- 2 Ekim 2012
- 3.665
- 3.118
- 173
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Lütfen hayır deyin. Hem maddi hem manevi külfet. Bir anlamda çocuğunuzun rızkını o kadına yedirmiş oluyorsunuz artık sadece kendinizi ve bebeginizi düşünün.Eşim özellikle 2 hafta önce geldiklerinde x den izin al hamile ben dayı yeğen arasına girmem diyor dayım uçaktan alıyor evime 10 dakika mesafede sabahın 6sında geldik uyanın diye arıyor ben aramasını izin almasını beklerken ben hayır diyebilen bir insan olmadım ama ne yapabilirdimki
Böyle bir eşe sahip olduğunuz için en başta şanslısınız bunu demek isterim.
Ne sansi bu ayol?
Ahlaksızlığa hoş bakan, imkan saglayan koca mi şans? Yapmayın Allah askina? Kimbilir dayidan ne menfaati var ki bu kadar large davranabiliyor. Adam sanki nikahlı karısını getirmiş de aylarca kalmış da koca ses çıkartmamış gibi.
Basit sebeplerle,Kolay bosanmalara karsiyim ama böyle bir kocam olsa ahlaki degerleri yok diye bosarim valla. Bu adam yarin obur gün ayni şeyi bana yapabilecek kapasitede demektir.
Saplar samanlar karışmış havada uçuşuyor. Biraz ince düşünce lutfeeennn.
Evli adamla yatıp kalkan kadınla beraberHayır dayım eşiyle 2 senedir ayrı eşi yüklü miktarda para istediği için boşanma gercekleşemiyor kağıt üstünde dayım evli.
Bir an önce annenize söyleyin. Bozulursa bozulsun onu da siz düşünecek değilsiniz, ayrıca nikahlı karısı değil bir şeyi değilEvet ben dayımada boşanamadığı yengemin haklı olduğunu dile getirdim eşimide benide çocuk yerine koyuyor ve siz bilmiyorsunuz siz anlamıyorsunuz zaten bitmiş etmiş diyor evet rahatsız olduğum asıl konu hamileyim ve mecbur kalıyorum zina yapıldığına evimde ses çıkartamadım ne yapıcağımı bilmiyorum şuanda anneme söylesem belki de iş bozulmaya kadar gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?