Ben mi herşeyi kafama takıyorum aceba

Terbiyesizler ne demek yigeninin evinde dus alip ortada gezmek. Bayanla nasil tanisma sekliymis bu anlamadim. Dayim degil ister babam olsun birdaha evime sokmam onlari. Ya evlensinler yasa gitsinler ne yapicaklarsa hotelde yapsinlar.
Kendi evinde misafir gibisin olacak is degil

Kadin yengesi degil ki dayisinin metresi.
Lutfen ikiyüzlü olmayalim. O dayı olacak adamın henüz ayrilmadigi(resmen bosanmadigi) eşi buraya yazsa;esimden henüz resmen ayrilmadik ama adam sevgilisini alip yegeninin evinde gunlerce haftalarca kaliyor dese adama da, onlari evine kabul eden yegenede elestiri bombaları yagardi.

Böyle bir eşe sahip olduğunuz için en başta şanslısınız bunu demek isterim. Sizide düşünüyor dayınızla aranızın kötü olmaması içinde altttan almaya çalışıyor.
Sizde alttan alıyorsunuz, ama siz hamilesiniz, hemde 7 aylık. Rahatsızlık duyuyorsanız bunu eşinizle birlikte kibarca dile getirin sizde kalmamaları gerektiğini, ya da yurt dışından şehşr dışından arkadaşınızın geleceğini söyleyin ? Kusura bakma dayı gelicek kalacak yeri yok vs diyin.
Kendinizi bu kadar huzursuz etmeye hakları yok, kim olursa olsun...

Evinizde ahlaksızlık yapılıyor farkında mısınız ? Resmi olarak dayınız hala evli ayrı yaşasa bile. Kendinizi çok kullandırıyorsunuz Dayıya bir mecburiyetiniz mi var ?

Son düzenleme:
Allahım daha neler duyacağız resmen şok oldum. Hamilesiniz çok kötü şeyler söylemiyeceğim sizi üzmemek için. "Artık pazar günü geldiğinde üzgünüm dayı bu kadarı bile fazla artık kabul edemeyeceğim, gerekirse kendine ev tutu zira bir senedir yapman gereken buydu. Artık stres olmak istemiyorum. Burası sizin eviniz değil. Ben kibarlık yapıp bir iki gece için kabul etmiştim siz suistimal ettiniz. Yapmak istediğim tasarrufu mahvettiniz." demelisiniz. demelisiniz ki üste çıkmasın. Birde annenize söyleyin. Üstüne bir de anneniz kalaylasın, söylesin ki kendi yaptığı pisliği haklı görmesin.

Neyse ben olsam yüzde bi milyon böyle yapardım. Kendinizi üzmeyin hamilesiniz. Emin olun kabul etmiyorum demek zor değil ve hayır demek en doğal hakkınız

"Dayicim cok fazla sancim oldu, acile gittik. Doguma kadar yatmam/az hareket etmem/hic is yapmamam/kendimi yormamam vs vs gerekiyormus. Sizi kabul edemeyecegim kusura bakmayin"
Minvalinde bir mesaj atın.
Buna ragmen ısrar ederlerse cirkefe baglamaniz gerekir

Evet ben dayımada boşanamadığı yengemin haklı olduğunu dile getirdim eşimide benide çocuk yerine koyuyor ve siz bilmiyorsunuz siz anlamıyorsunuz zaten bitmiş etmiş diyor evet rahatsız olduğum asıl konu hamileyim ve mecbur kalıyorum zina yapıldığına evimde ses çıkartamadım ne yapıcağımı bilmiyorum şuanda anneme söylesem belki de iş bozulmaya kadar gidecek

Eşim özellikle 2 hafta önce geldiklerinde x den izin al hamile ben dayı yeğen arasına girmem diyor dayım uçaktan alıyor evime 10 dakika mesafede sabahın 6sında geldik uyanın diye arıyor ben aramasını izin almasını beklerken ben hayır diyebilen bir insan olmadım ama ne yapabilirdimki

Lütfen hayır deyin. Hem maddi hem manevi külfet. Bir anlamda çocuğunuzun rızkını o kadına yedirmiş oluyorsunuz artık sadece kendinizi ve bebeginizi düşünün.

