- 27 Şubat 2018
- 1.514
- 3.920
- 133
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Hala kem kum mü ettin birde dayı kapatmış telefonuBayanlar dayım aradı yarın erken gelicez diye bende nereye dedim ? Sana dedi dayı kayınvalidem geliyor bu akşam dedim ne demek o dedi bağırır gibi bir şekilde neyse bişey olmaz felan diyince gene gelmeyi düşünür gibi bende dayı biz bir şekilde bugüne kadar idare ettik seni kayınvalidem bu kim diyince ne diyicem ben insanlara dedim oda ne zaman gidicekmiş ona göre gelelim dedi bende insanlara ne zaman gideceksiniz diye sormamı beklemiyorsundur umarım diyince kapat telefonu kapat dedi
canım bak onlar dini nikah bile yapsa zinaya devam edecekler zaten böyle uçkuru düşükler yüzünden dini nikah bile sömürüldü nikah demek ilan etmek demektir gizlice dini nikah kıyayım sonra işimi görünce ayrılırım diye kıyılmaz zaten o nikah geçersizdir.Zina konusunu birçok kez dile getirdim dini nikahınızı yaptırdınız dimi dedim duymamazlığa vurdular surat astılar .
Ayy ne aşkı kiz :)Afedersiniz ama dayiniz sizin evinizi ask yuvasina cevirmis acilen kiskislayin
Ay baksana ne diyeyim hani olur ya fanfini finfon evi diyemedim ask yuvasi dedimAyy ne aşkı kiz :)
Çok özür dilerim ama baştan kabul etmekle hata etmişsiniz, yüz yüze bakmak zorunda değilsiniz, benzer bir durum yaşadım yakın akrabayla, evimizi kullandırmayız bizim çoluğumuz çocuğumuz var, gidin otelde ne yaparsanız yapın dediğimiz için senelerdir konuşmuyorlar, umurumda mı? Aslaaaa, bugün olsun yine yaparım.Dayım kağıt üstünde hala evliyken hoş bulmuyorum dedim zaten kafasında bitmiş sen bunları düşnme hiç canım dedi kadın bana bide senin yaşın küçük olduğu için fikirlerin biraz farklı değişir zamanla onlar gibi saçma cümleler kurdu bana annem duyarsa zaten olay hoş yere gitmicek sen hamilesin en başından nasıl izin verirsin dicek bana bende suçlu olucam offf offf
onu bende yazacaktım da yazamadım:)Ay baksana ne diyeyim hani olur ya fanfini finfon evi diyemedim ask yuvasi dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?