- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Is bozulsun. Yenge adayı insan gibi insan olur da saygı gosterir iş bozulmasın dersiniz anlaşılır.Evet ben dayımada boşanamadığı yengemin haklı olduğunu dile getirdim eşimide benide çocuk yerine koyuyor ve siz bilmiyorsunuz siz anlamıyorsunuz zaten bitmiş etmiş diyor evet rahatsız olduğum asıl konu hamileyim ve mecbur kalıyorum zina yapıldığına evimde ses çıkartamadım ne yapıcağımı bilmiyorum şuanda anneme söylesem belki de iş bozulmaya kadar gidecek
Arkadaşım bu neyin korkusu ya sendeki?Bir çok kez imada bulundum aman ne yapıyorsun taş atıyosunda kolunmu yoruluyor vs ve herşeyi geçtim benim eşim her sabah kahve içer işe öyle gider hamile olmadan önce birlikte kahve içerdik sayıma kahvaltı hazırlıcam diye sabahın köründe mutfakta eşim tekrar yatak odasına gelip oturuyo oturuyo noldu diyorum dayım kalksında mutfağa gitsinde bir kahve içeyim diye bekliyor ve birçok kez söyledim gelsin ben yaparım kahve diyor edepsizlik değilde nedir gelme desem gene yüzsüzlük yapacaklar sonra bir şekilde başıma kalkışacak biliyorum offf
Otele gitsin aklı şeyindeyse töbe töbe...Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireyim istiyorum çünkü benmi çok kafama takıyorum yoksa normal bir durummu bilmiyorum 7 aylık hamileyim. Dayım eşinden 2 sene önce ayrıldı 1 senedir annemlerle yaşıyor babam ve eşimle çalışıyor ve 5 ay önce bir bayanla tanıştı evlenmek istiyorlar tabiyki eski eşi boşanmaya kabul ederse ( veya dayım bütün isteklerini karşılarsa) sorun su babamdan ve annemden çekindiği için şubat ayında bayanı bana getirmek istediğini iyice birbirlerini tanımak istediğini söyledi kabul ettik eşimle birlikte kabul ettik 1 gün kaldılar heralde yarın büyük ihtimalle yarın gidecekler derken derken 1 hafta kalmışlardı bu arada ne temizde nevresimim ne bornozum hiç bişeyim kalmamıştı biz eşimle mutfağa tünedik bildiğiniz utancımızdan onlar rahat rahat duşlarını alıp ortada gezindiler bir misafirdikya gelelim şuanki konuya 2 hafta önce dayım eşime gene getiricem demiş eşimde dayı yanlış anlama ama yiğeninin durumunu biliyorsun ben karışmak istemiyorum kendi işini zor yapıyor hamile en iyisi yiğenini arada onay veriyorsa onay al demiş istemediğimi mimiklerimden ifade ettim diyor eşim birisi bana öyle yapsa hayatta gitmezdim diyor herneyse dayım aradı beni kadın gelmiş şehir dışından arabadalar bana getiriyor yoldalar sana getiriyorum bişey istiyor misin ben ağladım ağlıcam eşimin tepkisi ( gelme diyemezsin nerde kalacaklar yazık mecburuz ses çıkarma kendine dert etme morelini bozma 2 gün kalcaklarmış öyle dediler dedi ) herneyse 2 hafta kaldılar bu süreçte kadın sürekli herşeye karışıyor doğalgazı açıyor bu arada bebeğimiz olucağı için tasarruf ediyorduk yemeğe karıştırmıyor neymiş zaten herzamam burada olamıyormuş dayımın sevdiği yemekleri yapmak istiyormuş işine karışılsın istemiyormuş süpürge açıyor özellikle belirttim ben hergün hergün süpürge açmıyorum acamıyorum lütfen hergün takma haftada bir gün temizlik günüm diye belirttim ama dinleyen yok işkembe yapmak istedi kesinlikle karşı çıktık söylene söylene bir kaldı hamileyim bünyem kaldırmıyor hassas bir hamilelik geçiriyorum dedim ama dinleyen kim küçük tüp al balkonda pişireyim diyordu eşime sordu eşim rica ediyorum yapmayın illa yapacam diyorsanız biz kayınvalidemlerde kalırız dedi kadın hiç sesini çıkartmadı perşembe günü gittiler pazar günü işten izin alırlarsa dönmeyi düşünüyorlarmış ve şuanda dolap bomboş bu ay az ödemek istediğim 1 aydır yaptığım tasaruufu 2 haftada mahfetti bide yatmamızdan kalkmamıza kadar karışıyorlar eşime yeter artık alttan alamıcam diyorum dayını biliyorsun söylenecek günlerce kendi yaptıklarını görmicek diyor bişey söylesen o gelecek bu gelecek kusura bakma desen aynı işteyiz diyor şaştım kaldım ne yapmalıyım sizce ??
Doğru okusan anlardın. Anlamak istememissin. Herşeyin yeri vardır. Anlayisin da, sayginin da yeri usulü adabı vardir.Clemantoni , sizin eşinizin bir menfaati mi oldu dayınızdan da tanımadan adamı yargılayabiliyorsunuz ?
