Ben mi kuruyorum, yoksa böyle durum var mı?

noxanimagus

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2020
357
1.317
28
Merhaba hanımlar, sorum şöyle;

Bir işe başlayacağım,spora başlayacağım,birşey alacağım, birşeyler yapılacak ve bunu X kişisi var bu kuzen olabilir arkadaş vs vs o kişiye söylenince o şey olmuyor. Yani olmasını istediğiniz birşeyi birine söylediğinizde olmadığı oldu mu?

Benim bir arkadaşım var çok denedim ona ne söylersem onun tersi oluyor acaba ben mi kuruyorum?

Bu nazar gibi birşey mi kötü elektrik mi? Ne dersiniz?

Bir tweet görmüştüm kesinleşmeden sagda solda anlatilan iş elinde patlar diye
Gerçekten öyle ya ben artık anlatmamaya başladım. Eskiden anlatıyordum olmayınca bir de millete açıklama yapmak zorunda kaliyordum şimdi kafam rahat.

Ben birisine soyledigim hiç biseyi yapmam

benimde elime attığım adamın özgüveni geliyor havasından geçilmiyor çok mu yüz veriyorum yoksa kötü enerjimi anlamadım

Bizim okulda böyle bir arkadaş var. Ne güzel yiyorsun der iştahım kapanır hasta olurum. İtalya tatili yapacaktık ay ne güzel diyordu pandemi patladı. Artık asla bir şey paylaşmayacağım.

Bizim okulda böyle bir arkadaş var. Ne güzel yiyorsun der iştahım kapanır hasta olurum. İtalya tatili yapacaktık ay ne güzel diyordu pandemi patladı. Artık asla bir şey paylaşmayacağım.

Aynen böyle, kıza dedim ki ingilzice kursuna başlicam kurs kapandı pandemiden. Sabahları kalkıp yürüyorum çok iyi oluyor dedim aaa ne güzel dedi kalkamadım bir daha lanet gibi çöktü yaw bende onda bida bişi söylemicem

bir yerde okumuştum yapacağınız bir şeyi birilerine anlattığınız zaman beyin o işi basardiginizi kabul edip rahatlama seviyesine eriyormuş. Yani nazar mıdır bilmem pek öyle şeyler ama böyle bir makele okumuştum uzun zaman önce. Söylememeyi tercih edin bir de öyle deneyin belki önünüze engeller çıkmaz.

ben de murphy oldugunu dusunuyorum.

geçen esime de anlattim. ne zaman birseye onden hazirlik yapsam ya da bir sey rutinden once olsa gerisi gelmez. mesela ne zaman yarin yeriz diye yemek yapsam kesin o gun evde yemek yenilmez ve yaptigim yemek kalir. ne zaman biri bir sey unutsa ve bir dahaki dahaki gorusmemizde alirim senden dese o kisi ile bir daha gorusmeyiz.

Böyle düşünceler yüzünden birilerine "aa ne güzel" demeye korkar oldum. Erken kalkıp yürüyüş yapmak, kursa gitmek vs basit şeyler. Yani öyle pek de kıskanılacak nazar edecek bir durum değil. Hayatın normal akışını da nazara bağlamamak lazım.
Ben de herkesin zaten bildiği, bilsem de umrumda olmayacak, çok basit şeylerin saklanmasını anormal ve acayip saçma buluyorum. Bişey olacaksa olur olmazsa olmaz. Olmamasını sırf birine söylemenize bağlamak tuhaf değil mi? Bunun dışındaki önemli meseleleri kimle paylaştığınıza dikkat etmek lazım.
Benle samimi görünen ama birçok şeyini benden saklayan kişileri sinsi ve güvenilmez bulurum. En sevmediğim tipler.

Bir iş olmadan hiç kimseye anlatmamak lazım. Karşıdaki insanın kim olduğu önemli değil. Anlatmak için o işin olmasını beklemek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…