Ben mi çok katı kalpliyim?

Şimdi de konuşmuyo hanimefendi benimle ben tavırlı davranıyorum çünkü

Anladım belki ben cana yakın davransam daha huzurlu bir ortam olur ama içimden gelmiyo şimdi de küsmüş benle hanımefendi suratı beş karış

Şimdi de konuşmuyo hanimefendi benimle ben tavırlı davranıyorum çünkü
ne yaşadığınızı bilmiyorum ama konuşmuyosada herkes kendi bilir bende bazen konuşmam sinirlendiğimde. bu kv ler zaten aynı fabrika herhalde. bizde evlat sahibi olcaz umarım böyle olmayızz olmamalıyız die düşünüyorummm ..

Baştan kötü giden bir ilişki sonradan asla düzelmez ama bastan iyi olan sonradan bozulan ilişkiler tölere edilebilir gelir bana her zaman..sizde bastan geçinemediğiniz kayınvalidenizle şu an iyi olmaya çalışamıyorsunuz hepsi bu..bunun vicdanınızı rahatsız edebilecek bir durumu yok..rahat olun..ki eşinizde size bırakmış..istediğiniz gibi davranın..samimiyetine inanırsanız belki ilişkiniz düzelebilir kayınvalidenizle..

Ev işi dışında bir odaya kapanan sensin ben sana acıdım. Kv sana daha önce ne yaptı bilmem. Ama normale dön bence. Yani evin içinde normal dolaş vs. Ama yinede ayrı eve çık

Geçmişte çok zor şeyler yaşamış olabilirsiniz, anlarım ama şuan kadın hatasını anlamış. Size iyi davranıyor. Bu durumda aynı evde başka odada oturmak hiç hoş değil. Böyle devam ederseniz eşinizin desteğini de kaybedersiniz. Zor da olsa geçmişe sünger çekmelisiniz, en azından öyle yapmış gibi görünmelisiniz

bir işe girsenize ya da bir hobi edinin.işe girerseniz eve çıkma sürecine de katkıda bulunursunuz.bence doğru yapıyorsunuz, nefret ediyorum kötü kaynanalardan.

Benim ailem melek gibi insanlar ben de senin gibi odamda yaşıyorum. Canım odam benim :)
Belli bir yaştan sonra aileyle kesinlikle yaşanmaması gerektiğini düşünüyorum. Hele ki siz evlisiniz. Yani bir evi çekip çevirecek maaşı birikimi yoksa o adam niye evlendi,hadi 'ergen gibi aile evinde yaşayım , ama gecelerimi renklendirecek bir karim olsun' dedi,evlendi .Siz niye kabul ettiniz?
Neyse olan olmuş. Bence doğru yoldasin. Odani kendince süsle,onların evinden bağımsız çok güzel bir yer olsun. Pinterestten falan evde yapacak şeyler bul,onlarla oyalan.
Hatta daha iyisi vaikikide kotonda falan bir işe gir. asgari ücret 1600. İstanbul dahil her yerde 1 milyar kiraya ev bulabilirsiniz. Senin maaşınla ev kira-fatura-alisveris yapın eşin parası da biriksin, arasıra başbaşa birşeyler yapın.
İnan ki reyonlarda kıyafet katlamak kaynananın çamaşırını toplamaktan daha keyif vericidir.

bir işe girsenize ya da bir hobi edinin.işe girerseniz eve çıkma sürecine de katkıda bulunursunuz.bence doğru yapıyorsunuz, nefret ediyorum kötü kaynanalardan.
Ayrı eve çıkmamamızın sebebi maddiyat değil allaha şükür kendimizi geçindirebiliriz. Sorun kaynanam en başta konuştuk falan derdi var

Ergenliğini tamamlamamış kızlar Ergenliğini tamamlamamış erkeklerle evlenirse işte böyle evsiz barıksız yaşar.

Siz bu evliliği kabul ederken aileniz neredeydi?

Neden çalismiyorsunuz?

Yanına gitse ya susmak için kendinizi kasacaksınız yada tartışma çıkacak. Böyle daha sakin ve mutluysanız böyle devam edin. Arada dışarı çıkın ama kendinizi de bunalıma sürüklemeyin.

Haklisin
Biran once ayri ev cikin.
Sakim merhamet yapma ayril!!!!!

Aksama kadar niye bir odaya tikilasin?
Omur geciyor.
Ayril rahatla

Senin için zor bir durum bir arada yaşamak kolay değil en azından bir işe girsen hem kafan dağılır hem kendi paranı kazanırsın böylelikle bütün gün evde durup kendi kendine kurmazsın

Anladım belki ben cana yakın davransam daha huzurlu bir ortam olur ama içimden gelmiyo şimdi de küsmüş benle hanımefendi suratı beş karış
Küsebilir, normal çünkü onlar öyle görmüş. Sizin odadan çıkmamanız bile onun için çok büyük bir şey. Ki kaldı ki size sadece küserek tepkisi vermesi bile KENDİNCE çok az bir tepkidir. Çünkü kendisinin kaynanasına böyle bir şey yapma ihtimali muhtemelen söz konusu bile olamaz.
Anladığım kadarıyla iyi niyetli olmaya çalışıyorsunuz, ne güzel. İnşallah Sürayyanın Esma sultanı yumuşattığı gibi siz de iyi anlaşırsınız :)
Şaka bir yana kim dört dörtlük anlaşıyor ki?
Kimi mecburen ya da korkusundan susup içine atıyor, kimi ben kendimi ezdirmem diye ilişkileri yıkıyor. Kimileri de yanlışa yanlışla karşılık vermek yerine doğru ve dik durup hayatını iyi idare etmeyi biliyor işte.

Gerekirse soğan ekmek ye ama ayrı eve çık bu nedir yahu hayat mı bu

Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) benim odamda olmama sinir oluyo ama kendisi sebeb bunun farkında değil malesef. Sabır çekiyorum. Ben evin içinde olduğum sürece onu sevemicem bari birazcık da olsa karşılıklı saygımızı bozmadan çıksam ayrı eve ama sanırım birbirimzden iyice nfret edicez bu gidişle öyle görünüyo. Hayatta hep kendi dediği olmuş hiç kendini ezdirmemiş biri brnim kaynanam. Gelinlerinin kendisinr benzemesini kesinlikle istemiyo. Kendini acındırıyo tansiyonum var kalpten götürceksin beni oğlum kaç yaşında kadınım ben oğlum... uzar da gider. Kendinden illahlah ettirdi resmen. Benim de sınavım bu demekki sabretmeyi öğrenicem inşallah.

Senin için zor bir durum bir arada yaşamak kolay değil en azından bir işe girsen hem kafan dağılır hem kendi paranı kazanırsın böylelikle bütün gün evde durup kendi kendine kurmazsın
Şuan için pek mümkün durmuyo. Kaynanam istiyoki bana laf sokmasına rağmen odamda oturmiyim onun dizinin dibinde oturim. Sonuçta beni dövmüyolar ya sorun yok ya hani(!) Kendisini çok övüyo vr hatalarını keisnlikle kabul etmiyo. Bide yalanları var çok fazla yalanı ortaya çıksa da yüzü kızarmıyo sabır diyorum sadece sabır. Her şey bir gün düzelir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…