Ben mi herşeyi kafama takıyorum aceba

Cnm senin evinde zina yapilio tasarruf yapsanda boş evin bereketi kaçıyor nikahsiz öyle kussun dayın çokmu önemli ne utanmaz adamlar varya hem sizin gozununzun önünde hemde bide karışıyor dayı Mayı dinlemem parcalarim o karıyı istemiyorum diyeceksiniz bitecek onların günahına ortak oluyosun beleş yer bulmuştur atiyor karıyı eve bu nasıl yakindan tanıma pesss

Evden git diyorsunuz da gecen annem rahatsızlandı sofrayı toplamadan çıktım apar topar evdelerdi yolda anahtarının yedeğinin olmadığını fark ettim dayım almış akşam eşime kaybettim diyorum dayım yok senin işin acildi çıkmadan ben aldım dışarı çıkacaktık dedi ben şokkk .

Is bozulsun. Yenge adayı insan gibi insan olur da saygı gosterir iş bozulmasın dersiniz anlaşılır.
Ama anlattiklariniza göre bu işin olmaması zaten daha hayırlı. Siz yanlışa, kötüye , kötülüğe ortak oluyorsunuz bana kirilmayin lutfen, ama böyle.

Bir çok kez imada bulundum aman ne yapıyorsun taş atıyosunda kolunmu yoruluyor vs ve herşeyi geçtim benim eşim her sabah kahve içer işe öyle gider hamile olmadan önce birlikte kahve içerdik sayıma kahvaltı hazırlıcam diye sabahın köründe mutfakta eşim tekrar yatak odasına gelip oturuyo oturuyo noldu diyorum dayım kalksında mutfağa gitsinde bir kahve içeyim diye bekliyor ve birçok kez söyledim gelsin ben yaparım kahve diyor edepsizlik değilde nedir gelme desem gene yüzsüzlük yapacaklar sonra bir şekilde başıma kalkışacak biliyorum offf

Ayyyy! Sakinliğine sinir oldum ha!
İstemiyorum de gerekirse küssün sana dayın bu ne iğrençliktir yahu?
Elalemin kadını geliyor bornozlarını giyiyor evime karışıyor sende ağzını açmıyorsun pes doğrusu umarım çocuğunu bu kadar pasif yetiştirmezsin.

Arkadaşım bu neyin korkusu ya sendeki?
Kavga çıkar yeter artık istemiyorum gidin otelde kalın bu ne pişkinliktir de. Al yedek anahtarları da elinden. Gerekirse kilidi değiştir. Geldiklerinde KAPIYI AÇMA.

Otele gitsin aklı şeyindeyse töbe töbe...

Doğru okusan anlardın. Anlamak istememissin. Herşeyin yeri vardır. Anlayisin da, sayginin da yeri usulü adabı vardir.
Ben eşim cikari olsun olmasin oyle bir durumu kabul etmezdim dedim.
1.derece dayı suçlu, ama evet evinde bu ahlaksızlığa ve hamile eşinin ezilmesini göze alabilen ve net tavrını koyamayan koca da suçlu.
Yahu gelin eşinin annesini babasını istemiyor geline destek cikiliyor, mecbur degilsin evine alma gitme gelme bilmem ne... Dayi yegeninin evinde ahlak disi yaşıyor, hamile yeğenini düşünmüyor aile ilişkisiymiş. Yani anlamak mümkün değil.

Ya şu forumun üyelerinin şu huyunu anlamam, yorumunu benim üzerimden yapma o halde, konu sahibiyle konuş.
Ne bu herkesin bildimlik ve atışma havası ?
Günlük hayattada böyle misiniz gerçekten.

