- 15 Ekim 2018
- 8.331
- 14.777
- 163
- 35
- Konu Sahibi SalakSacma
-
kesinlikle sinuclarina katlanmak lazim benm abimle yengem kuzen cocuklari bir tane cocuklari sagliksiz dogdu oldu cok ornek var herkesin akli fikri var. ben karsi degilim ama sonucu cok kotu .cun 5 cocugundan biri engeli olma ihtimali var ki oluyorYa insanlar kafaya göre konuşuyor işte. Kuzenine genel olarak evlenebilir gözüyle bakıyorsan o zaman kardeşin gibi sarmaş dolaş gezdiremezsin yanında. O zaman dini alet ediyorlarsa bütün kuralları uygulasinlar. Tek işlerine gelenleri değil. Ben bu konuya dini karıştırmiyorum bile. Eşim çocuk doktoru. Engelli hastalarının çoğunun annesi babası akraba. Bazılarının birden fazla engelli çocuğu var. Izin var diye herseyi de yapmamak lazım. Yoksa bana ne kim kiminle evlenir aşık olur. Bende ban yerim büyük ihtimal ama bizim toplum bu konuda bilinçlenmesi lazım artık
Evet, adamın niyeti ne olursa olsun konu sahibini huzursuz edip soru işareti uyandırdığına göre mesajı kabul edilemez. Demek ki öyle bir diyalogları yok ki kadın rahatsız olmuş. Bu durumda mesajı hoş bulmak mümkün değil.Kafasında soru işareti oluştuğuna göre muallakta kalmış.
Zaten flörtöz biri olduğunu söylüyor. Kendisine karşı mı başka kızlara mı bilemedim. Hareketlerinden anlaşılır aslında ilgisi..
Benim hiç bir kuzenimle bu derece samimiyetim yoktur. Ama kardeş gibi büyümedik diye de hiç kimse birbirine o gözle bakmadı bakmaz..
sanki sen de kuzene boş değilsin..Şimdi aklıma geldi benim çok yakın bi arkadaşımı beğendiğini söylemişti şakayla karışık bende o maddiyata çok düşkün sana bakmaz dedim oda biraz bunaltınca tersledim bana " ne oldu kıskandın mı seni mi alıyım yoksa bi işe başlayım da siz görün " demişti
Ne tatilde ne bizde kaldığında çok yalnız kaldığımız oldu ama buna yönelik bişey görmemiştim otururken sarılır eder ama eski sevgilisini unutamadığını bile anlatmıştı . Yalnız dikkatimi çeken yalnız kaldığımızda bana sarılma konusunda fln daha rahat . Bi art niyet aramadığım için bunları görmemişim ama şimşekler kafamda çakıyo birer birer resmen
Kuzen kardeş gibi, yok kuzenle evlilik vs enseste girer yazanlar olmuş yani pessss. Kuzenin yabancı bir erkekten farkı yoktur İslam a göre, o sizin kardeşiniz değildir, evlenilebilir.
Olta atmış resmenGünaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?
Siz kavramlari karistiryorsunuz.Cehalet kokuyor şu yazdıklarınız!
Ensest aile içi yasak ilişkidir, aile dediğiniz de kardeş çocuklarını da kapsar. Ayrıca tıp bilimi kardeş çocuklarının evliliklerine karşı çıkar!
1500 yıllık kurallarla değil bugünün bilimsel çalışmalarının sonuçları ile hareket etmeliyiz.
Kuzen aklınca sizin nabzınızı yoklamış.Günaydın benim bi kuzenim var erkek 5 yaş büyük benden arada sırada görüştüğüm biri. Çoğu zaman flörtöz tavırları vardır . İyi anlaşırız benim ailem ve onla birlikte tatile gitmişliğimiz bile vardır . Şuan şehir dışında iş için bu sabah bir mesaj attı . "Gerizekalı rüyamda senle sevgiliydik beni aldatıyodun nasıl sinirlendim " bende güldüm aldatıldığın için mi üstğn açık kalmış hala etkisindesin dedim . Oda " ama çok aşığım sana bana çok sadıktın nasıl yapar bunu diye düşünüp durdum deli oldum bi türlü uyanamadım " dedi bende rüya işte dedim aynen.. dedi bu şekilde anlatması beni biraz şüphelendirip düşündürdü sizce ben mi fesatım yani anlatış şeklinden dolayı şüpheye düştüm bide siz yorumlarmısınız ?
Kuzen ve ask
Bana cok itici geldi
Sizi deniyor
Sanirim.sizin ailede kuzen iliskileri norma
Bu yuzden cekinmemis
akraba akreb diyorsun:):)Bu nedir yaa
Nasıl bir kuzen bunu söyleyecek samimiyeti bulabiliyor.
Kuzen ya kuzen akraba ikişkileti bana hep çağ dışı gelmiştir . Yerinizde olsam hemen ilişkiyi keserim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?