- 8 Ocak 2012
- 299
- 36
- 118
Merhaba kızlar ben nisanliyim.Nisanlim bulundugumuz sehrin ilcesinde öğretmenlik yapıyor aileside baska bi ilcede yasiyor anlayacaginiz hem bana hem onlara ayni uzaklikta. Nisanlimla plan yapmistik dun cuma gunu senin yanina gelirim gezeriz ordanda sehir merkezine gider gezeriz dedim. Nese tamam falan dedik cünkü benim bazi islerim vardi cuma günü müsait olabiliyorum anca bunu kendiside biliyor. Bu iste keşke daha erken görüşebilsek hem yilbasinida yalniz gecirecem özledim falan filan demeye başladi. Benimde icim rahat etmedi bugünü yalniz geçirecek canı sıkılır dedim yarin gelirim gezeriz dedim islerimi halletmeye calisirim dedim. Nese tamam dedi sevindi. Az önce bana telefon açmış diyo ki eee annem aradı yılbaşinı tek geçirme yanımıza gel ben oraya gidecem senlede hafta sonu bulusuruz annem özlemis beni bende onu özledim oraya gidecem diyo. Bende sinirlendim haliyle ona göre plan yapmistim islerimi halletmeye calismistim erken bulusacaz diye. Bana telefonda bagırmaya başladi ee neymis efendim gitmesi suçmuş zaten annesi ne dese ben aksini diyomusum yilbasini yalniz mi gecirim yalniz olupta dedim yarin erkenden yanindayim dedim. Ben ailemin yanindaymisim anlamazmisim basil vicdanin rahat edecek ben tek basima gecirecem falan filan. Daha az önce seni çok özledim diyen iki dakika sonea ailemi özledim oluyo. Baktim uzuyor konu uzatmadim düşünemedim özür dilerim dedim sen bilirsin falan dedik yok gitmiyom bi yere sende mutlu ol diyo. En sonunda zor ikna ettim gitmeye gitti şimdi. Bilmiyorum ben mi hatalıyım sonuçta ailesi özleyebilir bana noluyosa diyorum. Bilmiyorum kizlar kusur bende mi yorumlarinizi bekliyorum konusmuyo simdi soguk benle nasil davranayim. Bu arada herkese mutlu yillar...