Bu benim görüşüm, evet kocasının bunu yapması normal. Çünkü o yeğen ne olursa olsun o onun dayısı, kendi kanından. Yaptığı hatalara karşı hayatından silemez, kalıcı hasar verecek tepkiler gösteremez. İstemeden alttan alır, arada annesi var. Bu yüzden bazen kabullenmenin zor olduğu şeylerde susulur, görmezden gelinir. Bunu yapmazsanız, siz kötü olursunuz. Kusurlar örtülmek için vardır. Yeğen alttan alması gerektiği kadar almış, kocası karısının dayısı olduğu için tepki vermiyor, kıza sen konuş diyor araya girmek istemiyor bu da doğal, daha sonra dayı yeğen barışır kocası kötü olur ortada.

Yeğeninin konuşması gerek, dayısıyla. Anlamıyorsada hala annesine söylemesi gerek, annesi dayısıyla konuşmalı. Kocası konuşursa dayısı anneside tüm aileside gün gelir kocası istemedi kocası yardımcı olmadı vs denir, bu böyledir. Adam kötüye düşer, midesizlik değil, ileriyi düşünmek.

Eşim çok anlayışlıdır ben eşime bu konuda kusura bakma dediğimde ben düşünmedim bu kadarı dediğimde tam terside olabilirdi dedi eşim

Onlar size ayıp olur diye düşünmüyorlarsa sen de düşünme, ne düşünüyorsan istiyorsan söyle.

Ot
Otele gitsinler.koskoca insanlarin ergen cocuk gibi davranmasina tahammul edemiyorum ben.bildigin hayatin asalaklik boyutuna gecmisler.terbiyesiz ve benciller .bir yolunu bul ve kurtul onlardan.

Evini çok kötü amaçlarla kullanmışlar benim içim kaldırmazdı. O nevvresimleri bornozları kullanamazdım bir daha.
Ne rahat ne yüzsüz bi dayınız varmış.
Bi daha gelmek isterse dimdik söyleyin evimde o kadını istemiyorum diye.

Bildimlik havası olmasa burada kimse tek kelime yazmaz :))
Atışma deyince hiç oyle bir derdim yok. Sevmiyorum hatta.
Ama yanlış ifade görünce de bazen dayanamiyorum.
Insan gerektiği zaman riski göze alabiliyor ve yerinde doğru hareket edebiliyorsa, adil olabiliyorsa İYİ İNSANDIR. Aman ben kötü olmuyum da varsın yanlışa göz yumayım, yeterki kötü damgası yemeyim diyerek yanlışa ortak ve destek oluyorsa bana göre de, vicdan sahibi insanlara göre de iyi insan demek değildir.
Doğrular açık ve net olduğunda akılcı davranan insan iyi insandır.

Bu saygısızlığa neden göz yumdunuz? Birbirlerini daha iyi tanımak için gitsin dışarıda bir kafede otursunlar.
Sevişmek için evinizi kullanıyorlar, hamilesiniz hizmet ediyorsunuz bir de. Ayrıca kağıt üzerinde dayınız evli, aralarındaki mesele ne olursa olsun buna çanak tutmanız da hoş değil.

Siz evli değilsiniz sanırım. Evlilikte böyle katı kurallar alınamıyor çünkü.
Yanlış size göre yanlıştır, yorumumu eleştirme hakkına sahip değilsiniz, farkındaysanız kimsenin yorumuna yorum yapmadım.

Burada bildimlikten değil, kendi fikrimizi söyleyip yorum yapmamız gerekiyor. Amaç kim biliyor göstermek değil.

Midesi genislerle, prensip, ahlak, deger sahibi insanların fikir çatışması yaşaması çok doğaldır.
Altin yere düşmekle değer kaybetmez. Tenekeyse baş üstünde taşınsa tenekedir. Nokta.

Aah ah çok büyük konuşuyorsunuz siz.

Dua edin evlendiğinizde aynı durum başınıza gelmesin, o zaman midesizlik mi yoksa kan bağı olduğu için mi alttan alıcaksınız bunun farkını anlarsınız.

Nokta yazayım mı bende siz öyle anlaşıyorsunuz galiba :))

Sevgiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…