- 9 Ocak 2015
- 12.844
- 29.166
- 798
- Konu Sahibi Hesappasif
-
çağırma gelmesin,vukuatları var diyorsun ama arkadaşlık etmeye devam ediyorsun,sennki bile bile lades.kimsenin eşi de bu kadar rahat olmamalı.bence uzak durmaya bak..Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
.bu arkadaşın bazı vukuatları var o yüzden rahatsız oldum
hayır yakında olda etmem yada esim evde olmazBüyük ihtimalle öyle yaparım abartmıyorum dimi kuzenim olsa anlarım da arkadasın ne işi var yatılı eşim evdeyken
Başlık trol değil kendimi düzgün ifade edemedim millette sacma yorum yapınca milleti Tii'ye aldım .güzel yorum yapanlara TeşekkürlerTrol baslik mi bu?
Kahkaha attım :):)Hanımlar herkes kocasına sahip çıksın. Gevşek kadın yolculuğa çıkacakmış edepli hatunlara duyurulur
Kendi ailesi yakin akrabasi degilse pek normal degil.Bıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
Arkadasin vukatlari varBıktık bu melekeden diyebilirsiniz ama yazıyorum işte :)Daha yeni evliyim antepteyim evli bir arkadasım bana diyorki istanbulda oturuyor antepe misafirliğe gelirim bende eşin izin verir mi dedim ki eşi rahat biri verir dedi yani kız işi gücü yok ist. Antebe cocuguyla bana kalmaya gelecek ve bu kız acayip biri yani öyle pek edepli değil sadece ortak arkadaslarımız var diye konusuyorum benim bu düşüncem sacma mı yoksa evli bir bayanın eşi olmadan başka bir çiftin evinde kalması normal mi eşi eşimi tanımıyor bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?