Nasıl bir genişlik anlayamadım. Valla kimse kusura bakmasın evime falan alıpta bunların ergence saçmalıklarını çekemezdim.

Ve tasarruf yaptığınızı bu yüzdende evin kuralları olduğunu isteklerine göre kullanamayacaklarını söyleyin.
Evde kalmalarına dur deyin, hala kalmaya devam ediyorlarsada söyleyin bornozunu çamaşarını kendileri getirsinler kendilerininkini kullansınlar, size iş çıkarmasınlar.

Ama ben yerinizde olsam evime kabul etmezdim daha fazla. Gelen kadın kim bilmiyorsunuz düzgün mü kötü niyetli mi belli mi olur..

Anne ve babanıza söyleyin, onlar halletsin madem sizi ciddiye almıyor. Çok iğrenç bir durum, insanda hiç mi utanma olmaz. Üstelik hamilesiniz, hamileyken yatılı misafir çok çok zor, o çamaşırları yıkamak asmak kuruması vs. Ne kadar düşüncesiz insanlar var ya, yazık günah size.

Hayır dayım eşiyle 2 senedir ayrı eşi yüklü miktarda para istediği için boşanma gercekleşemiyor kağıt üstünde dayım evli.
Evli adamla yatıp kalkan kadınla beraber
Üstelik de yeğenini bunlara sahit ediyor.
Ben olsam dayımla görüşmezdim
Evime sokmazdım
Evinizi ne olarak kullanıyorlar farkındasınız değil mi

Clemantoni , sizin eşinizin bir menfaati mi oldu dayınızdan da tanımadan adamı yargılayabiliyorsunuz ?
Siz biraz ince düşünün lütfen, hamile bir kadın var ve eşi hakkında böyle demek hoş değil.
Aile bağları önemlidir, adam bunun farkında belliki alttan alıyor.
Eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır. Bu her zaman böyledir ve aile durumlarında karı koca birbirlerinin ailelerine karşı bu tutumda olurlar, normali budur. Karısı bir şey demeden o bir şey demez yani, karısının ailesinden bir birey çünkü, bir gariplik yok.

Burdaki hata kocada değil, dayısında.

Kadın evsahibi siz.misafir olmuşsunuz kendi evinizde.. çok rahatsiz.edici bir.durum.. Ben de sizin gibi yumusak yüzlüyüm ama direk istemiyorum, hayir diyemesem de baska bir.yolunu bulurdum bu sinir bozucu durumdan kurtulmak için. Mesela çıkabiliyorsaniz izne çıkın, annenize ya da şehir dışına gidin onlar geleceği zaman evde yokum dersiniz.. ama anahtarı da isteyecek kadar yüzsüz görünüyorlar gerçi..
Ama bir şekilde savmanın bir yolunu bulun bence, dayanılacak gibi bir durum değil. Eşinizin tuzu kuru diyeceğim ama bir erkek olarak hiç mi rahatsız olmuyor onlarin eve yayılmasından, rahatlıklarindan?

Bir an önce annenize söyleyin. Bozulursa bozulsun onu da siz düşünecek değilsiniz, ayrıca nikahlı karısı değil bir şeyi değil

geçen tedavi için burdaki üyenin evine çöreklenen bi kadın vardı. 2 ay. valla ben anlamıyorum sizi, ben istemediğim sürece kimse benim evimde kalamaz. bu dayı kişisi şart mı? toplayın eşyalarını koyun kapının önüne. çok garipsiniz. bi de mutfağa tünedik diyosunuz? sebep? temelli siz evden çıkın onlar rahat rahat takılsın.

kaldı ki dayınız evli hala.

Kadın da gerçekten ne kadar yüzsüz, adam onu oraya hangi sebeple getiriyor herkes biliyor, insan kendini hiç mi kötü hissetmez. Insanlar özellerini bu kadar göze sokmaya ne zaman başladı aklım almıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…