- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Ay aynen yaa.Doğru okusan anlardın. Anlamak istememissin. Herşeyin yeri vardır. Anlayisin da, sayginin da yeri usulü adabı vardir.
Ben eşim cikari olsun olmasin oyle bir durumu kabul etmezdim dedim.
1.derece dayı suçlu, ama evet evinde bu ahlaksızlığa ve hamile eşinin ezilmesini göze alabilen ve net tavrını koyamayan koca da suçlu.
Yahu gelin eşinin annesini babasını istemiyor geline destek cikiliyor, mecbur degilsin evine alma gitme gelme bilmem ne... Dayi yegeninin evinde ahlak disi yaşıyor, hamile yeğenini düşünmüyor aile ilişkisiymiş. Yani anlamak mümkün değil.
Ve geldiklerinde hastalardı banada geçti onlar yüzünden öksürükten hapşuruktan sinirden kasılmalarım oluyor hastaneye gidip oksijen alıyorum akşam uyuyamıyorım
Tek sorun dini nikah mı cidden?Zina konusunu birçok kez dile getirdim dini nikahınızı yaptırdınız dimi dedim duymamazlığa vurdular surat astılar .
Bildimlik havası olmasa burada kimse tek kelime yazmaz :))
Atışma deyince hiç oyle bir derdim yok. Sevmiyorum hatta.
Ama yanlış ifade görünce de bazen dayanamiyorum.
Insan gerektiği zaman riski göze alabiliyor ve yerinde doğru hareket edebiliyorsa, adil olabiliyorsa İYİ İNSANDIR. Aman ben kötü olmuyum da varsın yanlışa göz yumayım, yeterki kötü damgası yemeyim diyerek yanlışa ortak ve destek oluyorsa bana göre de, vicdan sahibi insanlara göre de iyi insan demek değildir.
Doğrular açık ve net olduğunda akılcı davranan insan iyi insandır.
Zina konusunu birçok kez dile getirdim dini nikahınızı yaptırdınız dimi dedim duymamazlığa vurdular surat astılar .
Siz evli değilsiniz sanırım. Evlilikte böyle katı kurallar alınamıyor çünkü.
Yanlış size göre yanlıştır, yorumumu eleştirme hakkına sahip değilsiniz, farkındaysanız kimsenin yorumuna yorum yapmadım.
Burada bildimlikten değil, kendi fikrimizi söyleyip yorum yapmamız gerekiyor. Amaç kim biliyor göstermek değil.
Aah ah çok büyük konuşuyorsunuz siz.
Dua edin evlendiğinizde aynı durum başınıza gelmesin, o zaman midesizlik mi yoksa kan bağı olduğu için mi alttan alıcaksınız bunun farkını anlarsınız.
Nokta yazayım mı bende siz öyle anlaşıyorsunuz galiba :))
Sevgiler.
Yazmayayım yazmayayım diyorum duramıyorum inan. Bu ne mıymıylık yahu bak başka misafirim geliyor dediğinde bile çat diye telefonu kapatan şahsiyete hala açık açık "burası otel değil istemiyorum o kadını evimde" diyemiyorsun. Aha buraya yazıyorum sürekli seni arayacak evde kimsenin olmadığını da öğrenince çöreklenecek sende mutfağa tıkılıp buraya yine konu açarsın bu kafayla gidersen eğer.Bayanlar dayım aradı yarın erken gelicez diye bende nereye dedim ? Sana dedi dayı kayınvalidem geliyor bu akşam dedim ne demek o dedi bağırır gibi bir şekilde neyse bişey olmaz felan diyince gene gelmeyi düşünür gibi bende dayı biz bir şekilde bugüne kadar idare ettik seni kayınvalidem bu kim diyince ne diyicem ben insanlara dedim oda ne zaman gidicekmiş ona göre gelelim dedi bende insanlara ne zaman gideceksiniz diye sormamı beklemiyorsundur umarım diyince kapat telefonu kapat dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?