Siz biraz ince düşünün lütfen, hamile bir kadın var ve eşi hakkında böyle demek hoş değil.
Aile bağları önemlidir, adam bunun farkında belliki alttan alıyor.
Eşeğin hatrı yoksa sahibinin hatrı vardır. Bu her zaman böyledir ve aile durumlarında karı koca birbirlerinin ailelerine karşı bu tutumda olurlar, normali budur. Karısı bir şey demeden o bir şey demez yani, karısının ailesinden bir birey çünkü, bir gariplik yok.
Burdaki hata kocada değil, dayısında.
Doğru okusan anlardın. Anlamak istememissin. Herşeyin yeri vardır. Anlayisin da, sayginin da yeri usulü adabı vardir.
Ben eşim cikari olsun olmasin oyle bir durumu kabul etmezdim dedim.
1.derece dayı suçlu, ama evet evinde bu ahlaksızlığa ve hamile eşinin ezilmesini göze alabilen ve net tavrını koyamayan koca da suçlu.
Yahu gelin eşinin annesini babasını istemiyor geline destek cikiliyor, mecbur degilsin evine alma gitme gelme bilmem ne... Dayi yegeninin evinde ahlak disi yaşıyor, hamile yeğenini düşünmüyor aile ilişkisiymiş. Yani anlamak mümkün değil.
Otele gitsinler.koskoca insanlarin ergen cocuk gibi davranmasina tahammul edemiyorum ben.bildigin hayatin asalaklik boyutuna gecmisler.terbiyesiz ve benciller .bir yolunu bul ve kurtul onlardan.Merhaba hanımlar
Hemen konuya gireyim istiyorum çünkü benmi çok kafama takıyorum yoksa normal bir durummu bilmiyorum 7 aylık hamileyim. Dayım eşinden 2 sene önce ayrıldı 1 senedir annemlerle yaşıyor babam ve eşimle çalışıyor ve 5 ay önce bir bayanla tanıştı evlenmek istiyorlar tabiyki eski eşi boşanmaya kabul ederse ( veya dayım bütün isteklerini karşılarsa) sorun su babamdan ve annemden çekindiği için şubat ayında bayanı bana getirmek istediğini iyice birbirlerini tanımak istediğini söyledi kabul ettik eşimle birlikte kabul ettik 1 gün kaldılar heralde yarın büyük ihtimalle yarın gidecekler derken derken 1 hafta kalmışlardı bu arada ne temizde nevresimim ne bornozum hiç bişeyim kalmamıştı biz eşimle mutfağa tünedik bildiğiniz utancımızdan onlar rahat rahat duşlarını alıp ortada gezindiler bir misafirdikya gelelim şuanki konuya 2 hafta önce dayım eşime gene getiricem demiş eşimde dayı yanlış anlama ama yiğeninin durumunu biliyorsun ben karışmak istemiyorum kendi işini zor yapıyor hamile en iyisi yiğenini arada onay veriyorsa onay al demiş istemediğimi mimiklerimden ifade ettim diyor eşim birisi bana öyle yapsa hayatta gitmezdim diyor herneyse dayım aradı beni kadın gelmiş şehir dışından arabadalar bana getiriyor yoldalar sana getiriyorum bişey istiyor misin ben ağladım ağlıcam eşimin tepkisi ( gelme diyemezsin nerde kalacaklar yazık mecburuz ses çıkarma kendine dert etme morelini bozma 2 gün kalcaklarmış öyle dediler dedi ) herneyse 2 hafta kaldılar bu süreçte kadın sürekli herşeye karışıyor doğalgazı açıyor bu arada bebeğimiz olucağı için tasarruf ediyorduk yemeğe karıştırmıyor neymiş zaten herzamam burada olamıyormuş dayımın sevdiği yemekleri yapmak istiyormuş işine karışılsın istemiyormuş süpürge açıyor özellikle belirttim ben hergün hergün süpürge açmıyorum acamıyorum lütfen hergün takma haftada bir gün temizlik günüm diye belirttim ama dinleyen yok işkembe yapmak istedi kesinlikle karşı çıktık söylene söylene bir kaldı hamileyim bünyem kaldırmıyor hassas bir hamilelik geçiriyorum dedim ama dinleyen kim küçük tüp al balkonda pişireyim diyordu eşime sordu eşim rica ediyorum yapmayın illa yapacam diyorsanız biz kayınvalidemlerde kalırız dedi kadın hiç sesini çıkartmadı perşembe günü gittiler pazar günü işten izin alırlarsa dönmeyi düşünüyorlarmış ve şuanda dolap bomboş bu ay az ödemek istediğim 1 aydır yaptığım tasaruufu 2 haftada mahfetti bide yatmamızdan kalkmamıza kadar karışıyorlar eşime yeter artık alttan alamıcam diyorum dayını biliyorsun söylenecek günlerce kendi yaptıklarını görmicek diyor bişey söylesen o gelecek bu gelecek kusura bakma desen aynı işteyiz diyor şaştım kaldım ne yapmalıyım sizce ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?