• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben mi hatalıyım kızlar...

kivimuz

Biz bize bize bizden fayda var...
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2012
299
36
118
Merhaba kızlar ben nisanliyim.Nisanlim bulundugumuz sehrin ilcesinde öğretmenlik yapıyor aileside baska bi ilcede yasiyor anlayacaginiz hem bana hem onlara ayni uzaklikta. Nisanlimla plan yapmistik dun cuma gunu senin yanina gelirim gezeriz ordanda sehir merkezine gider gezeriz dedim. Nese tamam falan dedik cünkü benim bazi islerim vardi cuma günü müsait olabiliyorum anca bunu kendiside biliyor. Bu iste keşke daha erken görüşebilsek hem yilbasinida yalniz gecirecem özledim falan filan demeye başladi. Benimde icim rahat etmedi bugünü yalniz geçirecek canı sıkılır dedim yarin gelirim gezeriz dedim islerimi halletmeye calisirim dedim. Nese tamam dedi sevindi. Az önce bana telefon açmış diyo ki eee annem aradı yılbaşinı tek geçirme yanımıza gel ben oraya gidecem senlede hafta sonu bulusuruz annem özlemis beni bende onu özledim oraya gidecem diyo. Bende sinirlendim haliyle ona göre plan yapmistim islerimi halletmeye calismistim erken bulusacaz diye. Bana telefonda bagırmaya başladi ee neymis efendim gitmesi suçmuş zaten annesi ne dese ben aksini diyomusum yilbasini yalniz mi gecirim yalniz olupta dedim yarin erkenden yanindayim dedim. Ben ailemin yanindaymisim anlamazmisim basil vicdanin rahat edecek ben tek basima gecirecem falan filan. Daha az önce seni çok özledim diyen iki dakika sonea ailemi özledim oluyo. Baktim uzuyor konu uzatmadim düşünemedim özür dilerim dedim sen bilirsin falan dedik yok gitmiyom bi yere sende mutlu ol diyo. En sonunda zor ikna ettim gitmeye gitti şimdi. Bilmiyorum ben mi hatalıyım sonuçta ailesi özleyebilir bana noluyosa diyorum. Bilmiyorum kizlar kusur bende mi yorumlarinizi bekliyorum konusmuyo simdi soguk benle nasil davranayim. Bu arada herkese mutlu yillar...

Anladigim kadariyla siz gundüz onunla vakit gecirecektiniz, yani gece yanliz olacakti, yeni yila öyle girecekti, bu durumda bence sizinde hak vermeniz lazim, bari ailesiyle gecirecek evde tek basina degil...:ssz:

Merhaba kızlar ben nisanliyim.Nisanlim bulundugumuz sehrin ilcesinde öğretmenlik yapıyor aileside baska bi ilcede yasiyor anlayacaginiz hem bana hem onlara ayni uzaklikta. Nisanlimla plan yapmistik dun cuma gunu senin yanina gelirim gezeriz ordanda sehir merkezine gider gezeriz dedim. Nese tamam falan dedik cünkü benim bazi islerim vardi cuma günü müsait olabiliyorum anca bunu kendiside biliyor. Bu iste keşke daha erken görüşebilsek hem yilbasinida yalniz gecirecem özledim falan filan demeye başladi. Benimde icim rahat etmedi bugünü yalniz geçirecek canı sıkılır dedim yarin gelirim gezeriz dedim islerimi halletmeye calisirim dedim. Nese tamam dedi sevindi. Az önce bana telefon açmış diyo ki eee annem aradı yılbaşinı tek geçirme yanımıza gel ben oraya gidecem senlede hafta sonu bulusuruz annem özlemis beni bende onu özledim oraya gidecem diyo. Bende sinirlendim haliyle ona göre plan yapmistim islerimi halletmeye calismistim erken bulusacaz diye. Bana telefonda bagırmaya başladi ee neymis efendim gitmesi suçmuş zaten annesi ne dese ben aksini diyomusum yilbasini yalniz mi gecirim yalniz olupta dedim yarin erkenden yanindayim dedim. Ben ailemin yanindaymisim anlamazmisim basil vicdanin rahat edecek ben tek basima gecirecem falan filan. Daha az önce seni çok özledim diyen iki dakika sonea ailemi özledim oluyo. Baktim uzuyor konu uzatmadim düşünemedim özür dilerim dedim sen bilirsin falan dedik yok gitmiyom bi yere sende mutlu ol diyo. En sonunda zor ikna ettim gitmeye gitti şimdi. Bilmiyorum ben mi hatalıyım sonuçta ailesi özleyebilir bana noluyosa diyorum. Bilmiyorum kizlar kusur bende mi yorumlarinizi bekliyorum konusmuyo simdi soguk benle nasil davranayim. Bu arada herkese mutlu yillar...

