyin. Bugün belirlenen rakamların üzerinde zam yapar, yarın işler çok kötü der azaltır. Siz çalışmak istememeye atama beklemeye devam edin. Koşullar kötüydü, şartlar çok zordu, yıprandım... Herkes kapıdan özel şöförle alınıp plazadaki iş yerine götürülmüyor.
Hayat sizin hayatınız, ben bu dünyaya çile çekmeye geldim diyorsanız devam edin. Kocanız için sizin lokmanız değil ailesinin istekleri lüksü ön planda. Olur da aç kalmamak için çalışmaya karar verirseniz de paranızın kuruşunu elletmeyin. Kendinize harcayın, birikim yapın. Anne iki kardeşi karşısına alıp, durumumuz belli abinlerin evine tek maaş giriyor, sana sadece 1 bilezik alabilir fazlası olmaz bile demiyor. Bunu yapsa hem oğluna hem kızına adil davranacak ama onun yerine oğlunun tepesine biniyor.