Nişanlınız annesine hayır diyemiyor anlaşılan .

Sen haklsn valla nişanlısınz sonucta annesine söyleyebilirdi planmz var diye hemen karar değiştirme ne oluyor. Ben olsam h.sonu buluşmazdm..

Yılbaşı gecesini geçirsin ailesiyle beraber bunda ne gibi sorun var,siz zaten yılbaşı gecesi beraber olmıyacaksınız.

ben olsam haftasonu da buluşmazdım.
tavır koyun ki bir ömür bu tripleri çekmeyin.
anacı biri belliki.
Biraz aileci ama benim ailemede cok yakın davranıyor. Bilmiyorum anca bana laf ediyo karsı çikiyor. Ailere gelince kedi gibi bilmiyoeum ben nasil davranacagimi cozemedim henuz

Ewet hakliyken haksiz duruma düstüm yine alttan alan özür dileyen ben oldum. Ben kendi aksine bisey dedigim zaman hemen bagiriyor telefonu firlatiyor ben insan degilim cunku benim kendime gore fikirlerim dusuncelerim yok 5 yildir birlikteyiz nisanlaninca herseyi burnumdan getiriyor saolsun
Haklısın haklı olmasına da

haklıyken haksız duruma düşürmüş seni

Nişanlınız annesine hayır diyemiyor anlaşılan .

Sen haklsn valla nişanlısınz sonucta annesine söyleyebilirdi planmz var diye hemen karar değiştirme ne oluyor. Ben olsam h.sonu buluşmazdm..

dert edilecek bir şey değil aslında iki tarafta haklı...

Ewet hakliyken haksiz duruma düstüm yine alttan alan özür dileyen ben oldum. Ben kendi aksine bisey dedigim zaman hemen bagiriyor telefonu firlatiyor ben insan degilim cunku benim kendime gore fikirlerim dusuncelerim yok 5 yildir birlikteyiz nisanlaninca herseyi burnumdan getiriyor saolsun

Bundan sonraki 5 yılları bi düşünün bence. . Isiniz zor gercekten böyle adamla.

Bir öfke kontrolü olmayan bağıra çağıra istediğini yaptırmaya çabalayan erkek vakkaası daha ..
Ezdirme kendini ..
Bağırarak sana istediğini yaptıramayacağı öğret yoksa evlendikten sonra çooook üzülürsün .

Aynı şehirdeymişsiniz,gündüz sizle zaman geçirip gece kalmaya ailesine gidemiyor mu?
Haftasonu da siz gitmeyin kesinlikle

Adamın yeni yıla yalnız girmek yerine ailesiyle geçirmek istemesinin nesi yanlış? Siz onunla olmayacağınıza göre bu akşam o da başka planlar yapmış, iyi de yapmış. Buna karşı çıkmanın sebebi nedir? Planlar değişebilir.

Kk'da sürü psikolojisi olduğundan emin oluyorrum böyle konularda. Hatalı olmayan adamı da hatalı yapmışsınız, annnesini özlemesi de suç olmuş. Bravo, böyle devam. Erkeklere düşman olalım topluca.

Hiçbir anne evladıyla beraber olma fırsatını kaçırmak istemez.Sizinlede yılbaşı programı olmadığına göre ailesiyle geçirsin.
Bence akşam kayınvalidenizi arayıp yeniyıllarını kutlayın.Nişanlınızın tek başına olmakdansa ,ailesiyle berabe rolmak istemesi gayet normal.
Hoşluk varken tribe gerek yok bence.

Bilmiyorum kendi evde tek basina istedigi gibi bagirip cagiriyor ailem yanimda bagirip cagirip sinirlenemiyorum bende ailesininde bana karsi biseyi yok iyiler simdilik. Ama haftasonu gidip karsima alip konusacagim bizim isteklerimizo erteliyo hep gerekirse bende bagirip cagiracagim bende teli firlatacagim gorsun nasil oluyomus
Bundan sonraki 5 yılları bi düşünün bence. . Isiniz zor gercekten böyle adamla.

Bir öfke kontrolü olmayan bağıra çağıra istediğini yaptırmaya çabalayan erkek vakkaası daha ..
Ezdirme kendini ..
Bağırarak sana istediğini yaptıramayacağı öğret yoksa evlendikten sonra çooook üzülürsün .

Aynı şehirdeymişsiniz,gündüz sizle zaman geçirip gece kalmaya ailesine gidemiyor mu?
Haftasonu da siz gitmeyin kesinlikle

Back
X